SCORPIONS - Ostrów Wkp. 17.05.2008
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: SCORPIONS - Ostrów Wkp. 17.05.2008
Taki koncert za darmo kilkanaście minut od domu? Nieeee ma, nie można przegapić 
No nie... Znalazłem na laście coś a propos koncertu w Sopocie

EDIT: Za to na oficjalnym forum polskiego FC Scorpsów jeszcze ciekawiej - piszą, że ten 24 maja nie wypalił, ale trwają negocjacje w sprawie zrobienia tego koncertu 16 maja, dzień przed Ostrowem. To ja już się nie odzywam i czekam co się będzie działo...
Z oficjalnej Scorpionsów też zniknął, został tylko ten w Ostrowie. Kurde, a już było tak pięknie...z forum Kultu, post menagera: "Już macie Państwo problem z głowy impreza się posypała... Ten koncert jest już nieaktualny."
EDIT: Za to na oficjalnym forum polskiego FC Scorpsów jeszcze ciekawiej - piszą, że ten 24 maja nie wypalił, ale trwają negocjacje w sprawie zrobienia tego koncertu 16 maja, dzień przed Ostrowem. To ja już się nie odzywam i czekam co się będzie działo...
Nie, kurwa, nie, proszę powiedz że to ściema jakaś.
Sam chciałbym w to wierzyć, bo spierdolenie takiego koncertu kilka kilometrów od mojej chaty (jak się mieszka w Gdańsku, to praktycznie na wszystko trzeba jeździć pół Polski) nie należałoby do najmilszych wiadomości.
Jeżeli miałoby być tak jak napisałeś, że Sopot odwołują, a Ostrów przenoszą na 16. to się zajebię.
-
El Dorado
przeprowadź się! :-)ironlemon pisze:(jak się mieszka w Gdańsku, to praktycznie na wszystko trzeba jeździć pół Polski)
Szkoda by było jakby to odwołali
Nie nie, Ostrów jest już w 100% zaklepany na 17go. Chodziło o to, że Sopot może być dzień przed tym koncertemherki pisze:Jeżeli miałoby być tak jak napisałeś, że Sopot odwołują, a Ostrów przenoszą na 16. to się zajebię.
W sumie nawet lepiej jak 16-go w Sopocie. Oby w ogóle był bo się na niego napaliłem.
Aaa, to nie umiem czytać więc. To luksus, chociaż się już napaliłem na oba koncerty, a jak będzie 16. to na 99% mnie tam nie będzie........ironlemon pisze:Nie nie, Ostrów jest już w 100% zaklepany na 17go. Chodziło o to, że Sopot może być dzień przed tym koncertemherki pisze:Jeżeli miałoby być tak jak napisałeś, że Sopot odwołują, a Ostrów przenoszą na 16. to się zajebię.
Fuck:/ Nie mogę jechać do Ostrowa bo mam egzamin wtedy:/ A skoro nie ma Sopotu 24 to też lipa, bo jak będzie 16 w Sopocie to nie zdąże itak na kurs:/ Sprzedam bilet na koncert w Ostrowie! Najlepszy sektor pod sceną! Za bilet dałem 130zł i za tyle sprzedam, jak ktoś zainteresowany pisać na pw:) Bilet wyśle za darmo)
Daję 80 zł 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Kurwa, a taki fachowy wyjazd nam morze się zapowiadał...
Cytat wrzucony na forum polskiego FC:
"– Temat występu w Sopocie jest już raczej nieaktualny – mówił Alex Malek, jeden z członków managmentu niemieckiej supergrupy."
Można nieoficjalnie stwierdzić, że wraz z koncertem Queen, Trójmiasto dało mistrzowski popis dawania dupy na całej linii.
"– Temat występu w Sopocie jest już raczej nieaktualny – mówił Alex Malek, jeden z członków managmentu niemieckiej supergrupy."
Można nieoficjalnie stwierdzić, że wraz z koncertem Queen, Trójmiasto dało mistrzowski popis dawania dupy na całej linii.
O jasny szlag... set z pierwszego tegorocznego koncertu (w Sankt Petersburgu):
1) Hour I
2) Coming Home
3) Bad Boys Running Wild
4) The Zoo
5) No Pain No Gain
6) Deep And Dark
7) Coast To Coast
8 ) Always Somewhere
9) Send Me An Angel
10) Holiday
11) Living For Tomorrow
12) You And I
13) Hey You
14) 321
15) Alien Nation
16) Dynamite
17) Solo na perkusji (ze WSZYSTKIMI członkami zespołu, rozstawili 4 małe zestawy bębnów
)
18) Blackout
19) Big City Nights
20) Still Loving You
21) Humanity
22) Wind Of Change
23) Rock You Like A Hurricane
24) A Moment In A Million Years
NPNG i Alien Nation?
A więc jednak wzięli pod uwagę głosowanie na setlistę z oficjalnej strony... Poczekam jeszcze ze 2 koncerty i jak ten zestaw się utrzyma, to chyba nie wybaczę sobie, jeśli nie pojadę do Ostrowa.
1) Hour I
2) Coming Home
3) Bad Boys Running Wild
4) The Zoo
5) No Pain No Gain
6) Deep And Dark
7) Coast To Coast
8 ) Always Somewhere
9) Send Me An Angel
10) Holiday
11) Living For Tomorrow
12) You And I
13) Hey You
14) 321
15) Alien Nation
16) Dynamite
17) Solo na perkusji (ze WSZYSTKIMI członkami zespołu, rozstawili 4 małe zestawy bębnów
18) Blackout
19) Big City Nights
20) Still Loving You
21) Humanity
22) Wind Of Change
23) Rock You Like A Hurricane
24) A Moment In A Million Years
NPNG i Alien Nation?
O JA CIĘ
Jaki set. Marzenie. Brakuje tylko "Make It Real"
Ale "Alien Nation" to będzie totalna miazga, najlepszy chyba kawałek Scorpionsów to jest, nie wiem, umrę tam na tym. Ale super, "No Pain No Gain", "A Moment..." też miło że jest, no i w ogóle masakra. Tylko niech zagrają to "Make It Real"!
Jaki set. Marzenie. Brakuje tylko "Make It Real"
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Za mało z ostatniej płytki jak dla mnie. Ale ogólnie Ok. Szkoda tylko, że koncertu w Sopocie nie będzie...
Ja bym mógł nic nie mieć z ostatniej płytki. I właśnie to mnie wkurza, bo kosztem nowych kawałków pewnie wywalili Make It Real..
ja chce tam byc:( 
- purpendicular
- -#Prisoner

Faktycznie set niesamowity. Nie mogę się doczekać koncertu :rocx
Ja teżOpra pisze:ja chce tam byc:(
A może by tak poczekać aż będzie jakaś okazja z biletem, bo kasa leci zdecydowanie za szybko, żeby znowu dawać 130 zł...