07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Możliwe, że nie sprzedawali od razu całej puli. Ja tylko przekazuje informacje od Live Nation
jak już dwa razy dokładali biletów do puli to pewnie znaczy, że koncert będzie wyprzedany cały lub prawie cały czyli nie ma źle a nawet bym się pokusił o stwierdzenie że jest bardzo dobrze jeżeli chodzi o frekwencję 
Po prostu zalezy mu by sprzedalo sie jak najwiecej/wszystkie biletow, w przeciwnym razie zespol moze nas olac przy nastepnej trasie. Tez jestem ciekaw ile biletow sie sprzedalo, i w jakim tempie.Garfield pisze:Faust. Co się ludzi czepiasz. Coś cię za przeproszeniem jebło w potylicę w stodole przy młóceniu? Ze sprawy sprzedaży koncertu robisz jakieś sacrum. Masz w profilu 33 lata a zachowujesz się jak 11letni palant z Up The Irons.
no super. A ja zarządzam koniec pierdzielenie o ilosci sprzedanych biletów w tym temacie. Faust zrób sobie swój temat i pisz sobie w nim, daj tam upust emocjom. Za kolejny post o ilości biletów (nawet jak to będzie na zasadzie "bedzie sold out!!! a tak pozatym to przyjade o 15 odbierze mnie ktoś?) lecą warny za oftop. To jest żenada na miare upthe irons.
Nie no, dyskutujemy sobie... Ja w tym momencie jestem ciekaw jak scena będzie się prezentować, oby nie zabrakło telebimów w Chorzowie baaardzo ich brakowało...
Haha, dobre porównanie. Ale przynajmniej śmiesznie jest.iEvE pisze:To jest żenada na miare upthe irons.
Z moich informacji wynika, że telebimy będą.faust pisze:Nie no, dyskutujemy sobie... Ja w tym momencie jestem ciekaw jak scena będzie się prezentować, oby nie zabrakło telebimów w Chorzowie baaardzo ich brakowało...
Chyba nawet na 100% skoro były na wszystkich (zdaje się) koncertach tej trasy. Pojawiły się nawet w hali Bercy
ma ktos jakies info o ktorej prylatuja na okecie?
NIE PIJ ZA KIEROWNICA !! STUKNIESZ KOGOS W ZDERZAK I SOBIE ROZLEJESZ
Też mnie to intersuje...ma ktos jakies info o ktorej prylatuja na okecie?
A w ogóle mam pytanie. Czy są tu jakiekolwiek osoby z Pomorza,bo gdzie nie spojrze to przeważnie rejony od połowy Polski w dół...
-
El Dorado
Tak, pan ze Strefy Biletów ma zdecydowanie lepsze informacje niż Live Nation xDfaust pisze:ja od gościa ze Strefy wiem DOKŁADNIE co innego!!!
-
El Dorado
Czy orientuje sie może ktoś czy będzie na koncercie sprzedawane piwo ???
ja jestem z pomorzaromek pisze:Też mnie to intersuje...ma ktos jakies info o ktorej prylatuja na okecie?
A w ogóle mam pytanie. Czy są tu jakiekolwiek osoby z Pomorza,bo gdzie nie spojrze to przeważnie rejony od połowy Polski w dół...
trzeb amiec 18 lat ......skonczone !!Tobink pisze:Czy orientuje sie może ktoś czy będzie na koncercie sprzedawane piwo ???
-
El Dorado
a jak ma się więcej skończone to też można?atm2 pisze:trzeb amiec 18 lat ......skonczone !!
a masz wiecej?Tobink pisze:a jak ma się więcej skończone to też można?atm2 pisze:trzeb amiec 18 lat ......skonczone !!
Koniec tej głupiej gatki.
Wiadomo coś o ew. wydzielonym sektorze pod sceną, jak było na metallice??
póki co chyba nie....
a czy telebimki bedą czy tak jak w 2005 r w Chorzowie ?
Up The irons
Wszystko wskazuje na to, że będą
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Słuchajcie mam pytanko,bede w Wawie już 6 sierpnia i takie pytanko,czy jakbym koło 7-8 rano stanał przy Bramie stadionu z prowiantem to byłaby taka nadzieja że dostałbym sie do barierek lub blisko nich ? Bo dla mnie koncert bez barierek to nie koncert
Pytam bo to mój 1 takiej wielkości gig ( Co tam zdobyć barierki na Behemocie:P )
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi