Massive Attack
Pitchshifter
Marilyn Manson
Pain Of Salvation
Deftones
Mike Patton
U2
Devin Townsend
KMFDM
KMFDM vs. Skold
Samael
Placebo
Rob Zombie
Franz Ferdinand
QOTSA
Muse??
...plus mnóstwo płyt zespołów, których obecnie nie znam, a za parę miesięcy będę uwielbiał
Ja przede wszystkim na Slayera, ale i nie pogardziłbym naszym rodzinnym Katem. Ponadto Godsmack i Down pracują nad płytami - może z tego będzie cóś. Jak wiemy Behemoth też już siedzi i coś rzeźbi. No i nie wolno zapomnieć o Dodzie
Exodus
Suffocation
Believer
Flotsam & Jetsam
Rumpelstinskin Grinder
Sacrifice
Defiance (chociaż po jednym kawałku z nowej płyty to nie wiem czy tego naprawdę chcę)
Forbidden
Morbid Angel
Paradise Lost
Blur
Pestilence
Asphyx
Triptykon
Massive Attack
Thorns
Depeche Mode
Down
U2
Na tych czekam najbardziej, no i ci podobno pracują i ma się coś ukazać, ale jest też pewnie pełno takich o których nie wiem że pracują, a też może się coś ukazać, więc pewnie sporo przede mną
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Mnie to nowości już w ogóle nie rajcują, dlatego jedyny album którego naprawdę jestem ciekaw i kupię od razu to nowy Michael Jackson, jeśli w ogóle jakikolwiek album wyda. No jeszcze mnie bardzo jara nowa płyta Stormental.
Kata też kupię jak wyjdzie, Slayera zapewne też, żeby znać materiał przed koncertami, no i chyba tyle z ciekawszych.
Recently, during an interview on the Nocturnal Transmissions radio show on CHLY 101.7, Chris Corndog Peterson let slip that the boys are working, amongst other things, on a brand new FLA album! Apparently it's most going to be a Bill/Chris/Jeremy affair this time around. More info as it develops.
In other Chris-related news, the next Decree album (currently titled 'Faithless') and a brand new Unit 187 album are on the way as well. Stay tuned, Phuzzers.