beat it lepszepanzerschreck pisze:Michael Jackson- Billie Jean- najlepszy utwór MJ
Dziś polecam...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Dziś polecam...
- nevlanthiriel
- -#Trooper

A nie Thriller? ;] z reszta on ma wiecej swietnych kawalkow, ktore moglabym postawic na rowni.
dla mnie thriller, beat it i bj są genialne. reszta albo smęci albo nudzi albo jest 'tylko' fajna 
- nevlanthiriel
- -#Trooper

No moglabym to postawic w pierwszej trojce 
oczywizmMatek pisze:beat it lepszepanzerschreck pisze:Michael Jackson- Billie Jean- najlepszy utwór MJ
a ja dzisiaj moge polecić
CoF - Hallowed by Thy Name
Cover Maidenów w wykonaniu Kredek. Jedyny utwór grany przez kredki jakiego moge przesłuchać cały.
już nie mam tu najwięcej postów

ja go slucham czesciej niz oryginalu , w ogole maiden mi sie nie chce sluchac hehe
bo to dużo lepsze wykonanie niż oryginał jestEvil pisze:ja go slucham czesciej niz oryginalu
Evil pisze:w ogole maiden mi sie nie chce sluchac hehe
[tró hevi metal fan mołd] to co Ty robisz na forum o Iron Maiden?? [/tró hevi metal fan mołd]
a tak serio to wyszło im to imo bardzo dobrze, a ten klip w Animie jest co najmniej zajebisty.
z tego typu coverów polecam również Graveworm - Fear of the Dark. piękne wstawki na kobzach w połowie utworu (ten cover często-gęsto jest przypisywany właśnie Kredką co jest dla mnie profanacją bo Kredki by tego tak zajebiscie NIE zrobiły)

He, he, he. Rzadko kiedy udaje się zrobić dobry cover. Tutaj wyszło im świetnie. Praca perkusji na dwie stopy, szybkość gitar. Genialne.Szajba pisze:[/tró hevi metal fan mołd]
Próbowali też przerobić np. Mr. Crowley Osbourna i tutaj polegli.
Thx za info. Zaraz polookam na sieci.Szajba pisze:Graveworm - Fear of the Dark
oba covery niszcza , a nime Ninja Scroll zjada wiekszosc animeSzajba pisze:a tak serio to wyszło im to imo bardzo dobrze, a ten klip w Animie jest co najmniej zajebisty.
z tego typu coverów polecam również Graveworm - Fear of the Dark. piękne wstawki na kobzach w połowie utworu (ten cover często-gęsto jest przypisywany właśnie Kredką co jest dla mnie profanacją bo Kredki by tego tak zajebiscie NIE zrobiły)
zreszta...jesli chodzi o covery...to w metalu ten jest moim ulubionym . (fear of the dark)
upnać Ci to ?tomtomala pisze: Thx za info. Zaraz polookam na sieci.

- likipiki
- -#Lord of the flies

ja za to polecam rzecz starą, ale jarą.
cmentarz - zbok
http://bosman90.wrzuta.pl/audio/5H7jW6g ... arz_-_zbok
cmentarz - zbok
http://bosman90.wrzuta.pl/audio/5H7jW6g ... arz_-_zbok
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

http://www.youtube.com/watch?v=kIGvGsNmaQE
Polecam to- niezmasakrowany cover, ale zajebiście wpisujący się w stylitykę oryginału. Mocno się zdziwiłem jak to znalazłem
Jeśli chodzi o covery IM to CoF przeciętnie- nie znoszę wokalu Danio, poza tym mało tam CoF, brzmienie tylko unowocześnione trochę
Naprawdę fajne covery IM jakie słyszałemt to:
-Therion- Children of the Damned
-Lemmy z kimś tam- The Trooper
-Tierra Santa- Flight of Icarus (chyba najfajniejszy)
-Six Feet Under- Wrathchild (wokal wart grzechu
)
-Dark Tranquility- 22 Acacia Avenue (zrespół mocno średniawy, ale cover im wyszedł )
Polecam to- niezmasakrowany cover, ale zajebiście wpisujący się w stylitykę oryginału. Mocno się zdziwiłem jak to znalazłem
Jeśli chodzi o covery IM to CoF przeciętnie- nie znoszę wokalu Danio, poza tym mało tam CoF, brzmienie tylko unowocześnione trochę
-Therion- Children of the Damned
-Lemmy z kimś tam- The Trooper
-Tierra Santa- Flight of Icarus (chyba najfajniejszy)
-Six Feet Under- Wrathchild (wokal wart grzechu
-Dark Tranquility- 22 Acacia Avenue (zrespół mocno średniawy, ale cover im wyszedł )
Ostatnio zmieniony pt mar 21, 2008 11:20 am przez panzerschreck, łącznie zmieniany 1 raz.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Może mi się coś merda, ale Aces High nie jest w wykonaniu Motorheada, tylko z jakiegoś tributa gdzie śpiewa i gra Lemy i jacyś inni goście.
A nie - to The Trooper tak jest, a tego Aces High to chyba nawet nie słyszałem?
A nie - to The Trooper tak jest, a tego Aces High to chyba nawet nie słyszałem?
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Pojebało mi się- masz rację, The Trooper 
-
El Dorado
to jest G E N I A L N E ! Come to daddy rządzi w ciul!panzerschreck pisze:http://www.youtube.com/watch?v=kIGvGsNmaQE
Polecam to- niezmasakrowany cover, ale zajebiście wpisujący się w stylitykę oryginału. Mocno się zdziwiłem jak to znalazłem![]()
to takie bardzo zwolnione ? no zajebiste jestpanzerschreck pisze:-Tierra Santa- Flight of Icarus (chyba najfajniejszy)
a Tribute to the Beast coveruje to Children of Bodomherki pisze:Aces High

- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Nom, chyba się wpisze w poczet moich ulubionych coverówFałszywe dolary pisze:to jest G E N I A L N E ! Come to daddy rządzi w ciul!panzerschreck pisze:http://www.youtube.com/watch?v=kIGvGsNmaQE
Polecam to- niezmasakrowany cover, ale zajebiście wpisujący się w stylitykę oryginału. Mocno się zdziwiłem jak to znalazłem![]()
Szajba pisze:to takie bardzo zwolnione ? no zajebiste jestpanzerschreck pisze:-Tierra Santa- Flight of Icarus (chyba najfajniejszy)
a Tribute to the Beast coveruje to Children of Bodomherki pisze:Aces Highnawet tez fajnie
Tak to zwolnione- coś genialnego, własna inwencja i w ogóle
Bardzo fajnie wyszło Arch Enemy aces high.