Działa,działa,tylko trzeba umieć ściągać;]Kro pisze:Ten link juz nie dziala z bootem :/
28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 357
Re: 28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
ten link dziala ale w poscie Mirdaroha 
czemu to ma az 850 mb ?
czemu to ma az 850 mb ?
Bo to flac. I bardzo dobrze - ja już słucham - wypas.
Ale słychać jak dźwięk faluje w niektórych momentach. Ciekawe skąd to nagrywane...
Ale słychać jak dźwięk faluje w niektórych momentach. Ciekawe skąd to nagrywane...
TO falowanie to pewnie przez wiatr.
Pewno. A to, że na koronie nie słyszałem Kirka to wina.... (czekam na typy)herki pisze:TO falowanie to pewnie przez wiatr.
to ja poczekam na mp3, nie chce mi sie mordowac ze sciaganiem tego
Ja poczekam na livemete.
Swoja droga mogloby powstac cos takiego jak LiveMaiden, komercha ale przynajmniej jakosc.
Swoja droga mogloby powstac cos takiego jak LiveMaiden, komercha ale przynajmniej jakosc.
Jak to będzie to też ściągnę. Ten co teraz jest to nagrywane z publiki, a live to jednak z konsoli.Razi3l pisze:Ja poczekam na livemete.
Wiem, że Genesis mają to samo. I to jest git. Ściągasz i płacisz, ale wiesz za jaką jakość.Razi3l pisze:Swoja droga mogloby powstac cos takiego jak LiveMaiden, komercha ale przynajmniej jakosc
Genesis kupujesz, a nie ściągasz.
Jak będzie LM to też zapodam jakimś linkiem 
No a jak jest na LM? 12 dołków się płaci za ściągnięcie FLAC. Albo coś koło tego.herki pisze:Genesis kupujesz, a nie ściągasz.
A, no to gejowo. Ale Genesis Ci przysyłają ładną płytę i w ogóle ;0tomtomala pisze:No a jak jest na LM? 12 dołków się płaci za ściągnięcie FLAC. Albo coś koło tego.herki pisze:Genesis kupujesz, a nie ściągasz.
\m/Invader pisze:fymciu mam taką samą kostkę,tyle,że ja złapałem od Kirka
Część MP3 z Chorzowa 2008, dobra jakość
:
Ride, Harvester, One, Whiplash, Nothing, Last&so what, Unforgiven, Seek, Devil's.
http://rapidshare.com/files/118938665/M ... 8.rar.html
ps. brzydkie te kostki, w Berlinie złapałem lepszą:P
Ride, Harvester, One, Whiplash, Nothing, Last&so what, Unforgiven, Seek, Devil's.
http://rapidshare.com/files/118938665/M ... 8.rar.html
ps. brzydkie te kostki, w Berlinie złapałem lepszą:P
Ostatnio zmieniony sob maja 31, 2008 1:52 pm przez Grabi, łącznie zmieniany 1 raz.
A właśnie. Jeszcze jedna rzecz, która mnie po prostu powaliła. James śpiewał BEZBŁĘDNIE! Bez żadnego wycia, i te stare kawałki śpiewał w starym stylu, troszkę jakby wyżej, w sensie takim starym Jamesem. Master of Puppets i Whiplash, czy Ride the Lightning przykładowo. No i KIRK ŚPIEWAJĄCY NOTHING ELSE MATTERS! Cyrk w bani!!! Nieziemski klimat koncertu ogólnie. Oldschooool!!
To my z Tobiaszem i Korzeniem!Kro pisze: Aha jeszcze przed stadionym byla odspiewana Barka :laugh
No, to my. Haha!herki pisze:To my z Tobiaszem i Korzeniem!
To ja rzuciłem ten pomysł...Korzeń pisze:No, to my. Haha!herki pisze:To my z Tobiaszem i Korzeniem!
Ale totalnie zjebałeś sprawę opaski, więc się nawet nie odzywaj.D5`cause we`re metallica pisze:To ja rzuciłem ten pomysł...Korzeń pisze:No, to my. Haha!herki pisze:To my z Tobiaszem i Korzeniem!
Niby w jaki sposób zjebałem?herki pisze:Ale totalnie zjebałeś sprawę opaski, więc się nawet nie odzywaj.D5`cause we`re metallica pisze:To ja rzuciłem ten pomysł...Korzeń pisze:No, to my. Haha!