a zamawiasz moze?Godzio pisze:Ile kosztuje ten ichni dinar?
wypatrzyłem, że... bilet na czerwony sektor, pod sceną kosztuje uwaga... 172zł
Lista chętnych na koncert w Belgradzie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Lista chętnych na koncert w Belgradzie
nie mamy transportuBudziol pisze:a zamawiasz moze?Godzio pisze:Ile kosztuje ten ichni dinar?
wypatrzyłem, że... bilet na czerwony sektor, pod sceną kosztuje uwaga... 172zł
dobra strona
http://serbia.geozeta.pl/kurswaluty
wczoraj na innej widziałem że 172 złote, dzisiaj 185, nie wiem już czemu mam wierzyć.
-
El Dorado
www.nbp.plGodzio pisze:wczoraj na innej widziałem że 172 złote, dzisiaj 185, nie wiem już czemu mam wierzyć.
Kto z Was wybiera się na koncert i ma już bilety nas jedzie 5 z Wrocławia jedziemy autem.Mamy komplet
Ja jadę i mam już bilety.
fajnie masz 
ja jade i ktos ma moje bilety 
Ale jak jade to nie wiem........
Ale jak jade to nie wiem........
A jak jedziecie? Poszukuje 1 miejsca dla kumpla z okolic Katowic bilet ma jak byście coś organizowali lub macie 1 miejsce wolne dajcie znać jakoś się zdzwonimy.Z góry dzięki
a ja poszukuje jednego wolnego miejsca i chętnie odkupie bilet 
Z tego co widziałem na stronie serbskiej bilety jeszcze są
Ja transport bede sobie organizowal w ostatniej chwili, tak wiec jakiekolwiek informacje bede mial pewnie pod koniec stycznia.
Budziol wlasnie bilety jeszcze sa w normalnej sprzedazy mi sie wydaje........... (problemem moze byc to, ze przesylka kosztuje 30 euro!! ) najlepiej zamawiac w kupie
Budziol wlasnie bilety jeszcze sa w normalnej sprzedazy mi sie wydaje........... (problemem moze byc to, ze przesylka kosztuje 30 euro!! ) najlepiej zamawiac w kupie
a jest jakas "kupa"? 
znaczy sie chetnych na zakup?
znaczy sie chetnych na zakup?
no teraz juz nie znam zadnej kupy 
Jest jeszcze opcja odbioru na miejscu przed koncertem ale to zawsze ryzyko chodż do Budapesztu nie było biletów tylko kartka na maila z danymi i kodem kreskowym trzeba było sobie wydrukować a przy wejściu robili jak w sklepach odczyt z kodu i wymieniali na poaski.
jest opcja odbioru na miejscu, nie jest chyba ryzykowna bardzo, ale trzeba zaplacic swoja karta, bo trzeba ja bedzie pokazac na miejscu.........
Chyba moim autem, niestety - wszystkie miejsca na ewentualny wyjazd już zarezerwowane.ededi pisze:A jak jedziecie? Poszukuje 1 miejsca dla kumpla z okolic Katowic bilet ma jak byście coś organizowali lub macie 1 miejsce wolne dajcie znać jakoś się zdzwonimy.Z góry dzięki
kurde, autem to bym skoczył ;/
a sam pisałeś ze miejsca ma Twój kumpel ??
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
W sumie też bym się przejechał. Tylko nie mam transportu. Znajomy Serb może mi kupić bilet, odebrałbym na miejscu.
no właśnie problem z transportem
ja już się pogodziłem z odpuszczeniem tej imprezy bo zejdzie na nią 4dni jak nic, a problem z urlopem by był
ja już się pogodziłem z odpuszczeniem tej imprezy bo zejdzie na nią 4dni jak nic, a problem z urlopem by był