bardzo smiesznepanzerschreck pisze:Skład jest przegięty i podejrzewam, że się wybiorę o ile nie rzuci mnie gdzieś indziej w Polskę wtedy, bo wakacji nigdy nie planuję
25 Urodziny Vadera 30/08/08 Warszawa, Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25 Urodziny Vadera 30/08/08 Warszawa, Stodoła
Jeżeli down, cavalera kosztują po 130 zeta to jak tutaj będzie 150 to moim zdaniem cena będzie jak najbardziej adekwatnaElevatorman pisze:no to jednak dużo by było mam nadzieje że przesadzasz
- Elevatorman
- -#Clansman

i chyba dlatego tylko wierni i oddani fajni będą 
to cena bedzie bardzo promocyjnatomtomala pisze:Jeżeli down, cavalera kosztują po 130 zeta to jak tutaj będzie 150 to moim zdaniem cena będzie jak najbardziej adekwatna
Zgoda. Nie pamiętam po ile bilety na Metalmanię były, ale myślę, że w okolicach tego trzeba liczyć. Mnie martwi jedno. Nie cena, a to bym zdążył bilet nabyć. Może być bardzo ciężkoEvil pisze:to cena bedzie bardzo promocyjna
- Elevatorman
- -#Clansman

przecież nie dadzą biletów za 200 zł...
a czemu nie, nie znajdziesz w Polsce 1500 ludzi, którzy za takie kapele wyłożą 200?Elevatorman pisze:przecież nie dadzą biletów za 200 zł...
- Elevatorman
- -#Clansman

no znajdziesz znajdziesz... ale ja nie chce
wtedy rezygnuje 
Ja tez nie chce. Cena 100 mnie jak najbardziej odpowiada. Ale wydaje mi się, że będzie drożej. Dużo drożejElevatorman pisze:ja nie chce
BTW. Yanek piszą tam na forum kiedy bilety będą? Bo mnie się przyznam bez bicia nie chce tego forum przeglądać :laugh
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Co w tym miało być śmiesznego? Że innym już wtedy wakacje się kończą?Evil pisze:bardzo smiesznepanzerschreck pisze:Skład jest przegięty i podejrzewam, że się wybiorę o ile nie rzuci mnie gdzieś indziej w Polskę wtedy, bo wakacji nigdy nie planuję
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
tomtomala pisze:Ja tez nie chce. Cena 100 mnie jak najbardziej odpowiada. Ale wydaje mi się, że będzie drożej. Dużo drożejElevatorman pisze:ja nie chce
BTW. Yanek piszą tam na forum kiedy bilety będą? Bo mnie się przyznam bez bicia nie chce tego forum przeglądać :laugh
Nie ma za dużo do przeglądania
Super dzięki Yanek za info. Trzeba trzymać rękę na pulsie bo wydaje mi się, że bilety rozejdą się migusiem
Dajcie mi na to Kreatora a będe tam zapierdalał na kolanach 
Pleasure to Killlllllll
Wiem że jestem zjebany ale Slayer wyrusza na letnie festiwale i mi sie coś marzy żeby wpadli na Vaderowy fest
Pleasure to Killlllllll
Wiem że jestem zjebany ale Slayer wyrusza na letnie festiwale i mi sie coś marzy żeby wpadli na Vaderowy fest
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Skoro Kreator jest zbyt duży i zbyt drogi, to myślę, że Twoje marzenia o Slayerze nie są pozbawione podstaw 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
- Iron Marcin
- -#Invader

Na forum organizatorzy pisali, że nie będzie Kreatora i, że nie wyobrażają sobie żeby Slayer miał zagrać na takim koncercie. Chyba chodziło im o to, że nie mógłby zagrać przed Vaderem. W sumie to nie wiem o co im chodziło, bo jak dla mnie Slayer mógłby wpaść, nie obraziłbym się. Wtedy to bym i 250 zł zapłacił
.
No, ale z tego co mówią Kreator ani Slayer nie przyjadą, ale są realne szanse na Exodus. A jak dla mnie to by było też bardzo dobre rozwiązanie...
No, ale z tego co mówią Kreator ani Slayer nie przyjadą, ale są realne szanse na Exodus. A jak dla mnie to by było też bardzo dobre rozwiązanie...
kocham was warszawiaczki...w tym tygodniu oglosza ostatnia ( podobno kapele ) oraz info odnosnie biletow ma byc 130zl w przedsprzedazy i 150 w dniu koncertu ( ta jak w 1 dzien ich nie bedzie ) .
dojdzie...Exodus...i to sa az zbyt realne plotki .
dojdzie...Exodus...i to sa az zbyt realne plotki .
KŁAMIESZEvil pisze:dojdzie...Exodus...i to sa az zbyt realne plotki .
już nie mam tu najwięcej postów

to wtedy choćby skały srały tam bede!!
już nie mam tu najwięcej postów

I kupisz mi bilet i będziemy pić.