11-12/07/2009 - Knock Out Festiwal - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 11-12/07/2009 - Knock Out Festiwal - Kraków
Mała zmiana. Otóż zakładałem, że skoro TESTAMENT gra 11.07 to APOCALYPTICA zagra 12.07. Okazało się jednak że Apocalyptica zagra 11.07...Ciekawe co to znaczy?
11.07
TESTAMENT
APOCALYPTICA
VOIVOD*
CYNIC
HORRORSCOPE
12.07
MESHUGGAH
HATESPHERE
BLINDED
PROGHMA-C
11.07
TESTAMENT
APOCALYPTICA
VOIVOD*
CYNIC
HORRORSCOPE
12.07
MESHUGGAH
HATESPHERE
BLINDED
PROGHMA-C
Noo to mi się podoba, mam nadzieję, że tak zostanie
trochę żałowałem, że nie zobaczę Apo a tu widzę, że jest szansa :] bo na 2 dni raczej się nie wybieram, chyba że coś mega dodadzą.
choć może obie kapele nie dogadały się jeszcze z organizatorem kiedy kto zagra albo coś..i dlatego na razie mają na majspejsach 11.07.
edit: ruszył dział "Rozkład Jazdy". Niefajnie trochę, Testament gra drugiego dnia a Cynic, Apo, Voivod i Horrorscope pierwszego :/
choć może obie kapele nie dogadały się jeszcze z organizatorem kiedy kto zagra albo coś..i dlatego na razie mają na majspejsach 11.07.
edit: ruszył dział "Rozkład Jazdy". Niefajnie trochę, Testament gra drugiego dnia a Cynic, Apo, Voivod i Horrorscope pierwszego :/
no cóż, więc karnet 2-dniowy. Chyba ekonomiczne myślenie zadziałało u organizatorów
lepiej na tym wyjdą myśle.
bardzo zly rozklad:(
w ogole wkurwia mnie to, ze jakas pieprzona grupa mozarta bedzie grala po voivod jeszcze!
w ogole wkurwia mnie to, ze jakas pieprzona grupa mozarta bedzie grala po voivod jeszcze!
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Elevatorman
- -#Clansman

a weź ... jak zobaczyłem że Testament jest z DEP i M... a w drugi dzień Voivod i Cynic to sie załamałem... no a z tym że Apo gra po Voivod to też boskie xDbardzo zly rozklad:(
ponoć ANATHEMA ma zagrać
- Elevatorman
- -#Clansman

no to jak tak będzie to już na 100% mnie nie będzie xD
Cholernie mnie dziwi tak wysoka pozycja Anathemy w tej rozpisce...Ostatnim zagranicznym zespołem, który zagra w tym roku na Knock Out Festival będzie bardzo szanowana w Polsce ANATHEMA.
Podsumujmy dotychczasowy skład festiwalu:
11 lipca
Apocalyptica
Anathema
Voivod
Cynic
T.B.A
Horrorscope
Proghma-c
Huge Ccm
12 lipca
Testament
Meshuggah
The Dillinger Escape Plan
Hatesphere
Frontside
Blindead
KONKURS
T.B.A
Do zestawu dojdą jeszcze 2 zespoły, odbędzie się również konkurs dla młodych kapel, w którym do wygrania będą festiwalowe 2 dniowe karnety dla członków zespołu oraz główna nagroda - możliwość zaprezentowania się podczas drugiego dnia występów.
występów.
-
szatanista
- -#Long distance runner

Nie ma co sie dziwicyankes pisze:Cholernie mnie dziwi tak wysoka pozycja Anathemy w tej rozpisce...
-
El Dorado
lepiej było jak Ciebie nie było jednak.
Słyszałem, że festiwal ma być odwołany ze względu na bardzo niskie zainteresowanie...
dobrze by było bo mnie tam nie będzie, bo będę gdzie indziej :-)
Oby nie........
Od kogoś związanego z organizacją festu .. ?fymciu pisze:Słyszałem, że festiwal ma być odwołany ze względu na bardzo niskie zainteresowanie...
Weźcie nie straszcie..ja od kilku dni cieszę się z posiadania biletu i nie chcę go oddawać 
+1Artur pisze:Oby nie........
Z takim składem i w okresie wakacyjnym to 3-4 tys to max. Ciekaw jestem ile biletów poszło? Mam nadzieję, że to tylko plotka nieżyczliwych, bo dobrze się zapowiada ten festiwal. Przynajmniej od strony organizacyjnej. A tak pół ząrtem, pół serio to niech wrzucą Testament, Meshuggah, Cynic, Voivod i Blindead na Hunterfest..
Witamfymciu pisze:Słyszałem, że festiwal ma być odwołany ze względu na bardzo niskie zainteresowanie...
Bardzo proszę nie siać niepotrzebnych plotek. Festiwal ma się bardzo dobrze i nie ma mowy o żadnym odwołaniu.
Pozdrawiamy
ho ho - nie działamy z partyzanta. Wielki szacun za to. Zresztą to chyba już nieetyczne w myśl przyjętych zasad.
Czyli nie mamy martwić się o to że się odbędzie?
Czyli nie mamy martwić się o to że się odbędzie?
Dzięki za rozwianie wątpliwości i szybką reakcję. Szacunek za poważne podejście do PR.Knock Out pisze:Witamfymciu pisze:Słyszałem, że festiwal ma być odwołany ze względu na bardzo niskie zainteresowanie...
Bardzo proszę nie siać niepotrzebnych plotek. Festiwal ma się bardzo dobrze i nie ma mowy o żadnym odwołaniu.
Pozdrawiamy
POWODZENIA