Juwenalia Warszawskie 2008
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Juwenalia Warszawskie 2008
W ŁDZ na polibudzie będzie Kult za friko 
-
El Dorado
w Łodzi nie.szatanista pisze: od lat tylko ich juwenaliowe koncerty sa platne ;p
w warszawie tak
-
El Dorado
Natomiast w łodzi juwenalia są za darmo. Kiedyś, raz, był jakiś koncert hiphopowy za 10 zł w klubie i to sflugali i już nie będzie.
W Łodzi natomiast na juwenaliach strzela się ostrą amunicja do ludzi. To nie wiem kto ma gorzej. Ja już wolę zapłacić i nie wrócić ze śrutem w tyłku. 
przeciez w Gliwicach bedzie za free Kult i Vavamuffin i east west rockers i kangaroz na igrach a drugiego dnia big cyc i t.loveS1MON pisze:w Katach chyba potrafili za free kiedys
Przynajmniej są jakieś niecodzienne atrakcje przewidzianePiwowarus pisze:W Łodzi natomiast na juwenaliach strzela się ostrą amunicja do ludzi. To nie wiem kto ma gorzej. Ja już wolę zapłacić i nie wrócić ze śrutem w tyłku.
-
El Dorado
Ja wolę dostać z ostrej amunicji i opowiadać dzieciom, że się DZIAŁO!Piwowarus pisze:W Łodzi natomiast na juwenaliach strzela się ostrą amunicja do ludzi. To nie wiem kto ma gorzej. Ja już wolę zapłacić i nie wrócić ze śrutem w tyłku.
Gorzej jak co poniektórzy nie wrócisz do domu tylko cię wniosą w plastikowym worku. Jakie głupie gadanie.Fałszywe dolary pisze:Ja wolę dostać z ostrej amunicji i opowiadać dzieciom, że się DZIAŁO!
-
El Dorado
Ty głupio gadasz bo już takiej sytuacji nie będzie, bo władzom na tym zależy.
A dziś trochę ku mojemu zdumieniu pod moim wydziałem miały miejsce taki mini juwenalia. Główną atrakcją byli Normalsi. Nawet płyty za darmo rozdawali.
-
szatanista
- -#Long distance runner

Fuck, nie wiedzialem ze Normalsi graja, polazlbym na pewno ;/Piwowarus pisze:A dziś trochę ku mojemu zdumieniu pod moim wydziałem miały miejsce taki mini juwenalia. Główną atrakcją byli Normalsi. Nawet płyty za darmo rozdawali.
-
szatanista
- -#Long distance runner

Jutro o 18 na Uniwerku VIRGIN SNATCH \m/
Jutro to Scorpionsi są a nie jakieś cioty 
Ja byłem w ramach Juwenaliów na Hunterze, na którym się najebałem, na Lady Pank, którego widziałem 20 minut i na czymś jeszcze, ale już nie pamiętam na czym. Ogólnie jednak w Juwenaliach chodzi o muzę, bo nawalić się w dobrym towarzystwie można co dzień.
Ja byłem w ramach Juwenaliów na Hunterze, na którym się najebałem, na Lady Pank, którego widziałem 20 minut i na czymś jeszcze, ale już nie pamiętam na czym. Ogólnie jednak w Juwenaliach chodzi o muzę, bo nawalić się w dobrym towarzystwie można co dzień.
-
The Burczax
- -#Moonchild

Wczoraj byłem na juwenaliach w Bielsku, grali coś tam, Big Cyc, Haratacze i Akurat. Było świetnie, ale minusem był krótki występ Akuratów, ponieważ mieli problem z dźwiękiem i późno się zaczął, a były ograniczenia czasowe. Ale ogólnie było mega.
-
Deleted User 2868
U mnie w Gliwicach też wczoraj był Big Cyc i była świetna zabawa
, później był T.Love ale już na nich nie zostałem, bo nie mogłem :/
-
szatanista
- -#Long distance runner

tak, przyjedz.sz pisze:VS za free?
-
The Burczax