28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2008 - Metallica - Chorzów @ Stadion Śląski
Takie rozmowy to na gg.
bo akurat ja miales na reku. tez spiewalem.D5`cause we`re metallica pisze:Niby w jaki sposób zjebałem?herki pisze:Ale totalnie zjebałeś sprawę opaski, więc się nawet nie odzywaj.D5`cause we`re metallica pisze: To ja rzuciłem ten pomysł...
Teraz juz dziala, ale wczesniej byl problem z pierwsza czescia, jakies file corrupted i inne ciulstwaŻelazny pisze:Działa,działa,tylko trzeba umieć ściągać;]Kro pisze:Ten link juz nie dziala z bootem :/
no odlaczyli mu kabelek juz podczas nagrywania st.anger przeciez , bo tam tez nie bylo slychac jego solowek. widocznie uznali, ze juz sie do tego przyzwyczailismy i od tej pory kirk bedzie tylko w wersji do ogladania, a nie sluchaniatomtomala pisze: A to, że na koronie nie słyszałem Kirka to wina.... (czekam na typy)
"everybody lies"
-
szatanista
- -#Long distance runner

Niemców.tomtomala pisze:Pewno. A to, że na koronie nie słyszałem Kirka to wina.... (czekam na typy)
Hahaha - true. No nie wpadłbym na to, ale kupuję to wytłumaczenie.Bizon pisze:no odlaczyli mu kabelek juz podczas nagrywania st.anger przeciez , bo tam tez nie bylo slychac jego solowek. widocznie uznali, ze juz sie do tego przyzwyczailismy i od tej pory kirk bedzie tylko w wersji do ogladania, a nie sluchania
-
Deleted User 357
Zajebiście wymuszony jest ten uśmiech Larsa :laugh
-
Ancient Mariner
- -#Invader

Czy ma ktoś problemy z tymi plikami z Media Fire? U mnie pojawią się komunikat, że Sad But True i Seek & Destroy są walnięte i nie chcą się rozpakować. Dla pewności ściągnąłem kilka razy te RAR-y i dalej to samo :/ Reszta kawałków - w porządku.
Ostatnio zmieniony sob maja 31, 2008 1:53 pm przez Ancient Mariner, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolejne piosenki w MP3:For whom, enter, master, sad but, welcome home:
http://rapidshare.com/files/119056679/M ... _.rar.html
http://rapidshare.com/files/119056679/M ... _.rar.html
-
Deleted User 357
U mnie wszystko się bez problemu wypakowałoAncient Mariner pisze:Czy ma ktoś problemy z tymi plikami z Media Fire? U mnie pojawią się komunikat, że Sad But True i Seek & Destroy są walnięte i nie chcą się rozpakować. Dla pewności ściągnąłem kilka razy te RAR-y i dalej to samo :/ Reszta kawałków - w porządku.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Wrath - respect za sposób powrotu :laugh
Też nie mogę tego flaca pobrać. Tutaj macie całość na mp3 przekonwertowane: http://www.filefactory.com/file/3b385c/
podziękował kierowniku! :beer
a ja sobie już słucham 
już nie mam tu najwięcej postów

Czy ta livemeta nie powinna juz wyjsc?
Póki co jeszcze nie ma.
Kurna stary daj im luzu.Przecież to trzeba zgrac, przerobic na flac. zajmuje to troszke czasu. A trasa trwa. Jak dostaniesz to za 2 miechy to bedzie dobrze.Czy ta livemeta nie powinna juz wyjsc?