czyli wynika z tego, że event-shirt's są nie tam gdzie jest jakiś niezwykły koncert (np. 50 urodziny Bruce'a u nas), ale tam gdzie wiadomo, że się dobrze sprzedadząSzymon pisze:Byly tez event shirty - I rode with eddie at assen z edkiem na scigaczu.......... Koncert odbywal sie na torze wyscigowym.
Somewhere Back In Time World Tour '08
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Somewhere Back In Time World Tour '08
koncert w wawie widocznie nie byl taki specjalny
Ale zdecydowanie przewidywana sprzedaz ma znaczenie..... bo trzeba takich koszulek zrobic sporo, zeby zmniejszyc koszty, a co potem zrobic z tymi co zostana?? juz tego nikt nigdzie nie kupi, no moze kilku spoznialskich w internecie.........
D5 nie przesadzaj, koszty sie zrdukuje, np kime w buenos mamy juz za free
D5 nie przesadzaj, koszty sie zrdukuje, np kime w buenos mamy juz za free
Brawo maniacy! 
Tym bardziej ze trasa w 2009 szykuje sie po za Europa
Tym bardziej ze trasa w 2009 szykuje sie po za Europa
-
Deleted User 2259
powinni sobie zrabić tabelę 10 najlepszych na forum 
http://uk.youtube.com/user/quiotte2
moje konto na youtubie, narazie sa 2 filmiki z bazylei, ale powoli uzupelniam
moje konto na youtubie, narazie sa 2 filmiki z bazylei, ale powoli uzupelniam
To w końcu tylko Polacy cos przygotowali na urodziny? Nie mówią o sto lat
. Bo miała być kompromitacja na arenie miedzynarodowej
jakiejs zorganizowanej akcji nie bylo, no bo i nie byly to juz urodziny becura, ale w pradze i splicie, widzialem indywidualne akcje, tzn ludzie mieli jakies flagi, banery z zyczeniami. w splicie nawet polecial biustonosz z napisem happy birthday
w pradze była koszulka hokejowa dla Bruce ale nie wiem czy do niego trafiła
http://www.ironmaidenfc.cz/2008a/slides ... T7129.html
http://www.ironmaidenfc.cz/2008a/slides ... T7129.html
bardzo fajny pomysł
w ogóle cały ogródek we flagach, a na koncercie jacyś tacy niemrawi
w ogóle cały ogródek we flagach, a na koncercie jacyś tacy niemrawi
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... mID=103241
zobaczcie na HBTN. czy ktoś może mi wyjaśnić co się dzieje ok 1:45? Bardzo mnie to nurtuje.
zobaczcie na HBTN. czy ktoś może mi wyjaśnić co się dzieje ok 1:45? Bardzo mnie to nurtuje.
masz na mysli ten skok glosnosci na wokalu Becura?? Dzwiekowcowi sie potencjometry zapewne popieprzyly
No albo za pozno playback wlaczyli 
Dzisiaj w IMTV z Budapesztu Becur puscil troche farby, w sumie nic nowego o czym by sie juz wczesniej nie mowilo..... Nowy album w 2010, w przyszlym roku beda jakies koncerty - powiedzial ze mozemy juz zaczac czuc podekscytowanie, mimo ze jeszcze nie wiemy na co
Dzisiaj w IMTV z Budapesztu Becur puscil troche farby, w sumie nic nowego o czym by sie juz wczesniej nie mowilo..... Nowy album w 2010, w przyszlym roku beda jakies koncerty - powiedzial ze mozemy juz zaczac czuc podekscytowanie, mimo ze jeszcze nie wiemy na co
Pewnie w 2009 wydadzą DVD z Maiden England jako History part III, jakąś koncertówkę plus jeszcze jakiegoś składaka. Nie wierzę żeby fonograficznie nic nie puszczą na rynek 
czyli w 2009 będą koncerty, ciekawe tylko gdzie i ile?
pomarzyć dobra rzecz 
Czy oba europejskie koncerty będą w pradze?
Wiadomo już coś o tym, kiedy mogą pojawić się daty?
Jedzie ktoś z forum?
Jedzie ktoś z forum?
widzisz Kocie i tak się tworzą plotkiGodzio pisze:Czy oba europejskie koncerty będą w pradze?
Jedzie ktoś z forum?
Żaden z przyszłorocznych koncertów nie odbędzie się w Pradze. Ba - żaden nie odbędzie się nawet w Europie, a przynajmniej na dzień dzisiejszy nie ma takich planów.Godzio pisze:Czy oba europejskie koncerty będą w pradze?
Jedzie ktoś z forum?
A jeśli chodzi o ostatnie pytanie - to ja jadę na pewno.
tez mi się tak wydaje ze będą Ameryki, Azja, ale nie Stary Kontynent :/
Nigdy nic nie wiadomo, ale raczej wyglada na to ze Maiden juz dokladnie wie jaki ma plan na nastepny rok i z wypowiedzi becura wywnioskowac mozna ze koncerty beda i bedzie ich wiecej niz jeden, dwa trzy czy cztery, bo powiedzial ze Maiden w przyszlym roku bedzie zajete przez kilka miesiecy ( no chyba ze wlicza w to czas na tworzenie albumu) Pozatym z jego ogloszen parafialnych na koncertach europejskich wynika jasno, ze do Europy zawitaja dopiero z nowym albumem. Pozatym Twicken bylo reklamowane jako jedyny koncert w UK na najblizsze 2 lata. Moze to tylko gadanie, a i tak zrobia zupelnie co innego, ale poki co chyba tego musimy sie trzymac.
Ja bylem przekonany ze zagraja na Desert Rock Festival w Dubaju, poki co cisza, ostatnio pojawily sie glosy ze zagraja na Wacken, ale nie tym niemieckim..... podobno gdzies padlo rowniez haslo: Johanesburg, jak rowniez Australia. Zbierajac to do kupy obstawiam trase od stycznia/lutego do maja. RPA -> ZEA -> Indie ? -> Australia -> Moze Ameryka pln. -> Ameryka Płd. Przed lub po RPA moze wcisna jakas Turcje, albo Egipt ( koncert z SBIT w Kairze to by bylo cos
) Takie moje wrozenie z fusow. W pazdzierniku/listopadzie powinnismy chyba wiedziec cos wiecej.
Ja bylem przekonany ze zagraja na Desert Rock Festival w Dubaju, poki co cisza, ostatnio pojawily sie glosy ze zagraja na Wacken, ale nie tym niemieckim..... podobno gdzies padlo rowniez haslo: Johanesburg, jak rowniez Australia. Zbierajac to do kupy obstawiam trase od stycznia/lutego do maja. RPA -> ZEA -> Indie ? -> Australia -> Moze Ameryka pln. -> Ameryka Płd. Przed lub po RPA moze wcisna jakas Turcje, albo Egipt ( koncert z SBIT w Kairze to by bylo cos