Zagraniczne Festivale 2009
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zagraniczne Festivale 2009
Jeśli masz na myśli Gods Of Metal, to zapewne też fakt, że DT gra przed SlipknotemInvader pisze:Slipknot przed DT żal...
to jak ? jedzie ktos na Hellfest ?
A jesteś w stanie zagwarantowac transport ponizej tysiąca złotych ? Jesli tak to bardzo chętnie.
Nie w tym rokuiron84 pisze:to jak ? jedzie ktos na Hellfest ?

-
El Dorado
jak tam jedziesZ?
tu to 'special guests' wygląda jak nowe logo prodigy ;]
tu to 'special guests' wygląda jak nowe logo prodigy ;]
No właśnie się zastanawiałem jaka kapela się kryje pod tą czcionką.
W Barcelonie będę parę dni i przy okazji zahaczę o ten koncert. Wynajmujemy ze znajomymi kampera i się przez 3 tygodnie włóczymy po Europie.
W Barcelonie będę parę dni i przy okazji zahaczę o ten koncert. Wynajmujemy ze znajomymi kampera i się przez 3 tygodnie włóczymy po Europie.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Da sie tam jakos doleciec? Sklad powala.
Skład powala w Anglii ale tam już inna cena i 2 dni. No i parę kapel z dupy;) moim gustom muzycznym najbardziej odpowiada Hiszpania. Poniżej wszystkie sonisphere:
HOLANDIA

SZWECJA

FINLANDIA

ANGLIA

HISZPANIA I NIEMCY powyżej
http://www.sonispherefestivals.com/
HOLANDIA

SZWECJA

FINLANDIA

ANGLIA

HISZPANIA I NIEMCY powyżej
http://www.sonispherefestivals.com/
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ano właśnie, miałem na myśli Barcelonę. Skład w Niemczech ssie. A na 11 lipca mam już inne plany... 
- Mike Patton
- -#Trooper

Kurde piszę już na którymś forum z rzędu, bo mam pewne obawy co do tego festivalu www.novarock.at Czy to możliwe żeby 19 czerwca zagrały o tych samych godzinach Faith No more i Slipkont a pózniej Metallica i NIN
Bo tak wygląda z tej rozpiski, chociaz jeszcze godzin nie podali...
-
El Dorado
Ja pierdole, czy to coś zmieni? Poczekaj jak będą rozpiski godzinowe a nie sraj na każdym foro, na którym piszesz 
Co do godzin, to ogłoszą je na 2 tygodnie przed rozpoczęciem festiwalu. Tyle wyczytałem ze strony. Jeśli tak bardzo Cię to niepokoi to popisz na oficjalnym forum festiwalu http://forum.novarock.at/ lub poszukaj jakiegoś polskiego forum, gdzie wiara się zgadała na ten wypad, albo kiedyś już była. Po 5 minutach szukania masz:Mike Patton pisze:Kurde piszę już na którymś forum z rzędu, bo mam pewne obawy co do tego festivalu www.novarock.at Czy to możliwe żeby 19 czerwca zagrały o tych samych godzinach Faith No more i Slipkont a pózniej Metallica i NINBo tak wygląda z tej rozpiski, chociaz jeszcze godzin nie podali...
http://www.goldenline.pl/forum/festiwale/703506/s/1
pisze tam niejaka Marta I. Z tego co wyczytałem, to była i jedzie w tym roku. Myślę, że jak trochę nad tym posiedzisz, to znajdziesz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Powodzenia
P.S po powrocie napisz relacje, żeby inni w przyszłości nie mieli takich wątpliwości
Ostatnio zmieniony pn maja 11, 2009 10:26 pm przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Zjebany ten fest, bo wszystkie najlepsze gwiazdy puścili jednego dnia, a później to, z małymi wyjątkami, jest już bieda...
Dokładnie takie same odczucia mam. Pomyślałem nawet nad biletem jednodniowym, ale niestety była tylko limitowana pula 1000szt i już dawno ich nie ma..
Ja jade 
- Mike Patton
- -#Trooper

Kurwa dla samego Fear Factory bym się przejechał do Czech, ale czekam na całą rozpiskę FF , bo może w Polsce wystąpią:)