Flaga - dyskusja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Flaga - dyskusja
bylejakością trąci flaga. ale ciii, bo nas pogonią ;P
już nie ma co kaprysić, czy czcionka za gruba, czy orzełek ma za duże jaja 
Ma fajne hasło, wygląd tez ok, to działamy.
Brawo dla Jacka ze sie tym zajął, bo gdyby nie on to wcale by nie było.
Wręczyć po gigu, nie jest złym pomysłem.
Mam nadzieje, ze nie będzie żadnego problemu z umieszczeniem jej pod barierkami, aby w odpowiednim momencie rozwinąć przy śpiewaniu HAPPY BIRTHDAY - trzeba dokładnie dograć kiedy to robimy
Ja już swoją działkę wpłaciłem
Ma fajne hasło, wygląd tez ok, to działamy.
Brawo dla Jacka ze sie tym zajął, bo gdyby nie on to wcale by nie było.
Wręczyć po gigu, nie jest złym pomysłem.
Mam nadzieje, ze nie będzie żadnego problemu z umieszczeniem jej pod barierkami, aby w odpowiednim momencie rozwinąć przy śpiewaniu HAPPY BIRTHDAY - trzeba dokładnie dograć kiedy to robimy
Ja już swoją działkę wpłaciłem
Sprawa wyglada tak: jak na razie wpłaciły mi 4 osoby co daje 130zł . ! ! Nie mam pytań
Oczywiscie super ze te osoby to zrobiły ale deklarowało sie ponad 20 ;]
Co jest chłopaki ! sam niestety nie wyłoze całej sumy. Piszcie czy działamy czy nie /? bo coraz mniej czasu nam zostało. Ja oczywiscie rozumiem ze ktos kto sie deklarował moze miec obecnie problem z kasa ale musimy wiedziec na czym stoimy. !
Pozdrawiam
Oczywiscie super ze te osoby to zrobiły ale deklarowało sie ponad 20 ;]
Co jest chłopaki ! sam niestety nie wyłoze całej sumy. Piszcie czy działamy czy nie /? bo coraz mniej czasu nam zostało. Ja oczywiscie rozumiem ze ktos kto sie deklarował moze miec obecnie problem z kasa ale musimy wiedziec na czym stoimy. !
Pozdrawiam
Ja obecnie jestem spłukany bo Paryżu, więc na chwile obecną wstrzymuje się w wpłatami
To może Jack weźmiemy stare prześcieradło, chlapniemy plakatówką, a niebotyczne 120 zł wydamy na stosowne napoje po koncercie. Jak zwykle duże zacięcie i nic poza tym.
do kiedy ostateczny termin wplaty?
żałość....
no nie wierze ze na flagę z okazji 50tych urodzin Bruca wpłaciły 4 osoby
Ludziska wstydu nie macie?
Przecież tu nie chodzi o mega wpłatę, ale wpłaci 20 osób po 20-30 zl i już jest 500zl.
Naprawdę nieciekawie będzie jak tylko odśpiewamy HAPPY BIRTHDAY na 50tke i nic po za tym
no nie wierze ze na flagę z okazji 50tych urodzin Bruca wpłaciły 4 osoby
Ludziska wstydu nie macie?
Przecież tu nie chodzi o mega wpłatę, ale wpłaci 20 osób po 20-30 zl i już jest 500zl.
Naprawdę nieciekawie będzie jak tylko odśpiewamy HAPPY BIRTHDAY na 50tke i nic po za tym
Po prostu kocham ten słomiany zapał. Zawsze dużo gadania a jak przyjdzie co do czego to wszyscy głowa w dół. To chyba działa na takiej zasadzie, że ludzie deklarując się, że wpłacą po cichu wierzą, że ktoś to zrobi wcześniej za nich i po uzbieraniu odpowiedniej kwoty oni będą zwolnieni z zapłaty. Bo inaczej tego nie potrafię wytłumaczyć. Śmieszy mnie to bardzo. Bez urazy ale po prostu uważam, że jak się na coś deklaruje to się to ciągnie do samego końca. Tu nie chodzi nawet o kasę ale o sam fakt zadeklarowania się.
Zresztą co ja tutaj będę pisał. Ja tam od początku nie byłem za tą flagą. Róbta co chceta.
Zresztą co ja tutaj będę pisał. Ja tam od początku nie byłem za tą flagą. Róbta co chceta.
wszyscy macie racje tylko jakoś inne FC potrafią sie zmobilizować i szkoda, ze IM nie ma takich fanów, że na głupią flagę żałują grosza
I zgadzam sie kto nie popierał tego pomysłu - nie wpłaca proste, ale jednak było 20 chętnych, a wpłaciło 4, to po jaka cholerę sie deklarować
I proszę nie piszcie, ze jesteście spłukani bo 20zl to na piwo w piątek przepuszczacie
kwestia chęci, priorytetów itd
I zgadzam sie kto nie popierał tego pomysłu - nie wpłaca proste, ale jednak było 20 chętnych, a wpłaciło 4, to po jaka cholerę sie deklarować
I proszę nie piszcie, ze jesteście spłukani bo 20zl to na piwo w piątek przepuszczacie
kwestia chęci, priorytetów itd
liczę ze nie 
Jack mówił ze najwyżej odda jak nie uzbiera kasy
a może sie rusza w końcu ludziska
w końcu koncert ... SOLD OUT

Jack mówił ze najwyżej odda jak nie uzbiera kasy
a może sie rusza w końcu ludziska
w końcu koncert ... SOLD OUT
-
Deleted User 2868
Czekam aż Jack odpisze mi PM i poda mi swój numer konta to na pewno się dorzucę.
odpisze na pewno, mówił że rzadko ostatnio tu zagląda, ale na pewno poda
może sie uzbiera na ta flagę w końcu to nie jakaś kosmiczna kwota
może sie uzbiera na ta flagę w końcu to nie jakaś kosmiczna kwota
Sytuacja jest iście groteskowa, i TO są fani, jakiś kiepski skecz...
Żal dupe sciska do prawdy... Zgadzam się z przedmówcami. To jest takie typowe, takie polskie. Zimne ognie ? Włóż między bajki, bo zapewne to też będzie za drogie. Tu chodzi bardziej o sposób myślenia. Jak jest mówione, że to wspólna inicjatywa to jest wspaniale i każdy przypisuje sobie cząstke, do momentu gdy trzeba rzeczywiście coś dać od siebie. to jest takie polskie... ehh
Przypomina mi się czas małyszomanii gdy po kilku wygranych zawodach w TV można było oglądać dziesiątki świetnych trenerów i "ojców sukcesu"...
Przypomina mi się czas małyszomanii gdy po kilku wygranych zawodach w TV można było oglądać dziesiątki świetnych trenerów i "ojców sukcesu"...
No cóż... fani zespołu Metallica stworzyli świetny projekt i dali radę sprezentować flagę. Fani Iron Maiden nie dali rady, a okazja jest niesamowita (50 lat). Jak widać... maidenowcy są sporo do tyłu.
www.MetalSide.pl
sedno sprawygumbyy pisze:No cóż... fani zespołu Metallica stworzyli świetny projekt i dali radę sprezentować flagę. Fani Iron Maiden nie dali rady, a okazja jest niesamowita (50 lat). Jak widać... maidenowcy są sporo do tyłu.
To wynika raczej z tego, ze oni mają prawdziwy fanklub, jest sprawna organizacja i przede wszystkim zaangażowanie. Dlatego ludzie skłonni byli im zaufać. Sanktuarium jakie jest każdy widzi...
Od kilkunastu miesięcy to forum to DNO, kiedyś uchodzilo za poważne i wiarygodne, zero zaangażowania, mobilizacji o odpowiedzialności za słowa nie wspomnę! Szkoda, dobrze że istnieją Bloodbrothers i UpThe Irons, stroniczki fanowskie.... Ech, co za wstyd!romek pisze:To wynika raczej z tego, ze oni mają prawdziwy fanklub, jest sprawna organizacja i przede wszystkim zaangażowanie. Dlatego ludzie skłonni byli im zaufać. Sanktuarium jakie jest każdy widzi...
A S. przestał być fanklubem juz dawno. S. to tylko forum.romek pisze:To wynika raczej z tego, ze oni mają prawdziwy fanklub, jest sprawna organizacja i przede wszystkim zaangażowanie. Dlatego ludzie skłonni byli im zaufać. Sanktuarium jakie jest każdy widzi...
Ja myślę, ze wiem o co chdozi ze zbiróką kasy. I to nawet nie że jak przyjdzie co do czego to nie ma kto dawać. Myślę że dużo ludzi trochę postąpiło tak, że chciało wpłacić jak zobaczy ze faktycznie zbierana jest ta kasa, ze jej już troche jest,, że akcja ruszyła. A jeśli takich ludzi takim myśleniu jest więcej, a jestem pewna że o to chodzi wlaśnie, to potem jest 130 zł. i sobie myślimy, po co wpłacać, skoro nic z tego nie bedzie jak widać. myśle że gdyby takie myślenie obejmowało jednostki to one by wpłaciły. Myślenie obejmuje szersze grono osób, to mamy zastój.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Jack - napisz newsa tutaj na forum, jak ma wyglądać na stronie głównej dot. zbiórki kasy. Mnie jutro nie ma, ale myślę, że ktoś to zamieści.