Spotkania forumowe w Katowicach
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: Spotkania forumowe w Katowicach
W takim razie proponuję się wspólnie wybrać na do Korezu na Najgorsze Filmy Świata o 14 -
w piątek w planie jest Szpon w reżyserii F.Searse'a
Znaczy u nas nie jest, ale w piątek ludzie mają średnio jedne zajęcia i naiwnością byłoby podejrzewać, że ktoś przyjdzie :laughSzajba pisze:dobrze, że to wolne jestShalotka pisze:Ja rano przyjeżdżam![]()
Jeżeli będą chętni o tej porze, a reszta będzie chciała dołączyć później, to można coś takiego zrobić.Żelazny pisze:W takim razie proponuję się wspólnie wybrać na do Korezu na Najgorsze Filmy Świata o 14 -
-
Deleted User 357
No niestety lepsze pozycje są w inne dni (np. Tureckie Gwiezdne Wojny,albo Gamera-atak Potworów),ale może to też będzie dobre :]
w sumie niezły pomysłŻelazny pisze:W takim razie proponuję się wspólnie wybrać na do Korezu na Najgorsze Filmy Świata o 14 -
mi nawet bardziej pasuje spotkać się wczesniej bo niestety muszę się dosyć wcześnie zwijać do Krk.
A czym i o której przyjeżdżasz i odjeżdżasz?Wrath pisze:mi nawet bardziej pasuje spotkać się wczesniej bo niestety muszę się dosyć wcześnie zwijać do Krk.
przyjechałbym nie z Krakowa bo w czwartek imprezuję gdzieś w Jaworznie :] a o ktorej to nie wiem, obojętne mi w sumie. a odjeżdżałbym najpóźniej o 21.20 bo potem jest pociąg dopiero po 1 w nocy a to mi już średnio pasuje.
dowiedz sie gdzie dokladnie, jakie osiedle czy cos i daj znac :>Wrath pisze:bo w czwartek imprezuję gdzieś w Jaworznie :]
To pojedziemy razemWrath pisze:odjeżdżałbym najpóźniej o 21.20
Ja jestem wstępnie chętnaLucy pisze:Jeżeli będą chętni o tej porze, a reszta będzie chciała dołączyć później, to można coś takiego zrobić.Żelazny pisze:W takim razie proponuję się wspólnie wybrać na do Korezu na Najgorsze Filmy Świata o 14 -
Ale to się dokładniej ustali dzień lub dwa przed zlotem, bo ja tak dalekosiężnych planów robić nie umiem
Gut.Marysia pisze:Ale to się dokładniej ustali dzień lub dwa przed zlotem, bo ja tak dalekosiężnych planów robić nie umiem
Ja zaplanowałam tak: przyjeżdżam w miarę rano, bo mam taki kaprys i chyba nawet jakby nikt nie miał zamiaru się pojawić, to i tak bym przyjechała
- nevlanthiriel
- -#Trooper

Nie przesadzam ;] przez Ciebie bede sama cisnac do KatowicSzymon pisze:ja wiem ze jestem wyznacznikiem jakosci, ale bez przesady
i czego cieszysz morde ? :closednevlanthiriel pisze: Nie przesadzam ;] przez Ciebie bede sama cisnac do Katowic
- nevlanthiriel
- -#Trooper

a co? nie moge? :closedi czego cieszysz morde ? :closed
Jak chcesz to zawsze moge sciemnic ze bede, tylko co ja z tego bede mial ?? :>
AutoreklamęSzymon pisze:Jak chcesz to zawsze moge sciemnic ze bede, tylko co ja z tego bede mial ?? :>
A i dla mnie to miłe, bo przyjdzie więcej osób, a ja będę myślała, że to ze względu na mnie.
Btw, dalej trzeba mieć wizę do Sosnowca?
Ano, M@tiego ostatnio nie wpuścili, jak mnie chciał odwiedzić.Lucy pisze: Btw, dalej trzeba mieć wizę do Sosnowca?
Choć z drugiej strony to jego to by chyba w żadnym mieście nie chcieli
\Marysia pisze:Ano, M@tiego ostatnio nie wpuścili, jak mnie chciał odwiedzić.
To chyba przez to, że powoływałem się na Ciebie. Chyba nie lubią pszczół.
No, bo ja jestem taki san of a bicz. Nikt mnie nie chce. ;]Marysia pisze:Choć z drugiej strony to jego to by chyba w żadnym mieście nie chcieli
san of e bicz? plażowe słońce?M@ti pisze: No, bo ja jestem taki san of a bicz. Nikt mnie nie chce. ;]
ja bym chciała takie plażowe słońce
Słoneczko jak jush. :jMarysia pisze:san of e bicz? plażowe słońce?
Więc załatw mi ten przejazd przez ten Wasz checkpoint, to będziesz miała hihi.Marysia pisze:ja bym chciała takie plażowe słońcezdecydowanie ciepłolubna jestem!
- nevlanthiriel
- -#Trooper

a co chcesz? :>Szymon pisze:tylko co ja z tego bede mial ?? :>