to sa pomowienia...S1MON pisze:to sobie pusc filmik miales harnasie, potem z nami mojego absolwenta waliles mimo niechetnej miny i ze wodki nie lubisz a o polnocy dzierzyles w lapie szampana i z niego ciagnales ;]
Spotkania forumowe w Krakowie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania forumowe w Krakowie
Wieści z Jazzgi. Narazie jeszcze telewizor nie działa, ale ma się to zmienić do soboty. Bedę informowany na bieżąco.
No ba, aleś mi przypomniałS1MON pisze:to sobie pusc filmik
... aż se obejrzałem
KMFDM
I co?? Będziecie??
Ja nie bardzo.
hej!! Leszcze
Zbieram ekipę na dziś na nocny baun$
Wpadać między 19:00 a 21:00 do Jazzgi!! Potem ruszamy na Cracow Drift, czyli zwiedzanie imprez ;]
Ludziska!! Jutro jadę z kumplem do Korbielowa na narty!! mamy dwa wolne miejsca!! Byłby ktoś chętny na wyjazd??
Idzie ktoś w sobotę na Vavamuffin??
Zapraszam do mnie do pracy
http://krakowskiparklinowy.pl/ Połazicie sobie
Cały długi weekend będę w pracy między 10, a 20. Wpadajcie 
o łal, fajne;d kiedys sie zjawie, w ten weekend niestety nie.. a bede miec znizke?:d 
Niestety ja tam jestem tylko instruktorem. Żadnych zniżek nie mogę załatwić.
co ty gadasz!? napewno mozesz tlyko jescze nawet o tym nie wiesz 
Przykro mi. Nie ja handluję biletami i nie ja pobieram opłaty, tylko właściciel. Ja tam nie mogę nic załatwić.
Ale z przyjemnością przegonię cię po drzewach i przerobię na Tarzana 
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Ja tak samo, w długi weekend może nie, ale kiedyś napewno 
O widze, że ten park linowy jest niedaleko mnie. A Ty Opra masz jeszcze bliżej. Fajnie, czemu ja wcześniej o nim nie wiedziałam. Na pewno się kiedyś wybiorę.
Jestem w ogóle zbulwersowana tym, że częściej się widzę z osobami z poza miasta niż z miasta, tym samym chciałam zobowiązać Branda, Raffa, Andzię, Michcia, Oprę i Balcerka do wspólnego udania się na wódkę po sesji, no 
jestem za ale po Celine Dion
Andzia co Ty mowisz? gdzie mam blizej? chyba z kampusu.. w zasadzie to nie wiem dokladnie gdzie to jest.. ale mozna by sie kiedys wybrac:) tlyko kurde balcerek zalatw znizki!
Andzia co Ty mowisz? gdzie mam blizej? chyba z kampusu.. w zasadzie to nie wiem dokladnie gdzie to jest.. ale mozna by sie kiedys wybrac:) tlyko kurde balcerek zalatw znizki!
Na Celine Dion myślę wyjść na jakieś okoliczne drzewoOpra pisze:jestem za ale po Celine Dion