Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
Chyba będzie coś w stylu ostatniego Iced Earth, niedobrze. Choć dla IE fajnie wyszło.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Ja czekam nastrojony pozytywnie. Zawsze jakieś novum. Jak intra będą którkie i z głową to czemu nie?
Nemesis...as one we stand!!
-
Deleted User 622
ja mysle ze wyjdzie cos w stylu ostatniego ManowaraM@ti pisze:Chyba będzie coś w stylu ostatniego Iced Earth, niedobrze. Choć dla IE fajnie wyszło.
Nie słyszałem ostatniego Manowara. 
23 utwory - Jesus!!!! Powaliło ich. Jakąś epopeję nam szykują... O_o
Odejmij polowe na intra i będzie normalny album.tomtomala pisze:23 utwory - Jesus!!!! Powaliło ich. Jakąś epopeję nam szykują...
A ostatni Manowar jest fajny
-
Deleted User 622
ogólnie Manowar jest fajny, jak sie dupereli nie słucha... czyli 2 ostatnich studyjniaków
ostatni dobry
tylko, ze taki album moze nagrac tylko Manowar.
JP nie moze
JP nie moze
Jazz is not dead, it just smells funny.
No to fakt, ze jak JP nagra coś takiego to będzie śmiesznie 
raczej strasznie, szykuję się jedna z najgorszych wpadek zespolu, coś jeszcze słabszego niż słaby AoR ,oczywiście słaby jak na JP, bo ogólnie nie jest to zła płyta, ale śmiech mnie bierze jak fani JP 3 lata temu mówili że to lepsza płyta niż Brave New World, oczekiwałbym bym czegoś podobnego do Resurection gdzie jest świetny heavy-metal ,teraz to się szykuje sam metal, mroczno, poważnie, no ale nic ,oni w heavy już wszyskto osiągneli, mają prawo się bawić w takie rzeczy
Dobra - nikt nie słyszał jeszcze kawałka a już psy wieszamy. Poczekajmy. Ilość kawałków powala, ale to nie znaczy, że płyta będzie do dupy. Czekamy i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Gdyby nie to intro to byłoby lepiej. Sam kawałek jest ok. Przypomina mi trochę Painkillera.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Wypas. Zaczęło się tak, że już miałem psy wieszać, perkusja jakby z automatu, ale jak dochodzi do refrenu to już jest klasa. Bez sensu to intro. No zapowiada się całkiem całkiem album.
Niezły nawet.Czekam na całość
Przeryty początek. A dalej bardzo Judasowo jest. Halford nawet śpiewa troche jak u siebie na solo. Nie jestem powalona w zasadzie, ciekawe czy dali najlepszy z płyty, reprezentacyjny czy taki tam sobie wzieli bez celu.
3/10
Mi się podoba.
niszczy ! zajebista rzecz... tylko, że to intro tak z ni z dupy ni z kupy
mnie też, a to wróży dobrze;]vyrus pisze:Przypomina mi trochę Painkillera.
już nie mam tu najwięcej postów

A ja do dzisiaj mam koszmary po Painkillerze w wykonaniu Szajby. :jSzajba pisze:mnie też, a to wróży dobrze;]