Wejściówki pod scenę
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
sadistic86
- -#Prowler

Wejściówki pod scenę
Witam
Jak w temacie, orientuje sie kotś czy sektor pod scena bedzie podzielony tak samo jak było na Mysticu 2005 kiedy grali Ironi Jesli tak te opaski zdobyć , bo ostatnio kojarze ,że trzeba było podać login i należeć do fanklubu Sanktuarium , na forum widze był poruszany już ten problem ale ,ze tak mowiem gówno z tego wiadomo heh wszelkie wiarygodne informacje mile widzane
pozdro!
Jak w temacie, orientuje sie kotś czy sektor pod scena bedzie podzielony tak samo jak było na Mysticu 2005 kiedy grali Ironi Jesli tak te opaski zdobyć , bo ostatnio kojarze ,że trzeba było podać login i należeć do fanklubu Sanktuarium , na forum widze był poruszany już ten problem ale ,ze tak mowiem gówno z tego wiadomo heh wszelkie wiarygodne informacje mile widzane
pozdro!
Ostatnio zmieniony pt sie 01, 2008 12:30 am przez sadistic86, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Re: Wejściówki pod scenę
Prosimy nie capsować 
tego nikt nie wie co będzie i jak 
teoretycznie bilety są w jednej cenie i nie ma podziału na sektory, ale jak będzie okaże sie w dniu koncertu
teoretycznie bilety są w jednej cenie i nie ma podziału na sektory, ale jak będzie okaże sie w dniu koncertu
ale moglibyscie sie dowiedziec co i jak - jak ustalali w sprawie flagi na metallike to sie dowiedzieli od razu ze taki sektor bedzie i nawet zalatwili 20 opasek. Co do gwardii to zazwyczaj takiego sektoru nie było, ale w 1994 r na Aerosmith był - wiec lepiej to sprawdzić - szczegolnie w kontekście rozwijania flagi.....
jak nie będzie takiego sektora to szczerze współczuje tej 60 wraz z osobą towarzyszącą która jako pierwsza się dostanie na stadion 
Nie ma FTTB w Warszawie. Wchodzą pierwsi z BruceAir ale to większość pewnie ludzie z zagranicy i chyba nie wytrzymają bo wątpię aby byli przyzwyczajeni.
10/10 WYMIĘKNĄ polska publiczność jest jedyna.
Ja sam się zamierzam przepychać dopiero w trakcie dlatego sprawa tego sektora mnie nurtuje
Ja sam się zamierzam przepychać dopiero w trakcie dlatego sprawa tego sektora mnie nurtuje
Ja będę Wam puszczał śmierdzące bąki pod sceną i gówno będzie z Waszego przepychania. Pouciekacie już po Churchill Speech.
A najbardziej żałosne jest to, że są z tego dumni...Polska wieś wszystko rozjedzie niczym traktory z Ursusa. To naprawdę jedyny taki gatunek na świecie. Czy to w Wawce czy to w Pradze. Wszędzie czują się jak u siebi
Tja. Przepychajcie się, kopcie, bijcie łokciami, plujcie i wyzywajcie ludzi pod barierkami, tak, żeby po koncercie wiedzieli, że Polacy to bydło i nie ma sensu tu w przyszłości przyjeżdżać. Brawo.
- dostoevsky
- -#Assassin

Kogo to obchodzi? Byłem na kilku koncertach zagranicznych i jakoś nie zostałem wpuszczony w pierwszej kolejności. Poza tym dla mnie koncert wielkiej gwiazdy w Polsce ma zawsze inny wymiar niż każdy inny koncert. Jesteśmy niejako gospodarzami, gościmy wielkiego artystę w swoim kraju, który np. dziś gra dla Polaków, a jutro dla Węgrów. Wtedy muzyk może pozwolić sobie na teksty, typu "Polish girls are the best" lub "We love Poland" (taki przykład) i tak dalej.... chodzi o kontakt z publiką danego kraju, o wizytę w danym kraju, vide koncerty, takie jak Deep Purple na Legii, U2 w Chorzowie, jeśli wiecie co mam na myśli.Da5id pisze:Tja. Przepychajcie się, kopcie, bijcie łokciami, plujcie i wyzywajcie ludzi pod barierkami, tak, żeby po koncercie wiedzieli, że Polacy to bydło i nie ma sensu tu w przyszłości przyjeżdżać. Brawo.
Nie chciałbym wyjść na radykalnego nacjonalistę, ale nie ma takiej potrzeby, aby ludzie z Bruce Air byli wpuszczani pierwsi. I tak są już niejako uprzywilejowani, że po pierwsze załapali się na bilety na ten pakiet urodzinowy Bruce'a (bo szły jak woda), a po drugie mają z nim kontakt, być może będą na imprezie urodzinowej, itd.
Nie robię segregacji rasowej czy narodowej, wejść ma prawo każdy, ale uprzywilejowanie kogokolwiek na imprezie masowej? Chyba nigdy nie będę w stanie tego zrozumieć.
Wiem, że moje rozważania i tak pójdą w piździec, ale nie liczcie na to, że ludzie nie będą chcieli stać jak najbliżej sceny. Niezależnie, od tego, czy koncert odbywa się w Warszawie, Moskwie czy gdziekolwiek.
fakt, ze tu przygotowania jak do bitwy 
Ludziska easy!
Ludziska easy!
a ja po Wacken powiem, że sektory pod sceną to nie taka głupia sprawa jednak 
120 osób trafiło do szpitala po koncercie
a wiadomo z jakiego powodu ? moze przedawkowali prochy??archaon pisze:a ja po Wacken powiem, że sektory pod sceną to nie taka głupia sprawa jednak