Taherki pisze:To na dole to wisior na szyję?
Żelazna Kolekcja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Man on the Edge
- -#Invader

Re: Żelazna Kolekcja
wieśniacki
niewiem czemu, ale ja mam jakiś wstręt do rzeczy z logiem/nazwą/czymkolwiek związanym z zespołem, oprócz koszulek (choć tez coraz rzadziej nosze koszulki z "nadrukiem") i jednej-dwóch naszywek. Szczególnie tyczy się to portfeli, piórników i właśnie wisiorków 
już nie mam tu najwięcej postów

- Man on the Edge
- -#Invader

czyli jestem wieśniak

No ba, nie wiedziałeś? 
Może nie, ale ostro to badziewne xdbartoslaw pisze:czyli jestem wieśniak![]()
![]()
![]()
![]()
- Man on the Edge
- -#Invader

NieAbstract pisze:No ba, nie wiedziałeś?
Się zobaczyherki pisze:ale ostro to badziewne xd
nawiązując do tematu to jest japonczyk na allegro za 90zl
-
paulek
- -#Lord of the flies

Z ciekawszych rzeczy ostatnio doszło:
Virtual XI promo
Killers japan First press CP32-5105 + OBI + insert
Scream For Me Brazil Dickinson first press + OBI + insert
Iron Maiden – Live After Death 2 DVD PROMO
Polowanie wciąż trwa...
Virtual XI promo
Killers japan First press CP32-5105 + OBI + insert
Scream For Me Brazil Dickinson first press + OBI + insert
Iron Maiden – Live After Death 2 DVD PROMO
Polowanie wciąż trwa...
- Man on the Edge
- -#Invader

dziś dostałem paczkę, koszulka ok ale wisior dajcie spokój miałem robić reklamacje oczko było ułamane ale stwierdziłem więcej zabulę niż ten medalion warty spiłowałem go i noszę w portfelu a rzemyk na rękę se założyłem 
Ps. Ogólnie pierwszy raz jestem nie zadowolony ten wisior, nadruk na koszulce ze strasznego materiału no ale cóż, mówi się trudno i żyje sie dalej
Ps. Ogólnie pierwszy raz jestem nie zadowolony ten wisior, nadruk na koszulce ze strasznego materiału no ale cóż, mówi się trudno i żyje sie dalej
Ja do takich wisiorów nigdy nie miałem zaufania...
To wina kuriera.Mam kolegę,który przy tym pracuje.Mówił,że tam jest masakra z tymi paczkami
-
paulek
- -#Lord of the flies

No, Somewhere Back In Time 2lp na półce, picures disc, dodatkowo plakat promo (ciekawe czy we wszystkich egzemplarzach wydania lp będzie), teksty na wewnętrznej okładce, okładka typu gatefold, inserty na niebiesko (tutaj mogliby się bardziej przyłożyć), płyty na "cieżkim vinylu" fajne pictures disc;
wersja japońska CD w pierwszym wydaniu oprócz OBI i insertu posiada także promo naklejkę;
Polowanie wciąż trwa...
wersja japońska CD w pierwszym wydaniu oprócz OBI i insertu posiada także promo naklejkę;
Polowanie wciąż trwa...
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Do mnie dziś doszła płytka The Angel And The Gambler part II z widokówkami. W ogóle ostatnio doszło mi kilka ciekawych pozycji. Może jutro zapodam jakieś zdjęcie całości kolekcji.
Witam
Mój kolega kupił 2 dni temu płytę Iron Maiden "The Number of the Beast".Jest to remaster ,ale jakiś dziwny.Nie jest to wydawnictwo EMI a "Sanctuary" - "Metal is Records" 1998 Iron Maiden Holdings.Sama płytka ma dziwnie wyblakłe kolory ,książeczka jest normalna.Jedynie grzbiet jest troszke inny nie wiem czy da sie ułożyć z tego grzbietu Eddiego dokupujac do tego albumu płyty z wydawnictwa EMI ,ale chyba nie...bo troszke sie to różni.
Co to za dziwaczne wydanie?
Mój kolega kupił 2 dni temu płytę Iron Maiden "The Number of the Beast".Jest to remaster ,ale jakiś dziwny.Nie jest to wydawnictwo EMI a "Sanctuary" - "Metal is Records" 1998 Iron Maiden Holdings.Sama płytka ma dziwnie wyblakłe kolory ,książeczka jest normalna.Jedynie grzbiet jest troszke inny nie wiem czy da sie ułożyć z tego grzbietu Eddiego dokupujac do tego albumu płyty z wydawnictwa EMI ,ale chyba nie...bo troszke sie to różni.
Co to za dziwaczne wydanie?
Jeśli możesz to pokaż zdjęcie.
A jeśli chodzi o remastery (jeśli ktoś jeszcze ich nie ma
) to na fan.pl jest BARDZO tanio. Taki TNOTB (i kilka innych) kosztuje w tej chwili 27,99. Reszta po 33 PLN. Tylko ''A Real Live Dead One'' i ''Live At Donington'' są bez zmian za 80zł 
A jeśli chodzi o remastery (jeśli ktoś jeszcze ich nie ma
-
Deleted User 357
Miałem to kiedyś,wydaje mi się że to ruski pirat,tzn. płyta w Rosji oryginalna, ale poza nią już nie;]Mój kolega kupił 2 dni temu płytę Iron Maiden "The Number of the Beast".Jest to remaster ,ale jakiś dziwny.Nie jest to wydawnictwo EMI a "Sanctuary" - "Metal is Records" 1998 Iron Maiden Holdings.Sama płytka ma dziwnie wyblakłe kolory ,książeczka jest normalna.Jedynie grzbiet jest troszke inny nie wiem czy da sie ułożyć z tego grzbietu Eddiego dokupujac do tego albumu płyty z wydawnictwa EMI ,ale chyba nie...bo troszke sie to różni.
Ja tam oddałem to koleżance i kupiłęm sobie normalne wydanie EMI;]
plakatu nie miałem w swojej wersji 2LPpaulek pisze:No, Somewhere Back In Time 2lp na półce, picures disc, dodatkowo plakat promo (ciekawe czy we wszystkich egzemplarzach wydania lp będzie), teksty na wewnętrznej okładce, okładka typu gatefold, inserty na niebiesko (tutaj mogliby się bardziej przyłożyć), płyty na "cieżkim vinylu" fajne pictures disc;
Polowanie wciąż trwa...
a co to za naklejka? Pewnie z okładka albumu?
-
paulek
- -#Lord of the flies

Wychodzi na to że mam unikatowe wydanie lp ostatniej składanki bo rzeczywioście promo poster nie był dodawany do longów, a ja mam
a na wersji japan cd first press naklejka to oczywiście okładka ostatniej składanki;
Przy okazji dodam ze doszło w tzw międzyczasie całe mnóstwo różnych japończyków ironów wydania z serii cool price, wydania z 2006 roku i jakies 7 tytułów wznowień z bieżącego roku oczywiście z naklejkami...
Pozdr
Polowanie wciąż trwa...
Przy okazji dodam ze doszło w tzw międzyczasie całe mnóstwo różnych japończyków ironów wydania z serii cool price, wydania z 2006 roku i jakies 7 tytułów wznowień z bieżącego roku oczywiście z naklejkami...
Pozdr
Polowanie wciąż trwa...
-
Tony Martin
- -#Prodigal son

Gratuluję świetnego zakupu!Budziol pisze:w nawiazaniu do trwajace trasy udalo mi sie nabyc w dobrej cenie shape i 7'':
[url=http://images33.fotosik.pl/243/3faafd2d84ff38f6.jpg]Obrazek[/URL]
-
paulek
- -#Lord of the flies

Z ostatnich rzeczy: Blaze BayleyThe Man Who Would Not Die z+ Slipcase + autographed, Blaze Bayley - Robot ed 53 minuty, Bruce Dickinson - Killing Floor japan EP +OBI, Bruce Dickinson - Skunkworks live japan EP +OBI, Praying Mantis & Paul Dianno, Dennic Stratton Live At Last japan With OBI, Iron MAiden No Prayer... japan +OBI COOL PRICE series
Polowanie wciaż trwa...
Polowanie wciaż trwa...