SOLD OUT!!!sekcjazwlok pisze:A tak na serio , czy wie ktos jaka bedzie frekwencja?
07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
-
El Dorado
A własnie, wczoraj i dziś jak widzielismy kogoś w koszulce maiden to krzyczelismy "Up The Irons" i tylko jedna osoba pokazała \m/
-
szatanista
- -#Long distance runner

tak wlasnie bylo \m/Tobink pisze:A własnie, wczoraj i dziś jak widzielismy kogoś w koszulce maiden to krzyczelismy "Up The Irons" i tylko jedna osoba pokazała \m/
Szatanista to nie jest Twój pierwszy post z tego cyklu postów idiotycznych. Jeszcze jeden i lecisz.
1/ na metallike na plyte sprzedano ok 32 tys biletowPiwowarus pisze:Wyglądać może nie wygląda, ale nasunęło mi się inne porównanie. Na koncert Metallicy w Chorzowie na samą płytę sprzedano 28.000 biletów. Wymiary boisk są mniej więcej znormalizowane, więc zarówno na Gwardii jak i na Śląskim jest tyle samo powierzchni. Na obu stadionach są również tory żużlowe. Na Śląskim jest tylko nieco więcej trawy pomiędzy trybunami a torem. Ja bym tam jakoś przesadnie nie panikował.
2/ na Gwardii dodatkowo trybuny mieszczą 6 tys ludzi
3/ wbrew pozorom wielkość płyty - boisko + tor - jest na obu stadionach IDENTYCZNE - jak kto nie wierzy może sprawdzić na mapie w googlach - roznica tkwi w wielkosci trybun - no moze na Slaskim jest jeszcze troche luzu dookoła toru ale nie az tak wiele
4/ tak wiec aby maiden był sold out musiało by pójść ze 38 tys biletów - niby jest ich mniej ale zawsze mogą dołożyć
5/ sądze że trybuny beda pełne - spokojnie się znajdzi te 6 tys sztywniaków i właśnie na trybunie trzeba bedzie miejsca jak najszybciej zajmować
6/ co do płyty to nie mam zamiaru wczesniej przyłazic tylko wbic sie w ostatniej chwili do przodu - jedyne co mnie nurtuje to czy bedzie taki sektor z przodu jak na slaskim - na gwardii byl tylko w 1994 roku na Aerosmith - później nigdy go nie było - nawet na Metallice 1999 - a wie ktoś jak było na Santanie w tym rocku ???
Nie , nie było - jest ogromna szansa na >30k ludzi, miesiąc temu dokładali 6000 biletów...
Masz super podejście.piter pisze:sztywniaków
Tylko jakby był sold out to ja sobie nie wyobrażam gdzie Ci ludzie mieliby się podziać. Przecież tam poza terenem płyty i trybun nie ma nigdzie miejsca. Na śląskim można sobie połazić gdzieś tam dookoła płyty zawsze, na Gwardii raczej tak średnio, bo od razu za trybunami zaczynają się jakieś działki prywatne xdpiter pisze:2/ na Gwardii dodatkowo trybuny mieszczą 6 tys ludzi
3/ wbrew pozorom wielkość płyty - boisko + tor - jest na obu stadionach IDENTYCZNE - jak kto nie wierzy może sprawdzić na mapie w googlach - roznica tkwi w wielkosci trybun - no moze na Slaskim jest jeszcze troche luzu dookoła toru ale nie az tak wiele
4/ tak wiec aby maiden był sold out musiało by pójść ze 38 tys biletów - niby jest ich mniej ale zawsze mogą dołożyć
-
Deleted User 1499
To sie na szaberek pojdzieherki pisze:Tylko jakby był sold out to ja sobie nie wyobrażam gdzie Ci ludzie mieliby się podziać. Przecież tam poza terenem płyty i trybun nie ma nigdzie miejsca. Na śląskim można sobie połazić gdzieś tam dookoła płyty zawsze, na Gwardii raczej tak średnio, bo od razu za trybunami zaczynają się jakieś działki prywatne xdpiter pisze:2/ na Gwardii dodatkowo trybuny mieszczą 6 tys ludzi
Pozatym gdzie ty chcesz lazic , jak sie juz wlezie na stadion ?
No przecież nie będę stał pod sceną od momentu wejścia. I tak wygram Heaven Can Wait więc nie będę musiał \m/ Jakieś stoisko z browarem by się przydało. Jakieś miejsce gdzie by można było pogadać w czasie tych supportów dennych itd...
jest gdzie łazic - przeciez masz zielony teren miedzy uluca (tam gdzie wejscie) a samym stadionem
Tam jest boisko treningowe, jeśli będzie można po nim łazić to spoko, a jak nie to miejsca wcale nie ma tak wiele.
-
Deleted User 1499
Z tego co pamietam w Ostravie tez za bardzo nie bylo gdzie lazic bo stadion byl okrazony ulica , wiec wszyscy sidzieli przed bramami i spijali piwko.Widzialem na mapce gwardii , ze jakies korty tenisowe sa i tam jeszcze jakies puste miejsce , moza tam postawia jakies budki z broniem.
Nie chcę się kłócić, ale 32 tyś to sprzedano chyba na sektory, jestem (a w zasadzie byłem) pewien, że na płytę było 28 tyś.piter pisze: 1/ na metallike na plyte sprzedano ok 32 tys biletow
herki pisze:Tam jest boisko treningowe, jeśli będzie można po nim łazić to spoko, a jak nie to miejsca wcale nie ma tak wiele.
Na Santanie można było tam chodzić i tam znajdowało się zagłębie budek z zapiekankami, telepizza, napojami i całą resztą.
No na budki z piwem to akurat nie ma szans.sekcjazwlok pisze:moza tam postawia jakies budki z broniem.
-
Deleted User 1499
A to czemu?To i tak z woda rozrobione ta zadne z nich ,,kopacze''.
Skoro nawet stadion Śląski nie ma na to koncesji to myślisz, że taki mega obiekt Gwardii ma?
Z resztą nie wiem, czy nie zabraniają tego przepisy bo jest w nich zapisane, że na stadionach jest zakaz sprzedaży alkoholu. Nie wiem tylko czy dotyczy to organizacji meczów, czy wszelkich imprez. I tak będą to musieli zmienić przed Euro.
Eee tam, będziemy sobie takimi duperelami głowy nabijać, żeby tylko stoisko z gadghetami było...Piwowarus pisze:Skoro nawet stadion Śląski nie ma na to koncesji to myślisz, że taki mega obiekt Gwardii ma?Z resztą nie wiem, czy nie zabraniają tego przepisy bo jest w nich zapisane, że na stadionach jest zakaz sprzedaży alkoholu. Nie wiem tylko czy dotyczy to organizacji meczów, czy wszelkich imprez. I tak będą to musieli zmienić przed Euro.
-
Deleted User 1499
No trudno , damy zarobic pobliskim pubom , o ile takowe wogule tam istnieja.Piwowarus pisze:Skoro nawet stadion Śląski nie ma na to koncesji to myślisz, że taki mega obiekt Gwardii ma?Z resztą nie wiem, czy nie zabraniają tego przepisy bo jest w nich zapisane, że na stadionach jest zakaz sprzedaży alkoholu. Nie wiem tylko czy dotyczy to organizacji meczów, czy wszelkich imprez. I tak będą to musieli zmienić przed Euro.
Moglbym prosic na priv numery telefonow osob ktore beda od rana w Warszawie? Ja bede o 6 rano, chyba Marysia sie deklarowala, ze bedzie.
-
El Dorado
a ja chyba będę nawet dzień wcześniej!