06/08/2009 - U2 - Chorzów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 06/08/2009 - U2 - Chorzów
Ha, mimo ,ze nie przepadam za U2 to możliwe ,że się wybiorę - to show fajnie by było zobaczyć w użyciu 
Składając zamówienie w livenation na bilet trzeba czekać długie tygodnie, ich tempo jest powalająco wolne. Dlatego najlepiej kupować albo osobiście, a jeśli nie ma się tej możliwości to wysyłkowo, ale ze strony ticketpro.plQba666 pisze:Bilety zamawiacie z agencji czy raczej kupujecie u prywaciazy czy w sklepach typu empik albo media markt?Fajnie byloby ich zobaczyc tymbardziej ze termin bajeczny wrecz jak dla mnie
Natomiast sam koncert niebywale mnie cieszy, wielkie wydarzenie muzyczne którym będzie się ekscytować spora część Polski, a ja z czystym sumieniem będę mógł to po prostu olać
Przy okazji, kolejne opóźnienie w budowie Stadionu Śląskiego. Trzymać tak dalej, a EURO z pewnością tam zagości
no troche nie do końca, bo już w tym czasie będą prowadzone prace przygotowawcze, a zaraz po koncercie ruszą pełną parą. a poza tym i tak pochwalam ten krok włodarzy stadionu, fajnie postąpili (oczywiście z korzyścią też dla nich).Piwowarus pisze:Przy okazji, kolejne opóźnienie w budowie Stadionu Śląskiego.![]()
No i pamiętajmy, w Chorzowie przynajmniej stadion już jest
Nie polecam cen biletów.... Chyba troszkę przegięli....
190 na płytę i 450 na sektory :O ... strasznie dużo, to jak na Stonesów, ale mam nadzieję na wyprzedany
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Jeżeli w przeciągu czterech lat inflacji, ogólnoświatowego krzyzysu, i osłabienia złotówki, ceny biletów wzrosły TYLKO o 40 złotych, to i tak jest bardzo dobrze. A w wyprzedanie chyba nikt nie powinien wątpić.
dojebali z tymi cenami....
Tylko 24 godziny zajęło fanom u2 wykupienie 312 000 biletów na koncerty w Gothenburgu, Mediolanie i Amsterdamie!
W poniedziałek rano po 30 minutach nie było już biletów na koncert w Gothenburgu, zdecydowano więc dodać do trasy drugi koncert w tym mieście!
Masakra
W poniedziałek rano po 30 minutach nie było już biletów na koncert w Gothenburgu, zdecydowano więc dodać do trasy drugi koncert w tym mieście!
Masakra
Ale chyba sam przyznasz, że bilety siedzące za 450 zł to trochę sporo.Tomek(JMM) pisze:Jeżeli w przeciągu czterech lat inflacji, ogólnoświatowego krzyzysu, i osłabienia złotówki, ceny biletów wzrosły TYLKO o 40 złotych, to i tak jest bardzo dobrze. A w wyprzedanie chyba nikt nie powinien wątpić.
Ciekawi mnie co jest nie tak z tymi miejscami na trybunie północnej . Wcześniej myślałem, że to tam będą najdroższe miejsca bo bliżej sceny itd. Zespół będzie grał tyłem do nich, czy między zespołem a publika będzie ściana sprzętu?
Jakieś jaja. :/
nowa płyta jest świetna, ale 200zł mi szkoda, na sam bilet... No nie wiem.
No właśnie też nie bardzo rozumiem, bo skoro scena miała być okrągła i zespół miał biegać dookoła, to te miejsca są o wiele lepsze niż te za 450 i 825zł.Piwowarus pisze:Ciekawi mnie co jest nie tak z tymi miejscami na trybunie północnej . Wcześniej myślałem, że to tam będą najdroższe miejsca bo bliżej sceny itd. Zespół będzie grał tyłem do nich, czy między zespołem a publika będzie ściana sprzętu?
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Oczywiście, że jedź, świetnie będzie ; )syzygy pisze:nowa płyta jest świetna, ale 200zł mi szkoda, na sam bilet... No nie wiem.
Co do sektora za sceną to z tego co wyczytałem na necie bedzie ejdna drobna różnica...
Mianowicie - ok, zespół będzie chodził po scenie dookoła, nawet ludzie z tego sektora "za" będą mieli troche lepszy widok... jest jedno ale... całe nagłośnienie skierowane będzie na drugą stronę 
No raczej nie do końca tak będzie z tym nagłośnieniem. Na prezentacji sceny widać wyraźnie że kolumny z głośnikami są zawieszone z każdej strony. Moim zdaniem chodzi o to, że większość koncertu zespół będzie jednak przodem do znacznej części publiczności, która będzie (tak jak na Metallice np) na płycie i trybunach. Poza tym gdzieś musi być zaplecze dla technicznych itp
No to będą mieli piękny widok na sprzęt zespołu
. Coś jednak musi być na rzeczy ,że jest taka różnica w cenie....
-
Deleted User 804
zważywszy że sprzedają miejsca na cały stadion to troszkę przegięli z cenami. Ogólnie chciałem zobaczyć głównie ze względu na scenę, ale z takim podziałem miejsc to nie ma większej różnicy niż gdyby była zwykła, no chyba że ktoś chce wydać 1125 zł na bilet 
Ciekawe czemu nie sprzedają miejsc do 30 sektora.
Trzeba będzie zobaczyć jak w innych krajach wygląda rozmieszczenie miejsc. Może gdzieś znajdzie się jakieś normalniejsze, choć wątpię.
Mam nadzieję ze się nie wyprzeda, a przynajmniej te najdroższe miejsca to może się uspokoją z cenami
Ciekawe czemu nie sprzedają miejsc do 30 sektora.
Trzeba będzie zobaczyć jak w innych krajach wygląda rozmieszczenie miejsc. Może gdzieś znajdzie się jakieś normalniejsze, choć wątpię.
Mam nadzieję ze się nie wyprzeda, a przynajmniej te najdroższe miejsca to może się uspokoją z cenami
Orientuje sie ktos czy bedzie mozna kupic bilet w lodzi w media markt M1?
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Tak, sprzedaż w takich punktach zaczyna się w przyszły piątek.Qba666 pisze:Orientuje sie ktos czy bedzie mozna kupic bilet w lodzi w media markt M1?
Ja już dzisiaj spróbuję przez neta kupić