są na pewno. ale nie wiem po ile. niewiele raczej.nevlanthiriel pisze:Na to sa w ogole jakies bilety? Jak tak, to wie ktos po ile?
16-17 /05/ 2008 - Juvenalia Śląskie 2008 @ Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 16-17 /05/ 2008 - Juvenalia Śląskie 2008 @ Katowice
- nevlanthiriel
- -#Trooper

to sie bede musial grubo zastanowic nad tym Hamburgiem...Matek pisze:są na pewno. ale nie wiem po ile. niewiele raczej.
Jeden dzień - Promocja: 25,- Przedsprzedaż 30,- W dniu koncertu 35,-
Karnet dwudniowy - Promocja 40,- Przedsprzedaż 50,- , W dniu imprezy 60,-
co to ta promocja to nie wiem. myślałem że taniej.
Karnet dwudniowy - Promocja 40,- Przedsprzedaż 50,- , W dniu imprezy 60,-
co to ta promocja to nie wiem. myślałem że taniej.
lol. to za przeproszeniem w uj drogo. Na Lech Maj Party bilety co roku są po 25 zł, na 2 dni, a skład zawsze (a w 2006 roku to w szczególności był zajebisty) jest porównywalny do tego co macie na Majówce. w ogóle to czy ta Wasza "majówka" to nie jest przez Lecha sponsorowane ? bo jak tak to to samo będzie na Polach Marsowych 
już nie mam tu najwięcej postów

ale ta majówka to nie są juwenalia. a czy w uj drogo to nie wiem bo każda z tych kapel za swój koncert bierze min 35zł.
Lech Maj Party to też nie są juvenaliaMatek pisze:ale ta majówka to nie są juwenalia
no racja, ale ja Ci dla porównani w 2006 jako główne gwiazdy było Myslovitz i T.Love a w 2007 Habakuk, Myslovitz, Indios Bravos, i jeszcze troche tego było, a za 25 zł.Matek pisze:a czy w uj drogo to nie wiem bo każda z tych kapel za swój koncert bierze min 35zł.

to się nie liczy ;] tutaj masz 'same gwiazdy, żadnych supportów'.Szajba pisze: i jeszcze troche tego było
http://www.juwenalia.krakow.pl/?id=program
plan krakowskich juwenaliów.
poza tym koncertem 8 maja to średnio. szkoda, że Kultu nie ma. te wrocławskie są świetne.
plan krakowskich juwenaliów.
poza tym koncertem 8 maja to średnio. szkoda, że Kultu nie ma. te wrocławskie są świetne.
- likipiki
- -#Lord of the flies

9 maja, piątek
10:00 - zbiórka - parking przy ul. Reymonta
JUWENALIOWY KOROWÓD „NA RYNEK MARSZ”
i tak to jest najważniejszy moment juwenaliów i wszystkie koncerty mogą się schować. w zeszłym roku było masakrycznie, w tym również nie odpuszczę
i tak to jest najważniejszy moment juwenaliów i wszystkie koncerty mogą się schować. w zeszłym roku było masakrycznie, w tym również nie odpuszczę
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
no w krk rzeczywiscie dupiato.. pojde zapewne tego 8 maja ( oczywiscie pomijac koncert totentanzu
Hej wreszcie dorwe
a reszta mi jest obojetna.. Scena plenerowa przed Klubem „Żaczek”... znowu bedzie scisk jak nie wiem...
no ale na korowod trzeba bedzie isc:d w zeszlym roku byla miazga fakt
Szkoda ze nie ma kultu bo mialam zamiar sie wreszcie przejsc
Wroclaw zdecydowanie najlepszy plan
pozazdroscic
no ale na korowod trzeba bedzie isc:d w zeszlym roku byla miazga fakt
Szkoda ze nie ma kultu bo mialam zamiar sie wreszcie przejsc
Wroclaw zdecydowanie najlepszy plan
Jak nie ma, jak jestOpra pisze:Szkoda ze nie ma kultu bo mialam zamiar sie wreszcie przejsc
http://www.kult.art.pl/pl/koncerty/koncert/473.html
Coś mi świta w głowie jakaś historia, że parę lat temu uczestników korowodu można było policzyć na palcach u rąk (ekipa telewizyjna czy inne dziennikarzyny podwajały ich liczbę). Śmieszne w sumielikipiki pisze:9 maja, piątek
tego dnia mnie nie maFutrzak pisze:Jak nie ma, jak jest
- likipiki
- -#Lord of the flies

hehe, nie wiem bo mnie nie byłoMarysia pisze:Coś mi świta w głowie jakaś historia, że parę lat temu uczestników korowodu można było policzyć na palcach u rąk (ekipa telewizyjna czy inne dziennikarzyny podwajały ich liczbę). Śmieszne w sumie
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
A teraz mi się przypomniało jak byłam kiedyś na rajdzie polibudy krakowskiej (piwo wóda polibuda! seks muzyka politechnika!) i ichniejsi studenci opowiadali, że czasem lubią w miejscach publicznych "robić wieś" a potem krzyczeć: "tak się bawi, tak się bawi A Gje Ha!", żeby wyszło, iż to ci z agiehu są niekulturalni hihilikipiki pisze:hehe, nie wiem bo mnie nie byłoMarysia pisze:Coś mi świta w głowie jakaś historia, że parę lat temu uczestników korowodu można było policzyć na palcach u rąk (ekipa telewizyjna czy inne dziennikarzyny podwajały ich liczbę). Śmieszne w sumiezeszłym ludzi było od chuja, zmiażdżyło konkurencję oczywiście AGHa
-
El Dorado
Ale przynajmniej prowadzimy rozmowy z jakąś kapelą dobrą, to podobno zwiększa prawdopodobieństoSzajba pisze:ale ja nie wątpie, że trwają rozmowyale też nie wątpie jak to się skończy
wybiera się ktoś na Igry 15 maja?

a jakie sa polaczenia gliwice-kato? chyba bezposredniego jakiegos autobusu nie ma? pociag jest natomiast nie?
są autobusy glc <--> kat
zwykłe kzk. kilka nawet.