faust pisze:Zobaczycie, że w EU "Feara" nie będzie... ja się nie pogniewam :beer
Ja też chodź chciałbym pośpiewać te oooooooooooooooooo ale niestety głupota że go wepchali bo trasa go nie obejmuje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

faust pisze:Zobaczycie, że w EU "Feara" nie będzie... ja się nie pogniewam :beer

To już lepiej bo przynajmniej trasa go obejmujesekcjazwlok pisze:za to wrzuca Wrathchild

MarzenieDropsik15 pisze:Chciałbym zeby za Feara wpadł " Caught.."
Na Aces High wyrabia a na Infinite Dreams by rady nie dalDropsik15 pisze:Chciałbym zeby za Feara wpadł " Caught.." albo chociażby " Infinite Dreams" ale Bruce nie wyrobi z głosem... A Szkoda.
Jak dła mnie Bombasekcjazwlok pisze:Jak znam ironow to wyrzuca Feara ale za to wrzuca Wrathchild

oj Ja teżJack_86 pisze:wolał bym Caught Somewhere in Time

kolejny smaczek marzeńsekcjazwlok pisze:Stranger of A Strange Land.

Dokładnie. Nic innego nie wchodzi w grę. No może ewentualnie The Evil That Man Do.sekcjazwlok pisze:Jak znam ironow to wyrzuca Feara ale za to wrzuca Wrathchild
Błagam nie. Liczę na Caught Somewhere In Time, albo cokolwiek więcej z tej płyty.Mr.Hankey pisze: Dokładnie. Nic innego nie wchodzi w grę. No może ewentualnie The Evil That Man Do.
i jestem zatomtomala pisze:Jak znam ironow to wyrzuca Feara ale za to wrzuca Wrathchild
a ja nieJack_86 pisze:Dobra ale wolał bym Caught Somewhere in Time
za CIPWM mogliby dać...Mr.Hankey pisze:No może ewentualnie The Evil That Man Do.
im mniej z tej płyty, tym lepiejtomtomala pisze: Liczę na Caught Somewhere In Time, albo cokolwiek więcej z tej płyty.
Nie znasz się i tylesyzygy pisze:im mniej z tej płyty, tym lepiej
zamilcz prostaku :closedsyzygy pisze:im mniej z tej płyty, tym lepiej
:gunssyzygy pisze: im mniej z tej płyty, tym lepiej
wiemtomtomala pisze:Nie znasz się i tyle