i pewnie to zrobie :] od razu wersa a dvd na ktorym nci pewnie nie mamiki pisze:jak możesz! masz 6 dni do premiery!!! będziesz to mógł kupić!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slipknot
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slipknot
Jest pewnie raport ze studia plus jakis teledysk. Ale różnica w cenie minimalna. Na allegro juz można obie wersje wydawnictwa zakupicS1`cause we`re metallica pisze:od razu wersa a dvd na ktorym nci pewnie nie ma
`na tej plycie sa diamenty ktore plywaja w szambie `
A mnie się płyta zajebiście podoba. Co prawda słuchałem jej dopiero 3 razy, ale jest rozpierdalająca jak dla mnie.
Aktualna rozpiska trasy..Jak nie bedzie Slayera, Slipknota i Motorhead w Polsce to sie chyba potne ze zlosci...
Nov. 05 - Moscow, Russia - Stadium Olimpijski
Nov. 07 - Helsinki, Finland - Old Ice Hall
Nov. 08 - Tampere, Finland - Ice Hall
Nov. 10 - Oslo, Norway - Spektrum
Nov. 12 - Stockholm, Sweden - Hovet
Nov. 13 - Copenhagen, Denmark - KB Hallen
Nov. 15 - Berlin, Germany - Arena Treptow
Nov. 17 - Winterthur, Switzerland - Eishalle Deutweg
Nov. 18 - Milan, Italy - Palasharp
Nov. 20 - Amsterdam, Holland - HMH
Nov. 21 - Paris, France - Zenith
Nov. 22 - Paris, France - Zenith
Dec. 01 - London, UK - Hammersmith Apollo
Dec. 02 - London, UK - Hammersmith Apollo
Dec. 05 - Cardiff, UK - Arena
Dec. 07 - Birmingham, UK - NIA
Dec. 08 - Glasgow, UK - SECC
Dec. 09 - Manchester, UK - MEN Arena
Dec. 11 - Newcastle, UK - Metro Arena
Dec. 12 - Sheffield, UK - Arena
Dec. 14 - Antwerp, Belgium - Lotto Arena
Dec. 15 - Luxemburg – Rockhal
Nov. 05 - Moscow, Russia - Stadium Olimpijski
Nov. 07 - Helsinki, Finland - Old Ice Hall
Nov. 08 - Tampere, Finland - Ice Hall
Nov. 10 - Oslo, Norway - Spektrum
Nov. 12 - Stockholm, Sweden - Hovet
Nov. 13 - Copenhagen, Denmark - KB Hallen
Nov. 15 - Berlin, Germany - Arena Treptow
Nov. 17 - Winterthur, Switzerland - Eishalle Deutweg
Nov. 18 - Milan, Italy - Palasharp
Nov. 20 - Amsterdam, Holland - HMH
Nov. 21 - Paris, France - Zenith
Nov. 22 - Paris, France - Zenith
Dec. 01 - London, UK - Hammersmith Apollo
Dec. 02 - London, UK - Hammersmith Apollo
Dec. 05 - Cardiff, UK - Arena
Dec. 07 - Birmingham, UK - NIA
Dec. 08 - Glasgow, UK - SECC
Dec. 09 - Manchester, UK - MEN Arena
Dec. 11 - Newcastle, UK - Metro Arena
Dec. 12 - Sheffield, UK - Arena
Dec. 14 - Antwerp, Belgium - Lotto Arena
Dec. 15 - Luxemburg – Rockhal
Sprawdziłem i ani Praga ani Berlin nie pokrywaja się ze Slayerem. Szkoda. Ale kolejny mega gig omija Polske.
jaka Praga? o co w ogóle chodzi, bo nic nie kumam z tego co mówicie 
a płyty nowej Slipknota nie słyszałem
a płyty nowej Slipknota nie słyszałem
- dostoevsky
- -#Assassin

A ja tak. Moi drodzy - przed Wami nowy album Stone Sour.miki pisze:a płyty nowej Slipknota nie słyszałem
Bez przesady. Płyta jest jak najbardziej Slipknotowa a nie Sourowa. Dla mnie po nowym Testamencie i Opeth w pierwszej 3 płyt roku.Grzędi pisze:A ja tak. Moi drodzy - przed Wami nowy album Stone Sour.miki pisze:a płyty nowej Slipknota nie słyszałem
czemu jest taka tendencja? głupie gadanie, że to Stone Sour, bo co to ma do tego, że ktoś ze Slipknota tam gra? nie gadacie tutaj jakoś, że nowy album Dickinsona brzmi jak Iron Maiden
- dostoevsky
- -#Assassin

Żadna tendencja, tylko to brzmi jak Stone Sour.miki pisze:czemu jest taka tendencja? głupie gadanie, że to Stone Sour, bo co to ma do tego, że ktoś ze Slipknota tam gra? nie gadacie tutaj jakoś, że nowy album Dickinsona brzmi jak Iron Maiden
Tak jak napisałem - bez przesady. Płyta jest mroczna, z elementami typowo Slipknotowymi - choćby kongi w Gematria, czy tekst w Wherein Lies Continue. Poza tym słychać tutaj dużo więcej urozmaicenia w formie muzycznej niż w Stone Sour. No i Corey też śpiewa troszkę inaczej. To, że przytrafił im się wolniejszy utwór to nie znaczy, że to nie jest Slipknot. Z takim mysleniem od razu weźmy vol 3 za stone i będzie pozamiatane.Grzędi pisze:Żadna tendencja, tylko to brzmi jak Stone Sour.
Tak jak napisałem - album MEGA. W zalewie shitu jaki ostatnio się był wydał ten jako jeden z nielicznych "zatrzymał" mnie na dłużej.
- dostoevsky
- -#Assassin

"MEGA" to było Vol 3.tomtomala pisze:Tak jak napisałem - bez przesady. Płyta jest mroczna, z elementami typowo Slipknotowymi - choćby kongi w Gematria, czy tekst w Wherein Lies Continue. Poza tym słychać tutaj dużo więcej urozmaicenia w formie muzycznej niż w Stone Sour. No i Corey też śpiewa troszkę inaczej. To, że przytrafił im się wolniejszy utwór to nie znaczy, że to nie jest Slipknot. Z takim mysleniem od razu weźmy vol 3 za stone i będzie pozamiatane.Grzędi pisze:Żadna tendencja, tylko to brzmi jak Stone Sour.
Tak jak napisałem - album MEGA. W zalewie shitu jaki ostatnio się był wydał ten jako jeden z nielicznych "zatrzymał" mnie na dłużej.
Pod tym się podpiszę obiema rencyma i nogami"MEGA" to było Vol 3.
execute + gematria miażdżą jądra już na wstępie. Jak na 3 przesłuchanie to płyta lepsza od poprzedniczki
przesłuchałem narazie 3 razy ale nie powaliło mnie. chyba za duże oczekiwania miałem po zajebistym zwiastunie. ciężko mi konkretnie powiedzieć co jest nie teges ale są męczące momenty kiedy palce same szukają 'next'. ale jeszcze 'powalczymy' 
KUPIŁEM
za 20 euro z dvd. włączam. wreszcie
za 20 euro z dvd. włączam. wreszcie
jest bardzo dobry album. jedno przesłuchanie to za mało jest zdecydowanie, ale co tam.
na szybko tak, to powiem, że intro+pierwszy numer to rewelacja. potem jeden z najlepszych na płycie 'Sulfur'. ogółem zapamiętałem najlepiej poza wymienionymi 'Dead Memories', 'Gehenna', 'This Cold Black', 'Wherein Lies Continue' i 'Snuff'. najbardziej mnie biorą tytułowy i 'Psychosocial', ale to logiczne, bo je mam bardzo już zakorzenione we łbie. jestem bardzo zadowolny.
ładna ballada to 'Snuff', tak szczerze przyznaję, że ładna
na szybko tak, to powiem, że intro+pierwszy numer to rewelacja. potem jeden z najlepszych na płycie 'Sulfur'. ogółem zapamiętałem najlepiej poza wymienionymi 'Dead Memories', 'Gehenna', 'This Cold Black', 'Wherein Lies Continue' i 'Snuff'. najbardziej mnie biorą tytułowy i 'Psychosocial', ale to logiczne, bo je mam bardzo już zakorzenione we łbie. jestem bardzo zadowolny.
ładna ballada to 'Snuff', tak szczerze przyznaję, że ładna