na początku myślałeś, że to spiewa RobM@ti pisze:A ja do dzisiaj mam koszmary po Painkillerze w wykonaniu Szajby. :j
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
już nie mam tu najwięcej postów

lol. No tak tak, a też jesteś pedałem? :j
Ja się tylko mogę domyślać, myślę, że jesteś. :j
wiesz najlepiej, po tym jak odrzuciłem Twoje zaloty, że nie jestem
eot
eot
już nie mam tu najwięcej postów

rotflSzajba pisze:wiesz najlepiej, po tym jak odrzuciłem Twoje zaloty, że nie jestem
Ja jestem w niebie ze wzgledu na utwor i na zespoly towarzyszace im w trasie:)
Ale te zespoły to tylko w USA ;]
Od czego sa dobre bootlegi
Sam Judas w OStravie mi wystarczy 
-
Deleted User 622
niezły ten kawalek ;]
ale fragment po 2/3 numeru zalatuje powermetalową wsią
ale fragment po 2/3 numeru zalatuje powermetalową wsią
no całkiem całkiem ten kawałek
może będzie fajny album :]
-
Stormshield
- -#Moonchild

Dobry kawałek. Ma niezły klimat, ale solówki kiepściutkie.
wieś, tragedia i muzyka ludowa 
a co do intra to chyba chcieli byc jak Manowar, ale coz. nie ten poziom
a co do intra to chyba chcieli byc jak Manowar, ale coz. nie ten poziom
Jazz is not dead, it just smells funny.
no bez przesady. Intro wywalić i będzie całkiem spoko kawałek.wieś, tragedia i muzyka ludowa
taki Painkiller na zwolnionych obrotach + casio metal w ramach gratisu.
Nie bedzie spoko
Nie bedzie spoko
Jazz is not dead, it just smells funny.
Painkiller to ich szczytowe osiągnięcie. Płyta kosmos zupełnie odbiegająca od poprzednich produkcji. Judasy więcej nie nagrają takiej płyty i nie ma się co łudzić, że Nostradamus będzie taki. Ja spodziewam się powtórki AoR, która moim zdaniem była całkiem przyjemną płyta. Bez ochów i achów, ale jednak dało się tego posłuchać i to kilkanaście razy :laugh
Po tytułowym mozna być sie spodziewać czegos więcej ale zrobił jak najmilsze wrażźenie ':) Pewnie w lepszej jakości się będzie sluchać dużo lepiej. Odając do tego calą reszte piosenek może być super płyta moim zdaniem.

A ten ludek po lewej to ma okladka być?;>
Jak nie będzie rzzeczy podobnych do Angel (chociaż to swietna pisoenka) i Loch Nessa zupelnie niepasujących do zespołu to bym sie strasznie ucieszyłtomtomala pisze: Ja spodziewam się powtórki AoR
A ten ludek po lewej to ma okladka być?;>
podobnie jak British Steel czy nawet Turbo, zespół zmieniał się cały czas, bardzo często wydawał coś zupełnie innego od poprzedniego dorobku, Painkiller to poprostu kolejna płyta zespołu, nie rozumiem dlaczego miałaby być lepsza od British Steel czy dajmy na to Sad Wings of Destiny, poprostu Judas Priest na najwyższym poziomie...po raz kolejnytomtomala pisze:Painkiller to ich szczytowe osiągnięcie. Płyta kosmos zupełnie odbiegająca od poprzednich produkcji. Judasy więcej nie nagrają takiej płyty i nie ma się co łudzić, że Nostradamus będzie taki. Ja spodziewam się powtórki AoR, która moim zdaniem była całkiem przyjemną płyta. Bez ochów i achów, ale jednak dało się tego posłuchać i to kilkanaście razy :laugh
a utwór jest barzo słabiutki, jak mają iść w tą stronę to szykuję się najgorszy album w historii grupy ,pewne fragmenty to wręcz autoparodia, wiadomo jakiś tam poziom jest, ale właśnie tylko jakiś
-
Stormshield
- -#Moonchild

Gównem stulecia będzie nowe Cryptopsy:syzygy pisze:Na Nostradamusie beda 23 utwory w tym sporo kawalkow typu Intro.... to mi jakos nie wrozy nic dobrego.będzie gówno stulecia
![]()
:solo :rocx :solo
"Po pierwsze chcieliśmy mieć kogoś, kto klawiszami i samplami mógłby dodać muzyce nieco więcej atmosfery. Chcieliśmy czegoś miejscami naprawdę ekstremalnego, ale i niekiedy melodyjnego i z klimatem."
Także w porównaniu do tego albumu nowy Judas nie będzie taki zły
Nie podzielam spustu nad albumem Painkiller. Owszem jest zajebisty, ale są o wiele lepsze płyty JPtomtomala pisze:Painkiller to ich szczytowe osiągnięcie. Płyta kosmos zupełnie odbiegająca od poprzednich produkcji. Judasy więcej nie nagrają takiej płyty i nie ma się co łudzić, że Nostradamus będzie taki. Ja spodziewam się powtórki AoR, która moim zdaniem była całkiem przyjemną płyta. Bez ochów i achów, ale jednak dało się tego posłuchać i to kilkanaście razy :laugh
A AoR był typowym średniakiem, jednak utwór "Judas Rising" jest jak dla mnie jednym z najlepszych w ich historii