21/03/2009 - Fajny Koncert Dla Brudasów - Kraków @ Studio
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 21/03/2009 - Fajny Koncert Dla Brudasów - Kraków @ Studio
ja tez chce byc, ale kasy nie mam.. nie ma jakiegos konkursu gdzies czy co? 
ja się zdecydowałam iść, także do zobaczyska ;]
to fajnie
zna może ktoś rozpiskę ?
zna może ktoś rozpiskę ?
Up The irons
mnie jednak nie bedzie 
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Grzesku, dokladnie nie znam, ale dzwonilem dzis do klubu i powiedziano mi, ze TSA, KAT i "Kwasozlopy" nie zaczna wczesniej, jak co najmniej od 20-ej i to mnie bardzo cieszy...Diabeł pisze:to fajnie![]()
zna może ktoś rozpiskę ?
może mi ktoś napisać jak mam trafić z dworca głownego do tego klubu? Raz tam byłem, ale jedyne co pamiętam to, że tramwajem pod stadion Wisły. Tylko jaki tramwaj i skąd?
ooo bedziesz?:)
no jak chcesz tramwajem to 15.on ma przystanek po stronie glownego wejscia z galerii krakowskiej. wysiadz na przystanku przedostatnim - "Reymana (NŻ)". i to bedzie stadion wisly. jak juz dojdziesz pod ten stadion to przejdz przez ulice i idz prosto, az dojdziesz do miasteczka. no i to juz jest tam
ale mozesz tez jechac tak sobie mysle jakims autobusem...ale z przesiadka...
a nie znalazlam cos.jest autobus 208 , ktory jedzie bezposrednio z Dworca Głownego Wschód na Miasteczko studenckie.ale baardzoo rzadko, raz na godzine;) nie wiem czy Cie to interesuje.Chociaz w sumie 15 tez jezdzi rzadko jakby nie patrzec
no jak chcesz tramwajem to 15.on ma przystanek po stronie glownego wejscia z galerii krakowskiej. wysiadz na przystanku przedostatnim - "Reymana (NŻ)". i to bedzie stadion wisly. jak juz dojdziesz pod ten stadion to przejdz przez ulice i idz prosto, az dojdziesz do miasteczka. no i to juz jest tam
ale mozesz tez jechac tak sobie mysle jakims autobusem...ale z przesiadka...
a nie znalazlam cos.jest autobus 208 , ktory jedzie bezposrednio z Dworca Głownego Wschód na Miasteczko studenckie.ale baardzoo rzadko, raz na godzine;) nie wiem czy Cie to interesuje.Chociaz w sumie 15 tez jezdzi rzadko jakby nie patrzec
Możesz też ewentualnie wsiąść w tramwaj 12, który jedzie do Bronowic. Po wyjściu z Dworca idź prosto, lekko w lewo, w kierunku przejścia podziemnego i koło tego przejścia jest przystanek. Wysiadasz na przystanku Uniwersytet Pedagogiczny, przechodzisz przez ulicę, którą jechał tramwaj, po prawej masz uczelnię, idziesz cały czas prosto przez miasteczko aż dojdziesz do klubu ;] ale najlepiej chyba jednak tą 15 i tak jak Marzena pisała, wysiąść na Reymana. albo na pętli na Cichym Kąciku.
Diabeł pisze:zna może ktoś rozpiskę ?
Organizator mógłby lepiej o opaski zadbać a nie o jedzenie, które pewnie drogie jak nie wiem co będzie.OFICJALNY ROZKŁAD JAZDY:
14:00 – Otwarcie bram
15:00 – 15:25 – The Supergroup
15:35 – 16:05 – Totem
16:20 – 16:55 – Chainsaw
17:10 – 17:50 – Virgin Snatch
18:05 – 18:55 – Frontside
19:15 – 20:05 – Hunter
20:30 – 21:30 – Acid Drinkers
22:00 – 23:00 - KAT & Roman Kostrzewski
23:30 – 00:30 – TSA
UWAGA: W CZASIE TRWANIA KONCERTU NIE BĘDZIE MOŻNA OPUSZCZAĆ KLUBU, ORGANIZATOR ZE SWOJEJ STRONY ZADBA O ZAPLECZE GASTRONOMICZNE IMPREZY ORAZ O SKLEPIK Z PŁYTAMI I GADŻETAMI PO PROMOCYJNYCH CENACH.
kto mi kupi bilet, bo ja zapracowany ? 
Ja mam do upchnięcia jeden bilet
Jakby co to możemy się pod klubem umówić 
jasne, że będę. Zapowiada się świetny festiwal.
Dzięki za podpowiedzi. Ale ponieważ wyjeżdżam dość późno z K-ce to jak przyjadę, tylko Taxi i nie będę się o nic martwić
[/quote]
Dzięki za podpowiedzi. Ale ponieważ wyjeżdżam dość późno z K-ce to jak przyjadę, tylko Taxi i nie będę się o nic martwić
Abs-a na ktora juz walisz do kraka czy koncert ktorej grupy?
Myślałem, że chociaż TSA dostanie tak z 1,5h, no ale nic to. To dozo w sobote.
a co do gastronomii - ja zapewne zjem coś przed, żeby nie wydawac tam kasy na żarcie (w kwestii którego bardziej nawet bym sie przejmował CO to będzie niż jego ceną).
Zjawie sie być może w okolicach występu Chainsaw, a jeśli nie to na bank na Virgin Snatch, bo to już mus dla mnie.
a co do gastronomii - ja zapewne zjem coś przed, żeby nie wydawac tam kasy na żarcie (w kwestii którego bardziej nawet bym sie przejmował CO to będzie niż jego ceną).
Zjawie sie być może w okolicach występu Chainsaw, a jeśli nie to na bank na Virgin Snatch, bo to już mus dla mnie.
Będę najprawdopodobniej już przed otwarciem bramS1MON pisze:Abs-a na ktora juz walisz do kraka czy koncert ktorej grupy?
teraz tak sobie mysle, ze mozesz wysiasc na stacji Kraków Łobzów, czyli nie dojezdzac do dwroca. i stamtad od razu masz przystanek autobusowy "Łobzow PKP" i tam Ci jedzie 194 albo 144, podjedziesz sobie 2 przystanki , wysiadziesz na kawiorach i pojdziesz w prawo, przejdziesz przez ulice i przejdziesz kawalek ( to jest jeden przystanek, ale dosc krotki) i juz jestes na miasteczku:) to chyba najlepsze wyjscie. zajmie Ci to chyba najmniej czasu. szkoda kasy na taxi :p no i po co sie taszczyc na dworzec;)Slav pisze:Dzięki za podpowiedzi. Ale ponieważ wyjeżdżam dość późno z K-ce to jak przyjadę, tylko Taxi i nie będę się o nic martwić
Maidenholik pisze:Grzesku, dokladnie nie znam, ale dzwonilem dzis do klubu i powiedziano mi, ze TSA, KAT i "Kwasozlopy" nie zaczna wczesniej, jak co najmniej od 20-ej i to mnie bardzo cieszy...Diabeł pisze:to fajnie![]()
zna może ktoś rozpiskę ?
Hehe , tego to każdy się zapewne domyślił , ale chodzi mi o inne zespoły jak np.Chainsaw
Up The irons
wyzej przeciez jest rozpiska
o sorki , to z powodu szoku po wczorajszym AC/DC 
Up The irons
Abs to trzymaj dla mnie ten bilet, jak mozesz. odkupie.