No i great. Ja tam nie staram sie oceniac pojedynczych kawalkow, w koncu to koncept, ale po tych dwoch utworach mam juz wizje (bez wspomagaczy)..., wiec bedzie ok.Chudy pisze:A mnie sie podoba chociaż poprzedni lepszy i jak wszystkie będą takie jak nostradamus to będzie klawo
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Re: Judas Priest
-
Stormshield
- -#Moonchild

Spoko te kawałki są. Mają klimat i przebojowe są. Bardziej bym gitary uwydatnił na Visions.
Właśnie leci Nostradamus na Trójce xd
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Oba jak dla mnie są słabiutkie. Nuda, nuda, nuda... Do tego jeszcze te wieśniackie klawiesze w Nostradamusie. Może wyjść z tego wielka kupa.
To ma być podwójne CD podobno.
Pierwsze 9 kawalkow z Nostradamusa:
http://rapidshare.com/files/119179038/nostra.zip.html
http://rapidshare.com/files/119179038/nostra.zip.html
Ja tam poczekam na płytę. Bo jakość mp3 mnie jakoś nie przekonuje. Tak jak Testament. Na mp3 skresliłem tę płytę, jak kupiłem cd to musiałem odszczekać co powiedziałęm. Basy, nagłośnienie - to co sprawia, że dźwięk nabiera wymiaru.Razi3l pisze:Pierwsze 9 kawalkow z Nostradamusa:
http://rapidshare.com/fil...nostra.zip.html
Koszmarne gówno z tego promosa. Nie zasypiałem tak nawet przy FA Iced Earth, a to już coś.
A tytuly tych kawalkow jakie sa??
wygoogluj, gdzies tam sa spisy utworow na nostradamusie, nie chce mi sie juz dzis szukac
przed chwilą skończyłem odsłuch tego promosa. tragedia
straszna nuda. szykuje się największa porażka roku.
no dzieci, do domku spac
no juz, za mlodzi jestescie i gusta muzyczne jeszcze nie wyksztalcone...no...
swoja droga nie wiem jak mozna zasnac przy takim revelations, nie mowiac juz o pestilence & plague
swoja droga nie wiem jak mozna zasnac przy takim revelations, nie mowiac juz o pestilence & plague
za młodym na takiego 'Nostradamusa' być nie można. można najwyżej czegos od muzyki wymagać
i to już wystarczy, żeby się nie podobało 
nostradamus jest wlasnie wymagajaca plyta, czy chcesz czy nie to musisz przyznac, ze jest to bardzo ambitna i odwazna proukcja...Internet w komórce pisze:za młodym na takiego 'Nostradamusa' być nie można. można najwyżej czegos od muzyki wymagaći to już wystarczy, żeby się nie podobało
Skad wiesz jak jeszcze sie nie ukazala...............
Bo może tak o niej piszą tak jak pisano ze AMOLAD jest progresywny a potem wszyscy wokół to powtarzali 
Ja nic nie powiem, nie sóhałam jeszcze, poczekam az wyjdzie i zakupimy. Ale Nostradamus mi sie tak średnio podoba, ale zobaczymy
Ja nic nie powiem, nie sóhałam jeszcze, poczekam az wyjdzie i zakupimy. Ale Nostradamus mi sie tak średnio podoba, ale zobaczymy
A ja trż jeszcze nie słuchaem. Poczekam aż będzie caly album do sklradzenia i wtedy się wypowiem 
może płyta taka jest, może na płycie to wygląda inaczej. bardzo mozliwe. ja mówię o samej tej piosence tytułowej. naprawdę poszli po najmniejszej linii oporuTipton pisze:nostradamus jest wlasnie wymagajaca plyta, czy chcesz czy nie to musisz przyznac, ze jest to bardzo ambitna i odwazna proukcja...
Slyszal tu ktos Nostradamusa?
-
Deleted User 622
Właśnie odsłuchuję... leci 7my numer. Jak narazie Halford na + ale koncepcja tragiczna. Wypiłem kawę a i tak usypiam, a nie minela nawet 1/3 plyty