6,7/03/2009 - Metalmania - Zlin i Warszawa - Stodoła
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 6,7/03/2009 - Metalmania - Zlin i Warszawa - Stodoła
no ja na pewno w ciągu 2 tygodniu kupie
już nie mam tu najwięcej postów

A kto będzie w takim razie w Warszawie jak pewnie cały Śląsk się wybierze do Zlina??
1. Szkieletor
2. Tomtomala
3. Yankes
1. Szkieletor
2. Tomtomala
3. Yankes
Hehe - stała ekipa. Więc trza browarek na bank walnąć w doborowym towarzystwie:)
-
Deleted User 357
Jak ktoś liczył na Heathen w Warszawie, to się może rozczarować, bo z ich myspace zniknęło info o występie w Polsce.
Żelazny a Ty jedziesz do Czech ?

-
Deleted User 357
Gdyby nie Iced Earth to bym jechał, tak to musiałem wybierać.
- Elevatorman
- -#Clansman

nie wiem co z tą metalmanią... kurde pojechałbym ale kasy za bardzo nie mam na tę wyprawę... a jedyne co mnie tam zajebiście przyciąga to exodus ... kurde no 
kto by sie zgłaszał na opcję: zbiórka w Cieszynie (Polskim) pod dworcem 6 marca o 11:30 ? potem mamy po godzinie pociąg do Zlina(3 przesiadki niestety). Jak narazie jestem wstępnie ustawiony z Raffem

ja na pewno ale jesteś pewien tych 3-ech przesiadek ? bo coś to dużo. Jak jechalismy do Brna na Iced Earth (czyli miasta położonego sporo dalej) to przesiadka była jedna w Ostravie a Zlin blisko Ostravy przecie. może jakieś inne połączenie jest ?
i czy nie bylibyśmy tam za późno ? Wejście od 14:00 zdaje sie, choć oczywiście od samego początku być nie trzeba.
ile sie tam niby jedzie ?
EDIT: dobra, sprawdziłem. Dżizas, żeby nic bezpośredniego nie było, porażka. No ale tanio, jest i więc plus :]
i czy nie bylibyśmy tam za późno ? Wejście od 14:00 zdaje sie, choć oczywiście od samego początku być nie trzeba.
ile sie tam niby jedzie ?
EDIT: dobra, sprawdziłem. Dżizas, żeby nic bezpośredniego nie było, porażka. No ale tanio, jest i więc plus :]
-
Deleted User 357
Ja szczerze mówiąc wolę żeby było dużo połączeń z przesiadkami, niż 2 bezpośrednie w ciągu całego dnia jak do Warszawy ;]Artur pisze:Dżizas, żeby nic bezpośredniego nie było, porażka.
właśnie nie ma. szukałem na stronie Kolei czeskich, gadałem z Żelaznym, który to jednak wyjazdy do Czech ma bardziej obcykane. z tego co mówił, to nie ma problemu ze zdążeniem na następny pociąg a i gdyby tak sie stało, to one co pół godziny jeżdżą.Artur pisze:ja na pewno ale jesteś pewien tych 3-ech przesiadek ? bo coś to dużo. Jak jechalismy do Brna na Iced Earth (czyli miasta położonego sporo dalej) to przesiadka była jedna w Ostravie a Zlin blisko Ostravy przecie. może jakieś inne połączenie jest ?
bedziemy ok 16 w Zlinie.Artur pisze:i czy nie bylibyśmy tam za późno ? Wejście od 14:00 zdaje sie, choć oczywiście od samego początku być nie trzeba.
Arczi, ja będę jechał PKSem/Busikiem kolo 9, bodaj 8 zł, reflektujesz ?
EDIT:
tu rozpiska pociągów

ale ja prawdopodobnie z Krakowa będę jechal 
a to spier... 

A może lepiej by było pojechać wcześniejszym pociągiem z Cieszyna? tym o 11:42 np? jedzie krócej, bylibyśmy wcześniej w Zlinie, o 14:39. Żelazny, orientujesz się jak daleko od dworca jest ta hala?
-
Deleted User 357
10 minut maks. na piechotęWrath pisze:Żelazny, orientujesz się jak daleko od dworca jest ta hala?
-
Deleted User 2868
Żelazny, orientujesz się ile jest mniej więcej km z Gliwic do Zlina?
-
Deleted User 357
Tyle co z Katowic + trasa z Gliwic do Katowic
Nie no koło 200 z tego co kojarzę ;]
Nie no koło 200 z tego co kojarzę ;]
ssij paukeSzajba pisze:a to spier...![]()
w ogóle to dodadzą jeszcze cos do składu czy już zamknięty, że tak powiem ?