Flaga - dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Flaga - dyskusja
ja się dorzucę, wiadomo, tylko dobrze bybyło, gdyby tu się wykrystalizowała wstępna lista + dorzucić info na strone Fan Clubu, jak już powstanie
już nie mam tu najwięcej postów

-
El Dorado
dorzucę się ale taka 2x8m moze mała ? Overkill zrobił długą na 30 kilka m 
Darował bym sobie liste nie jest konieczna a po co wytykac puzniej kogos palcami ze sie nie dorzucił mimo tego ze chciał a nie miał kasy.
Jasne jestem za info gdzie sie da z tym ze nie mam takeij mozliwosci sie tym zajac jak odezwie sie do mnie ktos z kierownictwa oczywiscie bardzoe chetnie bede wspołracował zeby to rozgłosić.
Prosił bym w tym temacie skupic sie na ewentualnych uwagach i deklaracjach, tylko konkrety !
Jasne jestem za info gdzie sie da z tym ze nie mam takeij mozliwosci sie tym zajac jak odezwie sie do mnie ktos z kierownictwa oczywiscie bardzoe chetnie bede wspołracował zeby to rozgłosić.
Prosił bym w tym temacie skupic sie na ewentualnych uwagach i deklaracjach, tylko konkrety !
- likipiki
- -#Lord of the flies

nie wiem czy to rozsądne przypominać gwieździe rock'n'rolla o jej 50 urodzinach..
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Hahaha. Celne.likipiki pisze:nie wiem czy to rozsądne przypominać gwieździe rock'n'rolla o jej 50 urodzinach..
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Nie lepiej 3 na 10? :> Albo jeszcze większą? I poszukać gdzieś taniej?Jack pisze:40zł za 1 metr kwadratowy wiec jesli myslec o 2m na 8m wyjdzie to jakoś 650zł
kazdy moze teraz dawac swoje propozycje wielkośc.
A nikt na razie sie nie deklaruje ze da jakiekolwiek pieniadze a po to jest ten temat !!
Np na BB ludzie dyskutuja nad skandalicznym połaczeniem naszego godła z flaga brytyjska ... .
Jak tak to ma wygladac to nie widze zeby ta flaga powstała
A nikt na razie sie nie deklaruje ze da jakiekolwiek pieniadze a po to jest ten temat !!
Np na BB ludzie dyskutuja nad skandalicznym połaczeniem naszego godła z flaga brytyjska ... .
Jak tak to ma wygladac to nie widze zeby ta flaga powstała
-
El Dorado
To godło i flagę możnaby sobie darować, napis dać większy, żeby był czytelniejszy mzoe 
Połączenia flagi naszej z brytyjską nie uważam za skandaliczne, ale ten brytyjski motyw trochę już miesza we fladze, jest za pstrokato moim zdaniem, uważam że 2mx8m jest ok, po co kopiować ludzi z Overkilla??? jak zaczniemy myśleć nad czymś innym, szukać, to wogle nic nie zrobimy, lepiej więc popracować nad tym projektem.
Hasło ok. Flagę bym dał tylko polską, bez godła, a już na pewno bez tegp brytyjskiego motywu :]
o do kasy to może bym się dorzucił, ale to zależy ile..
o do kasy to może bym się dorzucił, ale to zależy ile..
-
El Dorado
Vlad, sorry, ale ja nie widzę tutaj, żeby obgadywał BB. Po prostu napisał, że nikogo tutaj to nie obchodzi, bo nie ma dyskusji i podał za przykład, że na BB jest o tym dyskusja. Czy to jest coś złego?
Ej dobra. Nie ważne, skupmy się na tej fladzę. Ja się wiadomka dorzucę. Temat czytam i obserwuję, zeby nie było że Administracja sobie zlewa. Jak potrzebna jakaś pomoc czy coś, to można się też do mnie zgłaszać.
Pozatym, to że ktoś z Adminów nie pisze jednego posta za drugim wtakim temacie to nie znaczy, że ma coś gdzieś. Zwyczajnie uwaza żep omysł jest w porzo, a jakby coś komuś nie pasowało to się odezwie.
Pozatym, to że ktoś z Adminów nie pisze jednego posta za drugim wtakim temacie to nie znaczy, że ma coś gdzieś. Zwyczajnie uwaza żep omysł jest w porzo, a jakby coś komuś nie pasowało to się odezwie.
- nevlanthiriel
- -#Trooper

Ja oczywiscie tez sie dokladam. Tylko moze warto by bylo zamiescic tutaj termin do kiedy najpozniej mozna ta kase przeslac. Bo ja np w tym momencie nie mam, ale jak tylko cos bede miala, to nie ma problemu.
Ja na pewno sie dorzucę, tylko narazie nie wiem ile. 
W tym wypadku zrzuta to obowiązek, tylko ile i kiedy, no i moi Państwo... nie ja sam - to oczywiste, prawda!??
- nevlanthiriel
- -#Trooper

Zalezy jak rozumiesz ten obowiazek :] bo jak ktos nie bedzie mial, to przeciez nie poslemy za nim listu gonczego. A ile, to juz bylo chyba mowione - ile kto moze.
- likipiki
- -#Lord of the flies

takie pytanie z ciekawości. gdzie zamierzacie flagę robić? planujecie ją szyć, czy robić nadruk?
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Wiec tak po pierwsze chciał bym zdementowac jakobym wrzucał na kogokolwiek z powodu nie robienia niczego tym bardziej na administratowro hehe co jedynie stwierdziłem fakt jaki inni tez zauwarzyli. to tak w razie co bo mimo checi zrobienia czegos fajnego zostaje posadzony o kretactwo.
Słuchajcie wiec ile chcecie dac to juz jest kwestia tego ile mozecie naprawde. !
Flaga bedzie zadrukowana, wiecie to jest najtansza opcja
Sklep: http://www.szaliki.com
zdeklarowani koledzy którzy chca cos zrobic to:
Saper
Cybul
Budziol
Faust
Piwowarius
wojteq
Mam nadzieje ze tych panów i pań bedzie wiecej, i jesli chodzi o ten motyw brytyjskiej flagi to piszcie jak naprawde sadzicie ze nie powinno go byc, ewentualnie go sie usunie
Słuchajcie wiec ile chcecie dac to juz jest kwestia tego ile mozecie naprawde. !
Flaga bedzie zadrukowana, wiecie to jest najtansza opcja
Sklep: http://www.szaliki.com
zdeklarowani koledzy którzy chca cos zrobic to:
Saper
Cybul
Budziol
Faust
Piwowarius
wojteq
Mam nadzieje ze tych panów i pań bedzie wiecej, i jesli chodzi o ten motyw brytyjskiej flagi to piszcie jak naprawde sadzicie ze nie powinno go byc, ewentualnie go sie usunie
Oczywiście też się dorzucę