No boli boli, dzisiaj obczaiłem co tam na gigancie słychać i jest w czym wybierać. A dopiero dzisiaj zauważyłem, że Panzer sie pochwalił nowiutkim "Songs For The Deaf" QOTSA za 20 zł

CHCĘ

mam nadzieje, że wkrótce to w jakichś marketach znajde, bo jednak bardziej by mi sie opłacało, tym bardziej że na większe zamówienie netowe mi sie nie zapowiada w najbliższych tyogdniach, a jednej płyty nie bede przecież zamawiał

.
ale też są i płytki z nieco innych rejonów cenowych, które w tym momencie nawet chętniej bym kupił

np. nowy Mastodon, którego wypatruję na Allegro w jakichś przywoitych cenach (jedna fajna aukcja mi uciekła już - 40 za CD/DVD, nówka w folii ofkorz), choć przez moment myslałem, czy by sobie nie kupić tego tunnel boxa

no ale jednak 130 zł to nie na moją kieszeń, jeśli o CD chodzi :] Więc trza poczekać. a w kolejce jeszcze nowy Minsk, Baronessów też bym kupił, Isis jakieś, DOWNy na pewno (a tutaj to wyjątkowo ciężko liczyć na przystępne ceny w najbliższym czasie :/ ) duuuuuuużo tego, za duuuużo

ale też co chwile coś dochodzi jednak, więc nie ma co narzekać