Pamiętaj, że gdy masz scenę pełną mocnych i jaskrawych światem to zupełnie inaczej odczuwasz jasność tła. Inna sprawa to to, że zespół będzie grać ze słońcem prosto w twarz.Ironkos pisze: No to do dupy. Polowa koncertu w swietle. Niestety ostatnio coraz czesciej glowne gwiazdy wychodza punktualnie.
07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
mam bilet, jadę, do zobaczenia 
Ktoś wie czy był sektor na Santanie?? 
Podobno nie było.
-
El Dorado
Stan na godzinę 16.30 : biletów zostało 3581.
-
El Dorado
To już prawie pewne ! BANKOWY SOLD OUT !!
Ale mam satysfachę, ..tak wiem - znów się powtarzam 
-
El Dorado
masz satysfakcję znowu bo co? Bo jeden bilet się sprzedał czy co? 
-
El Dorado
Garfield pisze:Na wrocławskim Clansmanie FC buraki nakręcają się tym, że ktoś im na ulicy nie odpowiedział Up The Irons. Najchętniej odarliby go z koszulki z Maidenami i zbutowali.
-
El Dorado
http://muzyka.onet.pl/10175,1785694,newsy.html kto czyta onet jest narażony na spoilery xD
Czyli teoretycznie jest szansa na Pro Shot z WawyTob`cause we`re metallica pisze:http://muzyka.onet.pl/10175,1785694,newsy.html kto czyta onet jest narażony na spoilery xD
- Elevatorman
- -#Clansman

mam bilet do sprzedania jeden.
No z Porto Alegre jest juz jeden pro shot. Urywki innego widzialem takze na youtube. Oczywiste jest ze nie rozdaja tego kazdemu po kazdym koncercie tylko trzymaja zeby wydac jakies dokumentacyjne dvd z trasy.Garfield pisze:To ciekawe czemu nie robią bootlegów oficjalnych.
-
szatanista
- -#Long distance runner

nie wiem czy dobrze kombinuje, ale nie wydaje mi sie, zeby Ironom oplacalo sie wypuszczac kilka bootlegow z trasy na ktorej kazdy koncert wyglada tak samoGarfield pisze:Porto Alegre to wyciek a nie bootleg oficjalny. Co ma piernik do wiatraka?
Skoro Meta zarabia na bootlegach PRO to dlaczego Maideni nie mieliby tego sprzedawać po parę Euro?
-
El Dorado
Metallica na każdym gigu gra coś innego, przynajmniej kilka kawałków się zmienia- dlatego warto mieć kilka bootlegów, natomiast Maiden ciągle to samo.
tu przyznam Garfieldowi rację, za te 4-5 funtów chętnie bym ściągnął oficjalnego bootlega z Wa-wy czy Twickenham, takie coś by było fajną pamiątką
Radzę Ci umieścić dodatkowo tę nowinę na ciach prach, na forum mają temat o sprzedaży biletów!Elevatorman pisze:mam bilet do sprzedania jeden.
Ostatnio zmieniony pt lip 11, 2008 10:02 pm przez RALF, łącznie zmieniany 1 raz.
-
szatanista
- -#Long distance runner

Faust, ile tych biletow jeszcze zostalo? Myslisz, ze sa szanse na sold out?faust pisze:Radzę Ci umieścić dodatkowo tę nowinę na ciach prach, na forum mają temat o sprzedaży biletów!Elevatorman pisze:mam bilet do sprzedania jeden.
Ostatnio zmieniony pt lip 11, 2008 10:03 pm przez szatanista, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiesz, jedni mówią o 2890, inni o kilkuset, jeszcze parę osob na forach twierdzi, że w wielu Empikach mówią że sprzedano wszystko... Jeśli coś się ostalo to resztka z ostatniej "dokladki". Szanse na sold out, ..95%szatanista pisze:Faust, ile tych biletow jeszcze zostalo? Myslisz, ze sa szanse na sold out?faust pisze:Radzę Ci umieścić dodatkowo tę nowinę na ciach prach, na forum mają temat o sprzedaży biletów!Elevatorman pisze:mam bilet do sprzedania jeden.
Ostatnio zmieniony pt lip 11, 2008 10:04 pm przez RALF, łącznie zmieniany 1 raz.
Akurat management Maiden mało obchodzi co Ty byś wolał.Garfield pisze:Wolałbym kupić parę bootów PRO nawet w wersji elektronicznej(byle bezstratne) niż ostatnią wypasioną składankę.