Testament
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Testament
czaj pw
MAti Miśq :********************** ...........dawaj linka!!!!!
Czy ja też mógłbym prosić ?
No nie wiem czy zasłużyłaś. :jEvE pisze:MAti Miśq :********************** ...........dawaj linka!!!!!
słucham pierwszego kawałka i musze powiedzieć, że zapowiada się świetny materiał. Na chwilę obecną dokładnie to czego się spodziewałem
MA SZANSE przebić u mnie Exodusa. Niewielkie, ale ma 
już nie mam tu najwięcej postów

Wiadomo, że przebije. U mnie już się ściąga.
stary ale to już tu było powiedziane wiele razy. Exodus poszedł w ten bardziej brutalny Thrash a TestAmenT w ten bardziej klasyczny. a ten "nowy" bardziej brutalny Exodus mnie pożera bez resztyM@ti pisze:Wiadomo, że przebije

No niezłe jak na pierwsze przesluchanie :]
ejjj co z tym koncertem w Ostravie? skoro nie ma na głównej potwierdzenia to tamto info to jakies plotki czy co? :/ w takim razie zostawałby tylko Hunterfest? :/
ejjj co z tym koncertem w Ostravie? skoro nie ma na głównej potwierdzenia to tamto info to jakies plotki czy co? :/ w takim razie zostawałby tylko Hunterfest? :/
Gathering nie jest brutalny? W porównaniu ze starszymi albumami jest kurewsko brutalny.Szajba pisze:stary ale to już tu było powiedziane wiele razy. Exodus poszedł w ten bardziej brutalny Thrash a TestAmenT w ten bardziej klasyczny.
ej no ok, ale ostatnia płyta w porównaniu z np Tempo jest też kurewsko brutalny. I ja nie mówie, że thrash grany przez TestAmenTa nie jest brutalnyM@ti pisze:Gathering nie jest brutalny?
EDIT:
i ta płyta też jest zajebiscie mocna i brutalna. ale jednak MNIEJ niż The Atrocity Exhibition - Exhibit A
Ostatnio zmieniony czw mar 20, 2008 9:17 pm przez Szajba, łącznie zmieniany 1 raz.

testament od low gra brutalnie nie gra ultra napierdolu od tego sa inne kapele grajace thrash , testament zachowuje sporo heavy metalowego feelingu , ale prawda jest , ze na gatheringu to z thrashem to ma malo wspolnego , sporo death metalu tam , to samo na demonic, fajnie Skolnick spasowal do nowych kawalkow bo jest sporo brutalnosci gatheringa...a to tylko jest na plus..swoja droga
BILLY KURWA MISZCZ !
te wokale miazdza
a czy exo gra brutalny thrash ? czy ja wiem...
BILLY KURWA MISZCZ !
te wokale miazdza
a czy exo gra brutalny thrash ? czy ja wiem...
W związku z wyciekiem materialu do internetu, co spowodowało olbrzymią liczbę jego ściągnieć, grupa zadecydowała o wstrzymaniu wydania albumu
"The Gathering" to album zdecydowanie thrashowy, z wpływami death metalu, "Demonic" to album inny. Tam to już death metal pełną parą.Evil pisze:jest , ze na gatheringu to z thrashem to ma malo wspolnego , sporo death metalu tam , to samo na demonic,
Niniejszym ogłaszam, że nowe Exo zostało przebite. Mój pysk został obity, i chcę na koncert.
kpisz chybaM@ti pisze:Niniejszym ogłaszam, że nowe Exo zostało przebite

Raczej nie. :jSzajba pisze:kpisz chyba
dajcie, wsadze sobie do koszyczka wielkanocnego takie mięsko ;]
Ja to rano przesłucham. Czuję już ostry rozpierdol.
A co do tego, że ostatnia płyta Exodus to brutalny thrash:
AAHAHAHAHHAAHAAHAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAHAHAHHAAAAHAH

Toć to nawet thrashem nie jest, nie mówiąc o jakiejkolwiek brutalności
A co do tego, że ostatnia płyta Exodus to brutalny thrash:
AAHAHAHAHHAAHAAHAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAHAHAHHAAAAHAH
Toć to nawet thrashem nie jest, nie mówiąc o jakiejkolwiek brutalności
Mógłbym także poprosić o linka na pw? Dziękuję z góry :beer
EDIT: Herki , dziękuję bardzo, cóż za szybka reakcja
:beer
EDIT: Herki , dziękuję bardzo, cóż za szybka reakcja