Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
wcale nie chcę się lansować na jakiegoś super znawcę, jeśli o to Ci chodzi 
nie nie, nie o to tutaj chodzisyzygy pisze:jakiegoś super znawcę
chodzi mi raczej o te argumenty o kiczu i tego typu sprawach
16 czerwca do rąk fanów trafi nowy album Judas Priest. Dzieło nosi tytuł "Nostradamus".
Na oficjalnej stronie kapeli, pojawiła się grafika, która prawdopodobnie posłuży za okładkę płyty.
Tematem przewodnim płyty będzie życie i przepowiednie Nostradamusa. Z premierą zbiega się trasa koncertowa.
Ostatni longplay Judas Priest a jednocześnie pierwszy od 15 lat z Robem Halfordem na wokalu to "Angel of Retribution" z marca 2005 roku.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Też wypas info. W sumie kupa nowych wydawnictw się szykuje. Ciekawe jaki będzie ten Nostradamus
Tytuł tytułem. Muza się liczy 
No tytuł faktycznie nieciekawy. W końcu jednak mamy nowy album. Akurat na dzien przed koncertem w Ostravie. Liczę ,że jednak do neta wycieknie szybciej 
Ale to będzie beznadziejny album \m/ Ma szanse być gorszy od AMOLADa 
...bo z Halfordem jest jak z Brucem- solo nagrywa lepsze płyty niż z zespołem 
A Ty skąd to wiesz ? 
o fajnie, kupie mojej mamie na urodziny
a mnie się tytuł i pomysł bardzo podoba, ale wątpię, żeby była to lepsza płyta od AoR
a mnie się tytuł i pomysł bardzo podoba, ale wątpię, żeby była to lepsza płyta od AoR
już nie mam tu najwięcej postów

AoR był fajny, bo był luźny a tutaj będzie jedna wielka nadymka- czarno to widzęSzajba pisze:ale wątpię, żeby była to lepsza płyta od AoR
ja się boję tekstów, bo o muzykę jestem raczej spokojny ;]
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 622
A ja wrecz przeciwnie. O ile liryki mam zupełnie w dupie, to mam obawy że cała płyta będzie w klimacie kołkowatego LochnessSzajba pisze:ja się boję tekstów, bo o muzykę jestem raczej spokojny ;]
Nie słucham ani solo Bruca ani Halfordasyzygy pisze:...bo z Halfordem jest jak z Brucem- solo nagrywa lepsze płyty niż z zespołem
Zgadza się. Dużo lepsze płyty. Pewno dlatego zrobiono reunionsyzygy pisze:o z Halfordem jest jak z Brucem- solo nagrywa lepsze płyty niż z zespołem
Na Nostradamusie beda 23 utwory w tym sporo kawalkow typu Intro.... to mi jakos nie wrozy nic dobrego.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Drugi "Heretic" 
Na Nostradamusie beda 23 utwory w tym sporo kawalkow typu Intro.... to mi jakos nie wrozy nic dobrego.
:solo :rocx :solo