FAC
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Re: FAC
A po czym poznać kto wkłada wysiłek w swoją pracę a kto nie? Po czym poznać, że ktoś daje coś od siebie? Tylko po tym, że nie gra z playbacku?
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Nie wiem bo może kolega znalazł jakiś sposób na to, żeby z samej muzyki dowiadywać się, czy wykonawcy wkładają w to dużo swojej energii, czy mają z tego radość, itd. Bo ja nijak nie potrafię tego dokonać... Co więcej, tak naprawdę mnie to nie interesuje. W odbiorze muzyki liczy się tylko i wyłącznie muzyka, nic innego. Jeżeli jakiś twórca, tylko połączył dwa sample, i na tym oparł genialny utwór to ja jestem jak najbardziej za...wojteq pisze:nie tylko, ale na pewno granie na żywo czy z playbacku jest bardzo ważnym (wg. mnie) elementem
A o czym tu dyskutować? Przecież od lat wszystko wiadomo na ten temat ; )proponuję wrócić do tematu dyskusji, czyli do wytwórni płytowych.
dla mnie w odbiorze liczy się też, czy ktoś to w całości posklejał z dzwiekow skopiowanych skads tam, czy sam stworzył, liczy sie dla mnie praca jaka w to włożyłTomek(JMM) pisze:Nie wiem bo może kolega znalazł jakiś sposób na to, żeby z samej muzyki dowiadywać się, czy wykonawcy wkładają w to dużo swojej energii, czy mają z tego radość, itd. Bo ja nijak nie potrafię tego dokonać... Co więcej, tak naprawdę mnie to nie interesuje. W odbiorze muzyki liczy się tylko i wyłącznie muzyka, nic innego. Jeżeli jakiś twórca, tylko połączył dwa sample, i na tym oparł genialny utwór to ja jestem jak najbardziej za...
BTW Ja też juz proponuję zakończyć temat
Tja... zauważyłem, że temat o goleniu włosów łonowych jest bardzo popularny. Może jednak tam się poudzielajmy...A o czym tu dyskutować? Przecież od lat wszystko wiadomo na ten temat ; )proponuję wrócić do tematu dyskusji, czyli do wytwórni płytowych.