04 i 05/04/2009 Sabaton - Poznań i Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
04 i 05/04/2009 Sabaton - Poznań i Wrocław
Głośna w ostatnich miesięcy grupa powraca do naszego kraju, by zagrać dwa koncerty
Sabaton wystąpi w Polsce w dwóch miejscach
4 kwietnia 2009 roku w poznańskim Eskulpie
oraz
5 kwietnia 2009 roku we wrocławskim Alibi
Bilety są już w sprzedaży, kosztują 65 złotych
Sabaton wystąpi w Polsce w dwóch miejscach
4 kwietnia 2009 roku w poznańskim Eskulpie
oraz
5 kwietnia 2009 roku we wrocławskim Alibi
Bilety są już w sprzedaży, kosztują 65 złotych
-
paulek
- -#Lord of the flies

Re: 04 i 05/04/2009 Sabaton - Poznań i Wrocław
Ciekawe czy u nas będa grali z Hammerfall czy też nie bo na ich stronie nie jest to jasno określone - pewnie zaś ci pajace w rajtuzach będą się wygłupiać w ramach supportu. Fajnie by było gdyby grali razem z Hammerfall bo jak nie to trza bedzie się do Pragi wybrać
Ostatnio zmieniony pn gru 08, 2008 10:21 pm przez paulek, łącznie zmieniany 1 raz.
Sabaton to taki metalowy Norman Davies , niedlugo napisza ksiazke i sie przeprowadza 
Jazz is not dead, it just smells funny.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Posłużę się cytatem z basha- i jeszcze będą grali w reprezentacji Polski 
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
-
Deleted User 357
Nie będą grali z HF - Sabaton ma full setpaulek pisze:Ciekawe czy u nas będa grali z Hammerfall czy też nie bo na ich stronie nie jest to jasno określone - pewnie zaś ci pajace w rajtuzach będą się wygłupiać w ramach supportu. Fajnie by było gdyby grali razem z Hammerfall bo jak nie to trza bedzie się do Pragi wybrać
Coś w tym jestslayer pisze:Sabaton to taki metalowy Norman Davies
W Poznaniu jako support wrocławski zespół InDespair ( http://www.myspace.com/ndspr ) 
www.MetalSide.pl
Będę w Poznaniu na 100% ( bilety już mam) i może jeszcze gdzieś ale to się zobaczy
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
Ej no, Kormacze i spółka mogliby też się pokazać u mnie nad morzem...gumbyy pisze:W Poznaniu jako support wrocławski zespół InDespair ( http://www.myspace.com/ndspr )
oj widze Krzysiu, ze sie spodobal Sabatonironpacy pisze:Będę w Poznaniu na 100% ( bilety już mam) i może jeszcze gdzieś ale to się zobaczy
To zorganizuj cośironlemon pisze:Ej no, Kormacze i spółka mogliby też się pokazać u mnie nad morzem...gumbyy pisze:W Poznaniu jako support wrocławski zespół InDespair ( http://www.myspace.com/ndspr )
www.MetalSide.pl
Bez Hammerfalla, bo Hammerfall nas nie lubi tzn. kto by w Polsce poszedł na Hammerfalla oprócz mnie? 
Będę we Wrocu na 100%, a o tych innych może pomyślę, a może nie.
Będę we Wrocu na 100%, a o tych innych może pomyślę, a może nie.
tam na trasie z nimi gra jeszcze jedna kapelka Bullet, bardzo ciekawy zespół, to tak swoją drogą, jakby to oni grali z Sabatonem to może bym się skusił, ale oni też nie zagrają ...ale polecam ten zespół, bardzo fajne granie ,też ze Szwecji
Wrocławski koncert został przeniesiony do klubu WZ ze względu na spore zainteresowanie biletami.Lucy pisze:Będę we Wrocu na 100%, a o tych innych może pomyślę, a może nie.
Sabaton przyjeżdża do Polski z jakimś zespołem, możliwe, że właśnie z tymIM_Power pisze:tam na trasie z nimi gra jeszcze jedna kapelka Bullet, bardzo ciekawy zespół, to tak swoją drogą, jakby to oni grali z Sabatonem to może bym się skusił, ale oni też nie zagrają ...ale polecam ten zespół, bardzo fajne granie ,też ze Szwecji
www.MetalSide.pl
jakby był Bullet i bym poszedł to bym był chyba jedyną osobą która byłaby tam na nich ,ale kurde, 65 zł? trochę drogo, bo jest jeszcze Blaze ,a potem moooże Heaven and Hell ,no ale zobaczymy, Bullet bardzo chcę zobaczyć
-
Deleted User 2868
??IM_Power pisze:a potem moooże Heaven and Hell
Postaram się dowiedzieć z kim Sabatony przyjadąIM_Power pisze:jakby był Bullet i bym poszedł to bym był chyba jedyną osobą która byłaby tam na nich ,ale kurde, 65 zł? trochę drogo, bo jest jeszcze Blaze ,a potem moooże Heaven and Hell ,no ale zobaczymy, Bullet bardzo chcę zobaczyć
www.MetalSide.pl
Gumbyy - 100% poparcie 
Spodobał się , spodobal i do tego blisko domu ( tylko 130 km).Opra pisze:oj widze Krzysiu, ze sie spodobal Sabatonironpacy pisze:Będę w Poznaniu na 100% ( bilety już mam) i może jeszcze gdzieś ale to się zobaczy![]()
Będę mial tydzień wolnego więc zastanawiam się jeszcze nad Wrocławiem .
A co u Ciebie ? Wybierasz się na jakiś koncert?
Sanktuarium Fan-Club Registered Member - 017
w zasadzie to nie myslalam o tym. ale jesli w ogole gdzies bym sie wybierała to napewno do Wrocławia;)