Motorhead - Europa 2009
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Motorhead - Europa 2009
Ja planuje raczej Londyn, ale jeszcze nie wiem jak to wyjdzie. Któryś koncert na tej trasie na pewno chcę zaliczyć 
Motorhead - Europa 2009
Wiem, że jeszcze kupa czasu, ale planuje się wybrać, bo zestaw, jak dla mnie wyborny... hehe, więc może ktoś wiedziałby, jak załatwić bilety, bo planuje napisać do np. Shortcut.pl, czy nie dałoby rade przez nich... Informacje odnośnie tej trasy znajdziecie na oficjalnej stronie motorhead oczywiscie w odnosniku - Tour. Jakby co, Saxon to special guest dla Motorhead.
Ostatnio zmieniony śr cze 17, 2009 7:41 pm przez widman, łącznie zmieniany 2 razy.
No ja tez zastanawialem sie nad Londynem, Hammersmith Apollo... ale kurde jak sobie popatrzylem w koszty, i zgrabniej wyjdzie Drezno, troche blizej... :] A jak z biletami? Bardziej by mnie interesowalo, raczej jak do Drezna... :]
Ja bym się jeszcze wstrzymał z biletami, bo to nie jest pełna rozpiska trasy i na pewno jeszcze coś dojdzie. Nie chce mi się wierzyć, że nie będzie np Pragi a i Warszawa jest bardzo prawdopodobna. Trzymajmy kciuki.
To by była jesień jakby tak Slayer (+ Mastodon, Trivium, Amon Amarth) ze Slipknotem, (+Machine Head, Children of Bodom ) i jeszcze do tego Motorhead + Saxon
To by była jesień jakby tak Slayer (+ Mastodon, Trivium, Amon Amarth) ze Slipknotem, (+Machine Head, Children of Bodom ) i jeszcze do tego Motorhead + Saxon
To będzie jesień, bo jest URIAH HEEP.
Jak będzie w Pradze i Warszawie jeszcze koncert, to trudno, najwyżej się na 3 pojedzie...
Jak będzie w Pradze i Warszawie jeszcze koncert, to trudno, najwyżej się na 3 pojedzie...
No wlasnie, ja nie wierze ze w polsce bedzie Motorhead z Saxon a poza tym kurde nie wiem, takie czekanie to tez lipa... mozna czekac, i czekac a potem nic nie bedzie, albo odwrotnie, i to wiesz, jest ryzyko... :] zobaczymy jeszcze, ale nie liczylbym w polsce na te trase, jesli juz, to sam Motorhead. Ale predzej sam Saxon. Tak mi sie wydaje...
A Praga chyba jest porownywalna z Dreznem jesli chodzi o odleglosci?
Do Drezna to wiem, że spokojnie da się jakoś z Wrocławia jechać bezpośrednio busem czy pociągiem (ok. 4h). Trzeba się tylko porozglądać nieco tu i ówdzie. A nie wiem jak z biletami na koncert, bo ta hala nie ma nawet własnej stronki, ale myślę, że i tak nie będzie problemem zamówienie ich jakoś (i pewnie to wyjdzie taniej niż przez ten shortcut, który zdziera po maksie kasę).
zobaczymy, narazie to napisalem wlasnie do shortcut.pl no ale narazie jeszcze nie odpisali...
Herki, a ile wychodzi Cie ten Londyn? kiedy bilety bedziesz kombinowal ?
A jeszcze do końca nie wiem, bo mnie tu straszą, że dojazd z lotniska pod halę byłby w uj drogi :/
dostalem odp z shortcut.pl ze maja bilety na to Drezno po 193 zl... :] w sumie nie wiem, ale na 50% narazie jade 
Za 193 zł to ja chcę cały wyjazd mieć, a nie bilet 
heh, no troche lipa... :] no ale nie wiem, gdzie można załatwić taniej... a ja już wole mieć niż kurde czekać nie wiem do kiedy... zresztą mam tam jakos urodziny więc jak coś sponsoring będzie
hehe
-
El Dorado
Taniej jest załatwić stamtąd gdzie oni sprzedają, bo shortcut to pośrednik i bierze hajs dla siebie 
No tak, tylko jak zalatwic z Drezna. Nikogo tam nie mam, w sensie rodziny, a jechac po bilety to bez opcji. A jak Herki wspominal, ze ta hala nie ma chyba strony www... Wiec nie wiem... :] Kurde. W sumie jakbym dal te 200 zl, tez sie nic nie stanie, fakt, ze jakbym mogl taniej, byloby lepiej, ale jak juz mus, to mus. Pomysle jeszcze, ale nie mam po prostu jak zalatwic inaczej.
THX.
No ale nie pisza nic, że tam będzie rowniez Saxon;) heh, tylko wszystko po niemiecku kur... ktos juz stamtad zamawial?? pewne to?
bo wiecie, Niemcy to Niemcy
hehe
Zarezerwowałem i opłaciłem przelot do Londynu, więc nie ma odwrotu \m/
-
El Dorado
ile Cię to wyszło?herki pisze:Zarezerwowałem i opłaciłem przelot do Londynu, więc nie ma odwrotu \m/
Ze wszystkim powinno wyjść ok. 400 zł : - )