Hmmm... Z nowego krążka brakuje mi singla promującego. Moim zdaniem na koncertach byłby takim fajnym odpoczynkiem do pośpiewania na spokojnie. No i gdzie do cholery jest miażdżace All Nightmare Long?Tobink pisze:That was Just Your Life
End Of The Line
The Thing That Should Not Be
Of Wolf Of Man
One
Broken, Beat, and Scared
Cyanide
Frantic
Until It Sleps
Wherever I May Roam
For Whom The Bells Tolls
The Day That Never Comes
Master Of Puppets
Blackened
- - - - - - - -
Blitzkrieg
Jump In The Fire
Seek and Destroy
Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Metallica
Crazy_Sam pisze:Hmmm... Z nowego krążka brakuje mi singla promującego. Moim zdaniem na koncertach byłby takim fajnym odpoczynkiem do pośpiewania na spokojnie. No i gdzie do cholery jest miażdżace All Nightmare Long?Tobink pisze:That was Just Your Life
End Of The Line
Of Wolf Of Man
One
Broken, Beat, and Scared
Cyanide
Frantic
Until It Sleps
Wherever I May Roam
For Whom The Bells Tolls
The Day That Never Comes
Master Of Puppets
Blackened
- - - - - - - -
Blitzkrieg
Jump In The Fire
Seek and Destroy
http://overkill.superhost.pl/news/goto.php?id=1403
przesluchalem juz plyte z Guitar Hero 3, naprawde spora roznica na plus
przesluchalem juz plyte z Guitar Hero 3, naprawde spora roznica na plus
my bad, nie ogarnąłemKro pisze:Crazy_Sam pisze:Hmmm... Z nowego krążka brakuje mi singla promującego. Moim zdaniem na koncertach byłby takim fajnym odpoczynkiem do pośpiewania na spokojnie. No i gdzie do cholery jest miażdżace All Nightmare Long?Tobink pisze:That was Just Your Life
End Of The Line
Of Wolf Of Man
One
Broken, Beat, and Scared
Cyanide
Frantic
Until It Sleps
Wherever I May Roam
For Whom The Bells Tolls
The Day That Never Comes
Master Of Puppets
Blackened
- - - - - - - -
Blitzkrieg
Jump In The Fire
Seek and Destroy
Na overkillu jest konkurs i można dostać polskie wydanie za free
http://overkill.superhost.pl/news/goto.php?id=1445
a cena tego wydania z dostawą w sklepie internetowym to 24,44
http://overkill.superhost.pl/news/goto.php?id=1445
a cena tego wydania z dostawą w sklepie internetowym to 24,44
jest już teledysk do All Nightmare Long, troche mieszane uczucia budzi we mnie, ale chyba w gruncie rzeczy lepszy od poprzedniego
Mimo wszystko dla chcącego nie ma wg mnie problemu z dostępnością najnowszej płyty Metallicy w każdej z wersji. A to, że wybór jest to ekstra sprawa.
Pojedynczy kartonik zamiast wypasionej książeczki to oczywiście lipa, ale cena zrekompensowała mi stratę (zapłaciłem w MM poniżej dwóch dych). Uznałem, że ponad czterdzieści złotych za książeczkę (bo płytka jest ta sama w wydaniu tańszym i droższym - poinformował mnie sprzedawca) jednak nie dam. Ale każdy ma prawo - i co najważniejsze - możliwość, własnego wyboru.
Pojedynczy kartonik zamiast wypasionej książeczki to oczywiście lipa, ale cena zrekompensowała mi stratę (zapłaciłem w MM poniżej dwóch dych). Uznałem, że ponad czterdzieści złotych za książeczkę (bo płytka jest ta sama w wydaniu tańszym i droższym - poinformował mnie sprzedawca) jednak nie dam. Ale każdy ma prawo - i co najważniejsze - możliwość, własnego wyboru.
http://pl.youtube.com/watch?v=ESUIeocMqq0
nawet fajny ten klip
nawet fajny ten klip
już nie mam tu najwięcej postów

Gdy go pierwszy raz zobaczyłem na stronie Metallicy myślałem, że może ktoś się na nią włamał i podmienił prawdziwy teledysk z tym. Krótko mówiąc nie podoba mi się. To już ta biedna wojna w Iraku nakręcona z udziałem 4 statystów była lepsza.
slayer pisze:tragedia
Taka jak Meta no i jakże przereklamowana....
-
El Dorado
Ależ metallica rozpierdoliła halę O2 w londynie. Setlisty póki co nie pamiętam ale wkleję za trochę. Był to chyba najlepszy koncert mety jaki widziałem do tej pory, chyba dzięki temu, że scena sięgała mi do cycków i bardzo ładnie wszystko było widać.
a Machine Head to najgorzej nagłośniony zespół świata. Widziałem ich 4 razy i ani razu nie było dobrze Smile
później napiszę więcej, muszę ochłonąć.
a Machine Head to najgorzej nagłośniony zespół świata. Widziałem ich 4 razy i ani razu nie było dobrze Smile
później napiszę więcej, muszę ochłonąć.
1. That Was Just Your Life
2. The End Of The Line
3. Harvester Of Sorrow
4. ...And Justice For All
5. One
6. Broken, Beat And Scarred
7. My Apocalypse
8. Sad But True
9. The Outlaw Torn
10. The Judas Kiss
11. The Day That Never Comes
12. Master Of Puppets
13. Fight Fire With Fire
14. Nothing Else Matters
15. Enter Sandman
- - - - - - - -
16. Overkill
17. Hit The Lights
18. Seek and Destroy
Masakra. Rozjebują mnie setlisty z tej trasy. Do tego wszyscy wszędzie piszą, że chłopaki na żywo kopia dupska jeszcze bardziej niż w 2008. The Outlaw Torn był grany dotychczas tylko 9 razy w całej historii Mety, a Overkill pierwszy raz od 1998, więc chłopaki na niezłe rarytasy Wam się udało trafić.. Zazdroszczę i niecierpliwie czekam na Lipsk i może Barcelonę. Mam nadzieję, że usłyszę Fight Fire With Fire na żywo i też z dwa rarytasy
2. The End Of The Line
3. Harvester Of Sorrow
4. ...And Justice For All
5. One
6. Broken, Beat And Scarred
7. My Apocalypse
8. Sad But True
9. The Outlaw Torn
10. The Judas Kiss
11. The Day That Never Comes
12. Master Of Puppets
13. Fight Fire With Fire
14. Nothing Else Matters
15. Enter Sandman
- - - - - - - -
16. Overkill
17. Hit The Lights
18. Seek and Destroy
Masakra. Rozjebują mnie setlisty z tej trasy. Do tego wszyscy wszędzie piszą, że chłopaki na żywo kopia dupska jeszcze bardziej niż w 2008. The Outlaw Torn był grany dotychczas tylko 9 razy w całej historii Mety, a Overkill pierwszy raz od 1998, więc chłopaki na niezłe rarytasy Wam się udało trafić.. Zazdroszczę i niecierpliwie czekam na Lipsk i może Barcelonę. Mam nadzieję, że usłyszę Fight Fire With Fire na żywo i też z dwa rarytasy
-
El Dorado
Mi sie wydaje, że takie rzeczy tutaj grali bo to drugi gig w tym lądynie, reszta będzie standaryzowana ;b
Ja wróciłęm własnie z Paryża ,a setlisty również nieziemskie...
... taka ciekawostka ale pomysł dobry, szczególnie po spokojnym wstępie nieźle dają czadu ... cover "Battery"
http://www.youtube.com/watch?v=w9LaB9dq ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=w9LaB9dq ... re=related
na metontour jest fajny filmik z Francji z 7 lipca z Nimes - trwa ponad 30 minut, sound check, śmiechowa sesja fotograficzna, nic nie kapujący Francuzi na met and greet, marsylianka przed masterem i broken beat and scared z koncertu. Grali w jakimś zajebistym koloseum, mogli tam nagrywać dvd a nie w Meksyku