ja moze tez! acha kupilem wczoraj bilet, wiec jeszcze nie ma SOLD OUT!Tobink pisze:a ja chyba będę nawet dzień wcześniej!
07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
bedzie sold out!! 
A tak powaznie to jedzie moze ktos z okolic katowic w dzien koncertu popoludniu, bo mam znajomego, ktory chetnie by sie zabral i zapewne dorzucil do paliwa
A tak powaznie to jedzie moze ktos z okolic katowic w dzien koncertu popoludniu, bo mam znajomego, ktory chetnie by sie zabral i zapewne dorzucil do paliwa
A ja nie wiem o której być, najlepiej bym poczekał na kogoś na dworcu i razem na Gwardię, bo samemu nie chce mi się zasuwać. :j
dobra, najpierw trochę mniej w temacie, ale nie do końca
, otóż miałem dziś dobry sen heheh, śniło mi się, że z qmplem, z którym idę na koncert, mieliśmy te bilety dla VIPów. Jak poszliśmy tam przed koncertem, to się okazało, że jest mało ludzi, bo bilety VIPowskie drogie. Za chwilę wyszli chłopaki z maiden i zagrali nam jeden kawałek, to był Hallowed be thy name
, generalnie można było do nich podejść na wyciągnięcie ręki, stanąć obok i słuchać LOL , najlepsze, że pamiętam tam był tylko Bruce, Nicko i Steve, a gitarzystow nie kojarze.... w ogóle zanim sen się skończył, to zdążyłem zobaczyć, że koło sceny jest bar, a przy nim kręci się np. Krzysztof Krawczyk hahahahh
potem zacząłem w moim telefonie szukać w menu aparatu, żeby pstryknąć maidenom zdjęcie i wtedy się obudziłem
a tak bardziej na temat:
B-day bomber przylatuje w dniu koncertu, tak?? to Bruce. A reszta chłopakuff leci z nim?? czy lecą każdy sam?? i czy wie ktoś, gdzie nocują, czy na przykład nie przyjadą 6 sierpnia (bo mam ten dzien wolny i w sumie mógłbym pod hotelem postać
) w ogóle jakiekolwiek info w tych sprawach byłoby mile widziane 
a tak bardziej na temat:
B-day bomber przylatuje w dniu koncertu, tak?? to Bruce. A reszta chłopakuff leci z nim?? czy lecą każdy sam?? i czy wie ktoś, gdzie nocują, czy na przykład nie przyjadą 6 sierpnia (bo mam ten dzien wolny i w sumie mógłbym pod hotelem postać
Wojteq, jedziesz pociagiem do Warszawy?
A widziałeś może w śnie tekst do Fear Of The Dark?wojteq pisze:dobra, najpierw trochę mniej w temacie, ale nie do końca, otóż miałem dziś dobry sen heheh, śniło mi się, że z qmplem, z którym idę na koncert, mieliśmy te bilety dla VIPów. Jak poszliśmy tam przed koncertem, to się okazało, że jest mało ludzi, bo bilety VIPowskie drogie.
Jak to Śląski nie ma koncesji? Na Metallice nie sprzedawali alkoholu, bo za dużo brudasów było. Na The Police czy Genesis browar do kupienia był (rozwodniony Tyskacz \m/). Więc chciałbym żeby i na Gwardii był browarPiwowarus pisze:Skoro nawet stadion Śląski nie ma na to koncesji to myślisz, że taki mega obiekt Gwardii ma?Z resztą nie wiem, czy nie zabraniają tego przepisy bo jest w nich zapisane, że na stadionach jest zakaz sprzedaży alkoholu. Nie wiem tylko czy dotyczy to organizacji meczów, czy wszelkich imprez. I tak będą to musieli zmienić przed Euro.
- Man on the Edge
- -#Invader

Chciałbym się dowiedzieć, z waszej strony o której mniej więcej kończy się koncert
Bo jadę dzisiaj po bilety na PKP i kupuje bilety tam i z powrotem i muszę wiedzieć mniej więcej godzinę zakończenia koncertu.
Ps. Proszę o w miarę szybką odpowiedz
Ps. Proszę o w miarę szybką odpowiedz
Wg. strony livenation.
Wejście od: 16:00
18:20 - 18:50 - Lauren Harris
19:00 - 19:40 - Made Of Hate
20:15 - 22:15 - Iron Maiden
Wejście od: 16:00
18:20 - 18:50 - Lauren Harris
19:00 - 19:40 - Made Of Hate
20:15 - 22:15 - Iron Maiden
-
Deleted User 1499
Wg Live Nation 22:15 , jednak warto dodac spoznienia itp plus wyjscie ze stadionu.mysle ze gdzies o 23 bylbys wolny.
- Man on the Edge
- -#Invader

Dzięki wielkie chłopaki 
tak, we wtorek 5 sierpniaKro pisze:Wojteq, jedziesz pociagiem do Warszawy?
nie, a bo co??herki pisze:A widziałeś może w śnie tekst do Fear Of The Dark?
Numer telefonu już poszedł na priva.Kro pisze:Moglbym prosic na priv numery telefonow osob ktore beda od rana w Warszawie? Ja bede o 6 rano, chyba Marysia sie deklarowala, ze bedzie.
Ja będę dopiero w poniedziałek najprawdopodobniej wiedzieć kiedy będę w wawie, więc jeszcze dam znać.
Ale o 6 rano to chyba nie wstanę żeby Cię odebrać z dworca. Sori
No luz. Pozwiedzam te wies 
Ale to Kro strasznie się zmęczysz, jeśli od 6 będziesz na nogach. We Wronkach pewnie pociąg masz ok. 2, czyli tej nocy się nie wyśpisz. Później cały kolejny dzień, też na nogach i na koniec koncert. Na serio nie da się później przyjechać? Pociągi z Poznania jeżdżą chyba co godzinę, a z Wronek do Poznania też z pewnością coś jeździ.
Jest jeszcze mozliwosc zebym jechal 4:25 z Wronek do Poznania, i 5:27 z Poznania. W Warszawie bym byl 9:21. Tylko chodzi o to zeby mnie mial tez kto podrzucic na dworzec do Wronek, bo to jest 8km. Z kumplami bedziemy pewnie imprezowac, no niewiem jeszcze zobacze. Moze na skladaku jakims podjade 
To przejdź się na trybunę VIP na Gwardię \m/wojteq pisze:nie, a bo co??herki pisze:A widziałeś może w śnie tekst do Fear Of The Dark?
Aha i muszę zasmucić fausta
a wiesz może ile się już sprzedało bo jak ~24k to pół biedy gorzej jak ~20k lub mniejherki pisze:Dziś w LiveNation dowiedzieliśmy się, że na koncert wypuszczono tylko 25000 biletów, które jeszcze się nie wyprzedałyMówili, że ze względów bezpieczeństwa na ten stadion nie mogli więcej ich wypuścić.
Niestety tego nie wiem. Nie pytałem nawet.
-
Deleted User 1309
Spłoniesz na stosie za herezjeAha i muszę zasmucić faustaDziś w LiveNation dowiedzieliśmy się, że na koncert wypuszczono tylko 25000 biletów, które jeszcze się nie wyprzedały
Jest SOLD OUT !
Racja, już raz sold było ogłoszony na Ticket Pro, 2 razy dokładali bileciki, ja od gościa ze Strefy wiem DOKŁADNIE co innego!!!Mareq555 pisze:Spłoniesz na stosie za herezjeAha i muszę zasmucić faustaDziś w LiveNation dowiedzieliśmy się, że na koncert wypuszczono tylko 25000 biletów, które jeszcze się nie wyprzedały
Jest SOLD OUT !