Jack super tekst na fladze, szacunek ze wziąłeś to na siebie. Jestem za wariantem biało-czerwonym z tekstem Scream for us... czcionka Maiden
Pozdrawiam
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
na przykład odgłos jakiegoś zwierzęcia !Budziol pisze:o naprawdę miało odgłos!
no i 3 buziaki w policzek.... <3 <3 <3Budziol pisze:Kwiaty wręczone przez kobietę zawsze będą mile widziane![]()
A mógłbys troszkę uchylić rąbka tajemnicy i wyjaśnićfaust pisze:Co do DVD "LAD", ono już jest "Złote",sprawdzajcie info na fan.pl przy opisie kompilacji "Somewhere Back...". Akcję popieram, wesprę finansowo, może by tak łączony zestaw flag polsko-brytyjskich zrobić, w sumie sympatyczny gest obopólnej przyjażni...
Możecie w sprawie porozumienia i szczegółów pisać na mój email i PW
W TAKIEJ sprawie lubię znać prawdę i szczegóły, już pół roku jest pieprzenie o Prezentach dla Dickinsona a consensusu brak! Jeżeli na serio zrobimy zbiórkę kasy proszę o kontakt bezpośredni - poważne oferty muszą spotkać się z pozytywnym odzewem :rocxCybul pisze:A mógłbys troszkę uchylić rąbka tajemnicy i wyjaśnićfaust pisze:Co do DVD "LAD", ono już jest "Złote",sprawdzajcie info na fan.pl przy opisie kompilacji "Somewhere Back...". Akcję popieram, wesprę finansowo, może by tak łączony zestaw flag polsko-brytyjskich zrobić, w sumie sympatyczny gest obopólnej przyjażni...
Możecie w sprawie porozumienia i szczegółów pisać na mój email i PWporozumienia ?
gdzie te podpisy? i wogle po co ;/ ?Jack pisze: Jesli chodzi o podpisy na fladze to oczywiscie nawet nie pomyslałem ze mogło by byc inaczej jak podpisc flaga przez fanów![]()
a strona Sanktu jest juz?? bo chyba ma być nowa, bo starej chyba nie mamy już...Budziol pisze:trzeba ogłosić tez to na stronie SANKTUARIUM bo tam więcej osób zagląda(ło) niż na forum.