póki co w pamiętnikach nic nie ma?wojteq pisze:Flaga Jack i Budziol = SZACUNEK!!! flaga była doskonale widoczna i krążyła po całej Gwardii, nawet do nas dotarłaCiekawe co Maideni na stronce napiszą (Rod w pamiętnikach)
Podsumowując - koncert był zajebisty!!!!![]()
stawiam go o małe oczko wyżej niż ten w Londynie, chyba gównie ze względu, że był dla Polaków
![]()
Koncert w Warszawie - relacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncert w Warszawie - relacje
niestety jeszcze nieBudziol pisze:póki co w pamiętnikach nic nie ma?
EDIT: a tu masz linka do najnowszego pamiętnika jak na razie: http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=73
trzeba czekać może jakieś fajne foty zamieszczą 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Na razie wszyscy czekamy, aż Szajba ogoli się na łyso, bo gig był sold out, a nawet oversold (pojemnosc oficjalna 25.000, sprzedanych 29.000 biletów).
słowo sie rzekło 
Nie no - nie ma zmiłuj, był oversold, stadion pękał w szwach a pamiętajcie, że termin koncertu nie był najlepszy, ...a miało być 5000 ludziBudziol pisze:słowo sie rzekło
co z tego skoro cała masa ludzi była oddalona od sceny o jakieś hektary, nie chodzi mi o trybuny, Ci co byli na płycie niektórzy siedzieli gdzieś z boku i pili wodę mineralną, jakby ich ten koncert nie obchodził, w zabawie uczestniczyło może z 10 tys.....jedyne co mnie wkurza w IM to to że są tak napaleni na te stadionowe koncerty które niszczą zwyczajnie klimat ,piknik to jest i pełno leżących debili na trawie że aż ciężko przejść a jak się ich muśnie to wielce pretensje mają
No ja na przykład na Hallowdzie sobie nieco kimnąłem na trawce, a na Clairvoyancie byłem tak zmęczony, że nie miałem siły podnieść głowy i zobaczyć Eddiego