Maiden Fans FAQ
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden Fans FAQ
Somewhere on Tour.
http://allegro.pl/item345751474_iron_ma ... 2005_.html
ktoś mi powie co to ma być? to nie jest chyba legalne wydanie ullevi 05...
ktoś mi powie co to ma być? to nie jest chyba legalne wydanie ullevi 05...
na raczej nie, skoro nawet fotka z tyłu pochodzi z "Death on the road" o ile dobrze pamiętam 
ile jest fan-klubów Maiden (chodzi o duże, zrzeszające po kiladziesiąt osób, a nie po kilka
) w Polsce, jak my się prezentujemy na tle innych (co do wielkości) i czy jesteśmy oficjalnym (bo coś jakoś pewny nie jestem, słyszałem różne wersje), a jeśli tak to czy jedynym oficjalnym ?? hhehehe tyle pytań 
-
El Dorado
Jedynym oficjalnym fanklubem Iron Maiden jest to z www.ironmaiden.com . Sankt jest nieoficjalne, największe w Polsce.
aha, dzięki 
Mam pytanie co do bieżących koncertów, wiadomo iż panowie 19 sierpnia grają w Moskwie na Stadionie olimpijskim... Niby jasna sprawa ala w Moskwie "Olimpijski" to kompleks sportowy także potoczna nazwa Stadionu Łużniki. Tyle że na stronie organizatora figuruje "SK Olimpijski"... Tak się zastanawiam , gdzie ONI zagrają- na Łużnikach na 85000, czy na Olimpic Moscow Arena na 20000!? Jeżeli coś wiecie, proszę o konkrety!
W hali grają.
Tak sądziłem, dzięki :beerherki pisze:W hali grają.
a fotka z przodu to z trasy promującej Brave New World,chyba nawet z koncertu Rock In Riowojteq pisze:na raczej nie, skoro nawet fotka z tyłu pochodzi z "Death on the road" o ile dobrze pamiętam
- Man on the Edge
- -#Invader

Mam pytanie dotyczące utwory Fear of the Dark bo zawsze mnie to ciekawiło, od którego koncertu publika zaczeła robić te ooooooooooooooo czy jakoś tak. Jeżeli od pierwszego koncertu na którym był grany Fear to spoko a jeżeli nie to od którego? I co wogóle albo kto dał pomysł tego oooooooooooooooooo sami fani to wymyślili, czy jak bo nie wiem?
nie wiem jak to było wczesniej, ale teraz publika zawsze tak robi, bo się wzoruje na RiR i idealnym oooooooo w Brazylii
- Man on the Edge
- -#Invader

już na A Real Live One publika tak robiła więc musiało to być wcześniej...
wiem o tym, ale mimo to ludzie dążą do tego co było na RiR, tak mi się jakoś wydaje, bo to jest taki ideał wykonywania tego koncertu, ale faktycznie już chyba w '92 tak robili, słychać to np. na Live at Donnington '92
- Man on the Edge
- -#Invader

No i właśnie jestem ciekaw czy od pierwszego wykonywania tak publika już robiła i czy sama na to wpadła czy po prostu wyszło to od zespołu czy od kogoś innego...
Z inicjatywą wyszli fani podczas trasy po Ameryce Południowej w lipcu 1992, o ile mi wiadomo rzecz miała swoje zarzewie podczas ówczesnego show w Argentynie.Man on the Edge pisze:Mam pytanie dotyczące utwory Fear of the Dark bo zawsze mnie to ciekawiło, od którego koncertu publika zaczeła robić te ooooooooooooooo czy jakoś tak. Jeżeli od pierwszego koncertu na którym był grany Fear to spoko a jeżeli nie to od którego? I co wogóle albo kto dał pomysł tego oooooooooooooooooo sami fani to wymyślili, czy jak bo nie wiem?
- Man on the Edge
- -#Invader

No i o to mi chodziło dzięki faust :beer
Ps. Wie ktoś może która składanka wyszła wcześniej?
The Essential Iron Maiden (2005) czy Edward the Great (2005) ?
Ps. Wie ktoś może która składanka wyszła wcześniej?
The Essential Iron Maiden (2005) czy Edward the Great (2005) ?
Ostatnio zmieniony czw maja 01, 2008 7:11 am przez Man on the Edge, łącznie zmieniany 1 raz.
- Man on the Edge
- -#Invader

Wie ktoś dlaczego nie pojawił się żaden singiel ani żadne promo do koncertówki Live At Donington?
może jednak jakiś singiel lub promo chodź nie oficjalnie się pojawiło?
Ps. Wie ktoś może dlaczego w wersji wideo Live At Donington są wkładki czarno białe obrazu ? Na początku mnie to denerwowało ale potem skojarzyłem sobie że może jakiś fan zginął podczas tego koncertu. Albo po prostu rocznica od tragicznego koncertu z roku '88 lub specjalnie to zrobili te wkładki czarno białe
A heh przypomniało mi się a ta grupa ludzi na scenie podczas utworu "Heaven Can Wait" i robiąca te sławne ooooooooooooooooooooo :rocx :solo: to ludzie z oficjalnego Fan club'u ? często z zespołem jeździli 
może jednak jakiś singiel lub promo chodź nie oficjalnie się pojawiło?
Ps. Wie ktoś może dlaczego w wersji wideo Live At Donington są wkładki czarno białe obrazu ? Na początku mnie to denerwowało ale potem skojarzyłem sobie że może jakiś fan zginął podczas tego koncertu. Albo po prostu rocznica od tragicznego koncertu z roku '88 lub specjalnie to zrobili te wkładki czarno białe