Wiadomo ile bilecików jeszcze zostało? Bo reklama na ulicy i w gazecie się nasila.
07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- dostoevsky
- -#Assassin

Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Cicho dzieci, cicho sza, na talerzu leży pchła, kto pierwszy krzyknie, ten ją łyknie!
Wiadomo ile bilecików jeszcze zostało? Bo reklama na ulicy i w gazecie się nasila.
Ostatnie wejściówki, kilka dni temu na stronce Ticketpro bylo info -wyprzedane-, koncert będzie sprzedany, będzie masa ludzi!!!
No to co sie stalo? Dorzucili jeszcze jakas partie dla dodatkowego zarobku czy co ?faust pisze:Ostatnie wejściówki, kilka dni temu na stronce Ticketpro bylo info -wyprzedane...
Z tego co wiem w obiegu jest kilka setek biletów, będzie tłokIronkos pisze:No to co sie stalo? Dorzucili jeszcze jakas partie dla dodatkowego zarobku czy co ?faust pisze:Ostatnie wejściówki, kilka dni temu na stronce Ticketpro bylo info -wyprzedane...
na tym obiekcie to niczego dobrego nie wróży
Mi dzisiaj pan w Empiku powiedział, że zostało około 4500 biletów. ja mam numer biletu 19242Grzędi pisze:Wiadomo ile bilecików jeszcze zostało? Bo reklama na ulicy i w gazecie się nasila.
Po numerze nie można niczego wywnioskować, ile zostało- cóż mamy różne informacje!Wrath pisze:Mi dzisiaj pan w Empiku powiedział, że zostało około 4500 biletów. ja mam numer biletu 19242Grzędi pisze:Wiadomo ile bilecików jeszcze zostało? Bo reklama na ulicy i w gazecie się nasila.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Niezależnie od źródła wydaje się, że raczej będzie komplet, co w ogóle jednak mnie nie cieszy – będzie straszna ciasnota…
-
szatanista
- -#Long distance runner

http://www.allegro.pl/item396031937_bil ... aiden.html - juz zaczal sie handel wejsciowkami po zawyzonych cenach (zwroccie uwage na koszt przesylki).
przeciez jeszcze mozna w ticketpro kupic 
-
szatanista
- -#Long distance runner

godzine temu kupilem bilet. w sieci ticketpro zostalo jeszcze 400 sztuk, wiec jesli ktos nie ma, to niech pedzi do najblizszego punktu sprzedazy.
gdzie kupiles? 
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
szatanista
- -#Long distance runner

W Łodzi w Empiku mowili mi TO SAMO! Będzie Full...szatanista pisze:w empiku
Niech ktos z Wawy jutro sprawdzi o ktorej godzinie jest "fajnie mrocznie" na dworze. W dniu koncertu warszawa bedzie tak wygladac dokladnie 40 min wczesniej.
-
Deleted User 1309
Chłopie wyluzuj ! Zachowujesz się jak baba . Co wchodzę(a robię to od kilku mc) do tego tematu żeby sprawdzić ile orientacyjnie zostało biletów , to Ty piszesz , że już nie ma będzie full itp itd . Będzie , to będzie . Nie musisz wciąż kiedy ktoś zapyta o liczbę biletów , bądź poda jakiekolwiek informacje na temat tej liczby , pisać tego samego .
<foch>Mareq555 pisze:Chłopie wyluzuj ! Zachowujesz się jak baba . Co wchodzę(a robię to od kilku mc) do tego tematu żeby sprawdzić ile orientacyjnie zostało biletów , to Ty piszesz , że już nie ma będzie full itp itd . Będzie , to będzie . Nie musisz wciąż kiedy ktoś zapyta o liczbę biletów , bądź poda jakiekolwiek informacje na temat tej liczby , pisać tego samego .
Zgadzam się z Tobą - Faust błagam wyluzuj
-
szatanista
- -#Long distance runner

ok. 22Ironkos pisze:Niech ktos z Wawy jutro sprawdzi o ktorej godzinie jest "fajnie mrocznie" na dworze. W dniu koncertu warszawa bedzie tak wygladac dokladnie 40 min wczesniej.
No to do dupy. Polowa koncertu w swietle. Niestety ostatnio coraz czesciej glowne gwiazdy wychodza punktualnie.szatanista pisze:ok. 22Ironkos pisze:Niech ktos z Wawy jutro sprawdzi o ktorej godzinie jest "fajnie mrocznie" na dworze. W dniu koncertu warszawa bedzie tak wygladac dokladnie 40 min wczesniej.
CAshka pisze:<foch>Mareq555 pisze:Chłopie wyluzuj ! Zachowujesz się jak baba . Co wchodzę(a robię to od kilku mc) do tego tematu żeby sprawdzić ile orientacyjnie zostało biletów , to Ty piszesz , że już nie ma będzie full itp itd . Będzie , to będzie . Nie musisz wciąż kiedy ktoś zapyta o liczbę biletów , bądź poda jakiekolwiek informacje na temat tej liczby , pisać tego samego .![]()
Zgadzam się z Tobą - Faust błagam wyluzuj
Nie możecie zrozumieć, że JA autentycznie się cieszę!!??