Koncert w Warszawie - komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncert w Warszawie - komentarze
wiem ze na pewno wpuscili troche osob na bisy, wiec jak ktos byl wytrwaly to sie doczekal wejscia na sektor pod scene. No ale nie ma to jak nozyczki i tasma klejaca, chyba z 8 osob zesmy wprowadzili, albo i lepiej 
Ja widziałem na Wacken...faust pisze: Koncert w Wawie bardzo dobry, nie wiem kto z Was miał sposobność zobaczyć Iron na Wacken, koncert życia dali z megaoprawą!
Znowu snujesz jakieś baśnie...
www.MetalSide.pl
Witam po dłuugiej przerwie. Koncert badzo mi się podobał, a to co działo się pod sceną trzeba nazwać rzezią, ale udało mi się w dobrej formie wytrzymać cały koncert. Jednak pomysł, by przed koncertem nic nie pić był dobry. Zostało powiedzieć tylko - Up The Irons!
Koncert roku w Polsce 
-
El Dorado
Jeżeli tak to interpertować to prawda ale nie sądzę, żeby o to mu chodziło : )
W jaki sposób można to inaczej zinterpretować?Tobink pisze:Jeżeli tak to interpertować to prawda ale nie sądzę, żeby o to mu chodziło : )
-
El Dorado
Heh, nie w taki, że to dla niego koncert roku a ogólnie. Muzyczne wydarzenie 2008, rozumi?
Nie rozumiem, bo to to samo.Tobink pisze:Heh, nie w taki, że to dla niego koncert roku a ogólnie. Muzyczne wydarzenie 2008, rozumi?
-
El Dorado
Nie jest oczywiste, ponieważ pisują tutaj ludzie, którzy zaraz mogą zacząć się kłócić, ze i tak to jest najlepszy koncert w Polsce 2008 roku, i nic go nie przebiło w ogole. Nie rozumiesz o co mi chodzi, ja nie potrafię tego dobrze wytłumaczyć, więc spoko, masz racje, och wybaczcie.