27/06/2009 - Blaze Bayley - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/06/2009 - Blaze Bayley - Warszawa
swiatowiec a w Progresji nie byl i nie wie, ze tam 150 osob to na pewno wejdzie 
Tak, to zabawne było.S1MON pisze:swiatowiec a w Progresji nie byl i nie wie, ze tam 150 osob to na pewno wejdzie
ja sie nie usmialem ani nie mam satysfakcji z tego, co napisałem
a wy w ogole powinniscie byc dzis u mnie i shame on you...
edit-i jak ucichliscie
edit-i jak ucichliscie
Ja sam niestety chętnie sprzedam bilet - nie mogę wtedy zjawić się w Wawie
Jak się nikt nie zgłosi po kupno to pamiętaj, że za symbolicznego browara mogę wziąć ten bilet : - )
Ok, bileciki mam, jedzie ktoś z podkarpacia?
Stawiamy Grubemu parę kolejek czystej 
Dziękujęironlemon pisze:Stawiamy Grubemu parę kolejek czystej
A jak po tych koncertach wyglada kwesita autografow i zdjec bo nie wiem czy oplaca sie brac plyty do podpisu? Strzela fochy czy nie ma problemu?
o matko...Tobink pisze:ja bende w warszafce
Milo mi poinformowac ze tym katolickim kraju sa jednak jeszcze normalni ludzie. Koncert Blaze w progresji na ta chwile odbywa sie normalnie bez zadnych przeszkod. Wiadomosc prosto od przedstawiciela klubu.
Uffffffffffffff. Wchodziłem do tematu z walącym sercem:P
Ulgaa
cala droge powrotna z rodzinnego wypadu myslalem, czy koncert sie odbedzie. Oby nic sie nie zmienilo
Qba666 napisał:
standardowo zapowiada, że po występie przyjdzie do fanów i będzie tak długo rozdawał
autografy i pozował do zdjęć, jak długo będą chętni. Także reszta bandu jest "do dyspozycji".
Jednak uwaga: Blaze zawsze zapowiada, że jak ktoś nie będzie umiał obsłużyć swojego aparatu czy komórki,
to rozpieprzy je w drobny mak, tak więc lepiej przedtem poćwiczyć, haha.
W Poznaniu Blaze siedział z ludźmi po koncercie jakieś 20 minut i "obsłużył" wszystkich chętnych,
był jednak mocno wypompowany i wyciszony, do tego stopnia, że niektórzy uważali,
iż miał zjazd, po tym, jak naspeedował się przed występem, haha.
W tej kwestii możesz śmiało brać płyty i aparat. W trakcie tej trasy Blaze pod koniec setuA jak po tych koncertach wyglada kwesita autografow i zdjec bo nie wiem czy oplaca sie brac plyty do podpisu? Strzela fochy czy nie ma problemu?
standardowo zapowiada, że po występie przyjdzie do fanów i będzie tak długo rozdawał
autografy i pozował do zdjęć, jak długo będą chętni. Także reszta bandu jest "do dyspozycji".
Jednak uwaga: Blaze zawsze zapowiada, że jak ktoś nie będzie umiał obsłużyć swojego aparatu czy komórki,
to rozpieprzy je w drobny mak, tak więc lepiej przedtem poćwiczyć, haha.
W Poznaniu Blaze siedział z ludźmi po koncercie jakieś 20 minut i "obsłużył" wszystkich chętnych,
był jednak mocno wypompowany i wyciszony, do tego stopnia, że niektórzy uważali,
iż miał zjazd, po tym, jak naspeedował się przed występem, haha.
potwierdzam.Qba666 pisze:Milo mi poinformowac ze tym katolickim kraju sa jednak jeszcze normalni ludzie. Koncert Blaze w progresji na ta chwile odbywa sie normalnie bez zadnych przeszkod. Wiadomosc prosto od przedstawiciela klubu.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jest może jakaś oficjalna rozpiska kto i o której godzinie będzie grał? Zapodajcie też set z któregoś z ostastnich koncertów.
Z myspace Crystal Viper:
"Agencja MA-IN informuje, że z powodu żałoby narodowej koncert zaplanowany na czwartek 16 kwietnia w warszawskim klubie Progresja (Blaze Bayley, Crystal VIper i inni) zostaje przeniesiony na późniejszą datę, która ogłoszona zostanie w ciągu kilku najbliższych dni". Tyle ze strony organizatora. "...Jak zapewne wiecie, czwartkowy koncert grup Crystal Viper i Blaze Bayley jaki miał odbyć się w warszawskim klubie Progresja, został odwołany z powodu ogłoszenia przez Prezydenta RP żałoby narodowej. Wszyscy łączymy się w żalu z ofiarami pożaru w Kamieniu Pomorskim. Łączymy się także w żalu z rodzinami blisko 40 ofiar, które zginęły w ubiegły weekend na polskich drogach (jak podano do wiadomości publicznej: większość wypadków miała miejsce z powodu fatalnego stanu polskich dróg). Pamiętamy również o wszystkich cierpiących, którzy przebywają w hospicjach i szpitalach, na które rząd nie ma środków. My o nich pamiętamy, my ich widzimy. Dotarły do nas także sygnały od kilku organizatorów imprez masowych, że, cytuję "w tym kraju bez sensu jest działać na rzecz kultury, bo wystarczy pokazowa żałoba, żeby stracić kilkanaście tysięcy złotych". Tak więc z tego miejsca proszę kluby, organizatorów i agencje koncertowe, które poniosą ogromne straty finansowe podczas tej kolejnej żałoby narodowej, o wytrwałość w działaniu". Bart Gabriel, menadżer i producent zespołu Crystal Viper.
Liczę, że jednak oleją tę żałobę i będzie koncert normalnie.
-
Deleted User 804
beznadzieja 
Na stronie progresji już ogłosili że przełożonetomtomala pisze:Liczę, że jednak oleją tę żałobę i będzie koncert normalnie.