Najlepszy utwór z lp. Somewhere In Time
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy utwór z lp. Somewhere In Time
---
Ostatnio zmieniony śr kwie 23, 2008 8:14 pm przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
- likipiki
- -#Lord of the flies

ATG - jeden z fajniejszych epików, oporócz tego na płycie świetny jest jeszcze otwieracz i WY
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Eh... NIE WIEM 
Wasted Years niby taki prosty itd... ale coś w sobie ma. Alexander The Great jest genialny, ale uwielbiam też Heaven Can Wait. Te kawałki są chyba najlepsze wg mnie. Zagłosowałam na Wasted Years, mam do niego jakiś sentyment.
Wasted Years niby taki prosty itd... ale coś w sobie ma. Alexander The Great jest genialny, ale uwielbiam też Heaven Can Wait. Te kawałki są chyba najlepsze wg mnie. Zagłosowałam na Wasted Years, mam do niego jakiś sentyment.
wasted years... za swietny wstep i znakomite zakonczenie solowki w momencie kiedy juz wchodzi ostatni refren... runner-up to deja -vu
BRałem pod uwage także CSIT ale zdecydowałem sie na Alexandra
-
Alexander_The_Great
- -#Prisoner

Na jaki utwór mógłbym zagłosowac ???
Brawo, brawo Holmesie - Alexander The Great
Brawo, brawo Holmesie - Alexander The Great
Mimo takiej perełki jak Wasted Years wybieram Sea of Madness te spowolnienia tworza tak niesamowity klimat, że poprostu wymiękam 
Alexander - coś w sobie musi mieć, skoro nawet mój brat go lubi :rocx
The crack of doom is comin' soon...
-
bruce bruce
- -#Charlotte

Alexander jest najlepszy - ta piosenka ma swietne intro i :solo klimat
The Road To Hell Is Full Of Good Intentions
Alex żązi !! 
-
Bałtyk
Jednak Wasted Years chociarz bardzo lubie CSIT i morze szaleństwa
Wasted Years - zawsze przypomina mi o dawnych dobrych czasach. Wspaniały tekst jest dużo dobrych ale nie ma tak wspaniałego jak ten w którym każdy wers jest tak emocjonujący. Wspaniałe intro nie mogło być lepszego. Kolejna piękna solówka która wzbudza mnie do refleksji nad mojim życiem. Wzruszający utwór
Wasted Years - zawsze przypomina mi o dawnych dobrych czasach. Wspaniały tekst jest dużo dobrych ale nie ma tak wspaniałego jak ten w którym każdy wers jest tak emocjonujący. Wspaniałe intro nie mogło być lepszego. Kolejna piękna solówka która wzbudza mnie do refleksji nad mojim życiem. Wzruszający utwór
Wasted Years. Kawał dobrego grania, kawał dobrego tekstu.
Up The Iron's
Up The Iron's
Wybrałem Wasted Years a zaraz po nim zagłosowałbym na Aleksanda
Dlaczego
:
Bardzo dobry poczatek, światne solowki i bardzo dobry refren, sprawiają ze mogę go słuchać godzinami
, szkoda że nie dane było mi go usłyszeć na zywca 
Dlaczego
Bardzo dobry poczatek, światne solowki i bardzo dobry refren, sprawiają ze mogę go słuchać godzinami
Wasted Years. 
dlugo wachalam sie miedzy The Loneliness Of The Long Distance Runner i Wasted Years..ale jednak wybralam ten pierwszy-mam sentyment do tego kawalka,za klimat,intro,za wokal...czy musze cos jeszcze dodawac? 
Hm dziwne że jestem jak narazie jedynym, który zagłosował na "Stranger In A Strange Land" 
numero uno na tej plytce jest Aleksander
Caught Somewhere In Time za intro oraz solowke ale Wasted Years jest tuz za nim 
Mój głos poszedł na Wasted Years. Bardzo podoba mi się tak piosenka i tekst. Muzyka także fajna.