Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth
Niesamowite robi wrażenie ten teledysk, wysoko podnieśli poprzeczkę. Polacy potrafią hehe. Z niecierpliwością czekam na pełną wersję 
A co może być w ostrzejszej ?
Wg mnie klip świetny, na bardzo wysokim poziomie. podejrzewam ,że jakby zapytać Nergala o symbolikę w teledysku to by zaczął opowiadać i by mu ze 3h zeszły 
no tak się wsłuchałem w ten tekst i skłonił mnie do refleksjiAbstract pisze:że jakby zapytać Nergala o symbolikę w teledysku to by zaczął opowiadać i by mu ze 3h zeszły
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Wnioskując z 'making of', o wiele więcej nagich dupAbstract pisze:A co może być w ostrzejszej ?
Mi najbardziej podoba się motyw z kobietą wygnaną z raju, z urwanymi skrzydłami, która krzyczy: "At The Left Hand Ov God".Ciary.
Nemesis...as one we stand!!
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

- likipiki
- -#Lord of the flies

Nergal się sprzedałpanzerschreck pisze:I już na youtubie nie ma klipu
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

No i bardzo dobrze. Czekam na oficjalną wersje w - mam nadzieje - wyjebanej jakościpanzerschreck pisze:I już na youtubie nie ma klipu
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Nie wiem czy opublikowanie klipu z płyty która ukazała się prawie rok temu to taki powód, żeby spinać poślady, ale mi chyba trailer wystarczy żeby ciekawość zaspokoić- fajnie zmontowane, zapewne najciekawsze smaczki z klipu i narazie podziękowawszy 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... d=33226303
Klip jest już oficjalnie dostępny w całej Europie. Endżoj!
Klip jest już oficjalnie dostępny w całej Europie. Endżoj!
Obejrzałem klip do At The Left Hand Of God czy jakoś tak i nawet nie dotrwałem do końca. Kawałek jest mocno żaden, dlatego też po całe Apostasy pewnie nigdy już nie sięgnę. Niestety jestem uprzedzony już do Behemotha, nie wiem czy to wina tego, że Nergal jest takim debilem, czy że kij wie co, ale raczej chodzi już o muzę, która jest zbyt ładna jak na death metal. Behemoth skończył się na Thelemie i to niestety jest faktem 
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Spoko Herki, Twoje zdanie, ale:
Przesłuchaj chociaż "Pazuzu" z nowej płyty. Urywa dupe.
herki pisze:chodzi już o muzę, która jest zbyt ładna jak na death metal.
Małe zaprzeczenie bo przecież ''Thelema'' jest dużo ładniejsza i powiedzmy bardziej przebojowa niż taki "Demigod"herki pisze:Behemoth skończył się na Thelemie
Przesłuchaj chociaż "Pazuzu" z nowej płyty. Urywa dupe.
Wiesz to, że kawałek się nie podoba w żaden sposób nie ujmuje MEGA roboty jaka została wykonana przy tym teledysku. Jak sie to porówna do innych produkcji (choćby Vadera) to nie mam pytań. Żadnych.herki pisze:Kawałek jest mocno żaden,
Zgadzam się, teledysk jest genialny i lepszy od 80% wszystkich innych metalowych teledysków, zwłaszcza death metalowych
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Nie wiem co w tym teledysku jest naprawdę wyjatkowego, co by wyróżniało go spośród innych. Jedynie interesujacy jest motyw z morzem ciał- to wszystko. Poza tym papuchy Nergala, grający zespół, dużo tandetnego ognia, jakieś doklejane góry i trochę obrazoburczej treści- nihil novi. O wiele już lepszy był "Conquer All" czy "SSS". Dla mnie to nic ciekawego, zero emocji wzbudza, poprawnie zrobiony obraz do średniego utworu 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Nie oceniam teledysku, oceniam utwór. Jak to napisał panzer - teledysk nie rzuca na kolana (technika to dla mnie wykonanie 5-rzędne, wolę teledyski w stylu starego Kata czy innych badziew). Dani - jeśli uważasz, że Thelema jest bardziej przebojowa niż Demigod, to chyba się nie zrozumiemy w kwestii Behemotha.tomtomala pisze:Wiesz to, że kawałek się nie podoba w żaden sposób nie ujmuje MEGA roboty jaka została wykonana przy tym teledysku. Jak sie to porówna do innych produkcji (choćby Vadera) to nie mam pytań. Żadnych.herki pisze:Kawałek jest mocno żaden,
W ogóle dziś absurdalna sytuacja. Chcieliśmy wyciągnąć kumpla, który ma ksywę "Rzydu" na jakieś picie. Dzwonił kolega który do Rzyda nie miał numeru. Więc podałem mu numer Nergala jako numer owego Rzyda dla jaj. Kolega zapytał "Żyduniu, to Ty?", na co Nergal odpowiedział "Tak, ja". Wprawdzie potem wyszło, że to pomyłka i kolega się rozłączył, ale i tak odpowiedź Nergala "Tak, ja" zmiażdżyła nam przyrodzenia (bo jak powszechnie wiadomo, Nergal nie ma podobno napleta).
a to skąd wiecie?herki pisze:bo jak powszechnie wiadomo, Nergal nie ma podobno napleta
Hahah. Absurd rodem z Misia. BTW - skąd masz numer do Nergalaherki pisze:W ogóle dziś absurdalna sytuacja. Chcieliśmy wyciągnąć kumpla, który ma ksywę "Rzydu" na jakieś picie. Dzwonił kolega który do Rzyda nie miał numeru. Więc podałem mu numer Nergala jako numer owego Rzyda dla jaj. Kolega zapytał "Żyduniu, to Ty?", na co Nergal odpowiedział "Tak, ja". Wprawdzie potem wyszło, że to pomyłka i kolega się rozłączył, ale i tak odpowiedź Nergala "Tak, ja" zmiażdżyła nam przyrodzenia (bo jak powszechnie wiadomo, Nergal nie ma podobno napleta).
Tak się mówiło swego czasu, ale ile w tym prawdy to nie wiem.Abstract pisze:a to skąd wiecie?herki pisze:bo jak powszechnie wiadomo, Nergal nie ma podobno napletaNergal jest Żydem ?
Wymieniłem się z kimś za numery do Toli i Ali z Blog 27.tomtomala pisze:BTW - skąd masz numer do Nergala