11-12/07/2009 - Knock Out Festiwal - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 11-12/07/2009 - Knock Out Festiwal - Kraków
Według ulotki, którą dostałem na Rock Metal Fest zagra jeszcze Cynic i Hatesphere 
HS bez Jacob'a moze spieprzac:)
Jazz is not dead, it just smells funny.
Żałuj. Koncert zaiste przedni.Garfield pisze:Ostatnio ucieszyłem się z Opeth i zapadłem na zdrowiu
Co do samego festivalu to widać, że się skład rozkręca. Bylebym tylko miał gdzie spać....
Ech - niektórzy mają sprzęt i możliwości.
Może na dimmie gdzieś go wyczaje
Może na dimmie gdzieś go wyczaje
Ma być jeszcze Volbeat i Apocalyptica
- likipiki
- -#Lord of the flies

no ta Apocalyptica to na cholerę tam?
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Cynic i Hatesphere potwierdzone na stronie
jeszcze jakaś Proghma-C będzie.
- Elevatorman
- -#Clansman

kurde.. co to to do cholery jest... Z wielkiej chmury mały deszcz zaczęło się od Testamentu i czuje że nic już ciekawego nie dodadzą
Ja tam będę. Tylko kataklizm może mnie zatrzymać. Dillingera tym razem nie mogę odpuścić. A jeszcze przy okazji zaliczę Maczugę, Testament i Cynic. Żyć nie umierać! Czekam tylko na info o biletach i zaraz z miejsca zamawiam.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Zastanawiam się tylko jak frekwencyjnie może ten fest wypaść. Zespoły zacne, ale nie da sie ukryć że tłumów nie przyciągają (taki Testament podejrzewam, że maksymalnie zapewnić może z 3, góra 4 tysiące fanów, reszta chyba jednak sporo mniej; Cynic duża atrakcja, bo legenda ale to zawsze defik, a poza tym prawdopodobne że wiele osób zaspokoiło swój apetyt w zeszłym roku w Wawie). Mnie taki skład w zupełności wystarcza i nawet się nie będę zastanawiał nad wypadem (przynajmniej na jeden dzień, o czym za chwile), ale jednak wielkich tłumów bym sie nie spodziewał. Może jacyś zagraniczniacy wpadną (ale też pytanie kto - może Słowacy, Ukraińcy ?
Czesi mają jakby nie patrzeć Brutala i Masters, ten drugi w dodatku w tym samym terminie; choć z drugiej strony patrząc na kapele to KnockOut i Masters to jednak nieco inny target).
a z innej beczki - ciekawe jak będzie rozkład dzienny wyglądał. Bo nie ukrywam, że na dzień z Testament wpadne na bank w zasadzie, ale czy na drugi to nie wiem, zależy po ile karnety. Zakładam, że Testament bankowo w line up'ie z HateSphere zagra a Maczuga z DEP, pytanie gdzie Cynic. Jakbym miał jechać na I dzień to ofkorz wolałbym ich z Testament
no i ciekawe co jeszcze dodadzą, bo chyba wypadałoby, nie ?
na Masters mamy Death Angel..... jakby tak powtórka z zeszłorocznego HunterFest (Testament + Death Angel) ? 
a z innej beczki - ciekawe jak będzie rozkład dzienny wyglądał. Bo nie ukrywam, że na dzień z Testament wpadne na bank w zasadzie, ale czy na drugi to nie wiem, zależy po ile karnety. Zakładam, że Testament bankowo w line up'ie z HateSphere zagra a Maczuga z DEP, pytanie gdzie Cynic. Jakbym miał jechać na I dzień to ofkorz wolałbym ich z Testament
no i ciekawe co jeszcze dodadzą, bo chyba wypadałoby, nie ?
Festiwal trwa dwa dni, a znamy tylko jedną gwiazdę. Jestem ciekaw kto będzie headlinerem drugiego dnia? Mam nadzieję, że nic ciekawego bo na 90% nie będzie mnie. Testament widziałem już 3 razy więc nie żałuje. Znowu nie zobaczę Meshuggah...
Reszta kapel mi lata jak na razie 
-
El Dorado
Mi by na te dwa dni wystarczył jeden koncert THE DILLINGER ESCAPE PLAN
A ja bym chciał Heaven & Hell
Wtedy na pewno bym się wybrał ~ tylko że frekwencyjnie, z takimi headlinerami, to będzie bida. Zresztą prawda jest taka że nie wiem co musiało by tu zajechać żeby np. z 15 tysięcy ludzi zgonić
Wtedy na pewno bym się wybrał ~ tylko że frekwencyjnie, z takimi headlinerami, to będzie bida. Zresztą prawda jest taka że nie wiem co musiało by tu zajechać żeby np. z 15 tysięcy ludzi zgonić
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ooo tak, H&H to byłoby TO!
Tylko nie w tym terminie, który mi wybitnie nie leży.
W ogóle szkoda, że nikt nie sprowadził ich w tym roku do Polski... Co prawda Metalmind zawalił sprawę z ich koncertami 2 lata temu, ale myślę, że przy dobrej promocji Torwar by zapełnili. Zresztą np. w Moskwie grają w 2-tys. klubie więc... może Stodoła? 
Ale fakt, skład chociaż zacny, to średnio nadaje się na fest open air... Brakuje jakiejś naprawdę większej gwiazdy, bo bez urazy, ale Testament to nią nie jest...
Ale fakt, skład chociaż zacny, to średnio nadaje się na fest open air... Brakuje jakiejś naprawdę większej gwiazdy, bo bez urazy, ale Testament to nią nie jest...
- Elevatorman
- -#Clansman

Testament? Dla mnie większa gwiazda niż Iron Maiden..
-
Deleted User 357
Czytanie ze zrozumieniem się kłania 
- Elevatorman
- -#Clansman

wiem wiem że chodzi o kwestie zapełnienia stadionu, ale mimo wszystko...Żelazny pisze:Czytanie ze zrozumieniem się kłania
Owszem, w Moskwie w klubie dla 2 tys. tylko że dwie noce pod rządWICKER MAN pisze:Ooo tak, H&H to byłoby TO!Tylko nie w tym terminie, który mi wybitnie nie leży.
W ogóle szkoda, że nikt nie sprowadził ich w tym roku do Polski... Co prawda Metalmind zawalił sprawę z ich koncertami 2 lata temu, ale myślę, że przy dobrej promocji Torwar by zapełnili. Zresztą np. w Moskwie grają w 2-tys. klubie więc... może Stodoła?
Ale zgadzam się w 100% ~ pomysł z dwoma koncertami u nas w dość dużych salach to był nie mądry
Właśnie ~ ja Testament również bardzo cenie, płytki stoją na pułeczce między Maiden i Purplami ale żeby stadion