niee no bez sensu, przyjedź jakimś wcześniejszym, przylączysz sie do nas i razem zajmiemy miejsce blisko sceny :] chyba ze nie chceszsyzygy pisze:tak teraz patrzę, to jest jakiś pociąg o 13, będę o 17 w Warszawie. Chyba starczy ;]
07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
no bez przesady, nie takie rzeczy sie robiloKro pisze:Skoro Cie satysfakcjonuje miejsce gdzies pod sektorami (sa wogole jakies?) to napewno wystarczy.
raffciu wiesz ze ja i tak wyladuje z Toba, wszystko jedno gdzie:P
ehh no wiem...Opra pisze:raffciu wiesz ze ja i tak wyladuje z Toba, wszystko jedno gdzie:P![]()
tam p'dolicie. Barierki nasze 
już nie mam tu najwięcej postów

nie no, chce, sam jadę, więc chętnie do Was dobiję. Na którą być w takim razie, mniej więcej?:>Wrath pisze:niee no bez sensu, przyjedź jakimś wcześniejszym, przylączysz sie do nas i razem zajmiemy miejsce blisko sceny :] chyba ze nie chcesz
Helloo! Moja ekipa liczy 8 osób i śmigamy z Poznania wczesnym rankiem busikiem dobrej generacji
Tak na marginesie posiadam jeden bilet do sprzedania, jesli ktos chetny to gg 7721941
I ja bym gdzieś się dobił, bo nie chce mi się samemu. ;psyzygy pisze:nie no, chce, sam jadę, więc chętnie do Was dobiję. Na którą być w takim razie, mniej więcej?:>
Byliśmy dziś na Stadionie Gwardii, wreszcie dane mi było poznać ten piękny obiekt (i nie tylko poznać xd). Klasa światowa 10/10! Już zazdroszczę posiadaczom biletów VIP \m/
-
Deleted User 1499
Ja tam slyszalem ze ma sie na nim odbyc final Juro 2012 :Eherki pisze:Byliśmy dziś na Stadionie Gwardii, wreszcie dane mi było poznać ten piękny obiekt (i nie tylko poznać xd). Klasa światowa 10/10! Już zazdroszczę posiadaczom biletów VIP \m/
A tak na serio , czy wie ktos jaka bedzie frekwencja?
Nie wiem jaka będzie frekwencja, ale jeśli rzeczywiście będzie te 30k ludzi to nie wiem gdzie oni się tam pomieszczą 
zapowiada sie scisk niczym w spodku hmmmmmherki pisze:Nie wiem jaka będzie frekwencja, ale jeśli rzeczywiście będzie te 30k ludzi to nie wiem gdzie oni się tam pomieszczą
-
Deleted User 1499
To widze ze musze zaczac rozgrzewac łokcie 
Muszę Was zmartwić, rozmawiałem z facetem ze Strefy, będzie 30000, rozgrzewajcie łokcie!sekcjazwlok pisze:To widze ze musze zaczac rozgrzewac łokcie
To jakiś absurd w takim razie jest. Ja rozumiem ,że chcieli jak najwiecej ludzi ale nie przesadzajmy, skoro mamy mieć problem z pojemnością.....
Ilość biletów jakie wprowadzić do sprzedaży oblicza się z pewnością na podstawie jakiś norm typu 4 czy 5 os/m2. I są to z pewnością stałe normy dotyczące imprez masowych. Nie jest przecież tak, że wybiera się obiekt i strzela na oko, że tu wpuścimy 30 tys ludziów. Jedyny problem jaki może być to to, że z pewnością podczas obliczania ilości biletów założono wykorzystanie wszystkich miejsc siedzących. A znając życie część będzie pusta bo ludzie wybiorą płytę.
-
El Dorado
Prawda. Godziwy ten stadion. Przygotowywany juz jest na koncert.herki pisze:Byliśmy dziś na Stadionie Gwardii, wreszcie dane mi było poznać ten piękny obiekt (i nie tylko poznać xd). Klasa światowa 10/10! Już zazdroszczę posiadaczom biletów VIP \m/
Akurat jak dziś sobie tam siedzieliśmy to policja oglądała stadion, nie wiem po co, ale coś podsłyszałem, że na siedzące wchodzi 6k ludzi, nie wiem tylko czy na pewno o to chodziłoPiwowarus pisze:Ilość biletów jakie wprowadzić do sprzedaży oblicza się z pewnością na podstawie jakiś norm typu 4 czy 5 os/m2. I są to z pewnością stałe normy dotyczące imprez masowych. Nie jest przecież tak, że wybiera się obiekt i strzela na oko, że tu wpuścimy 30 tys ludziów. Jedyny problem jaki może być to to, że z pewnością podczas obliczania ilości biletów założono wykorzystanie wszystkich miejsc siedzących. A znając życie część będzie pusta bo ludzie wybiorą płytę.
Może i jest jakaś stała norma, ale ten stadion nie wygląda na taki żeby tyle osób pomieścił.
-
Deleted User 1499
Na sektorach znajda sie ci ktorzy na koncert trafia ostatni lub nie dadza rady sie przepchac.Jakos damy radePiwowarus pisze:Ilość biletów jakie wprowadzić do sprzedaży oblicza się z pewnością na podstawie jakiś norm typu 4 czy 5 os/m2. I są to z pewnością stałe normy dotyczące imprez masowych. Nie jest przecież tak, że wybiera się obiekt i strzela na oko, że tu wpuścimy 30 tys ludziów. Jedyny problem jaki może być to to, że z pewnością podczas obliczania ilości biletów założono wykorzystanie wszystkich miejsc siedzących. A znając życie część będzie pusta bo ludzie wybiorą płytę.
Wyglądać może nie wygląda, ale nasunęło mi się inne porównanie. Na koncert Metallicy w Chorzowie na samą płytę sprzedano 28.000 biletów. Wymiary boisk są mniej więcej znormalizowane, więc zarówno na Gwardii jak i na Śląskim jest tyle samo powierzchni. Na obu stadionach są również tory żużlowe. Na Śląskim jest tylko nieco więcej trawy pomiędzy trybunami a torem. Ja bym tam jakoś przesadnie nie panikował.
Dokładnie - jakieś 25000, to na Gwardię na płytę wchodzi!!!Piwowarus pisze:Wyglądać może nie wygląda, ale nasunęło mi się inne porównanie. Na koncert Metallicy w Chorzowie na samą płytę sprzedano 28.000 biletów. Wymiary boisk są mniej więcej znormalizowane, więc zarówno na Gwardii jak i na Śląskim jest tyle samo powierzchni. Na obu stadionach są również tory żużlowe. Na Śląskim jest tylko nieco więcej trawy pomiędzy trybunami a torem. Ja bym tam jakoś przesadnie nie panikował.
Ostatnio zmieniony pn lip 28, 2008 10:16 pm przez RALF, łącznie zmieniany 1 raz.