Coś ty, dobra płyta, zostawia takie Smile daleko w tyleslayer pisze:ale i tak to jeden ze slabszych Boris'ow
NP:

Sunn O)))- Monolith & Dimensions
No nic, zobaczmy co to
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Coś ty, dobra płyta, zostawia takie Smile daleko w tyleslayer pisze:ale i tak to jeden ze slabszych Boris'ow

Do nowego Iggy'ego dobry klip jest, a raczej klipy- nie wiedziałem, że można takie interaktywne youtube zrobićslayer pisze:Iggy Pop nowy i strasznie , strasznie sie mylisz jak Ci sie nowe słonce nie podoba (mozna przeklinac w koncu???) a sluchaj jedziemy na O))) do Pragi?
In the neo-gothic Sacré Coeur Church, two men in black hoods with guitars will emerge from the smoke. Behind them instead of an altar will be a wall of amplifiers, whose visceral force brings a chill to the spine. The incomparable drone-metal band Sunn O))) will perform for the first time in the Czech Republic as part of the STIMUL Festival.
430 Czk - 4 czerwca:)

oby to fucktycznie było lepsze niż "SC" bo o tej płycie powiedzieć że jest dobra nie jestem raczej w stanie, już "Octavarium", mimo że też niezbyt udane było lepsze i powiedzmy że dobre.yankes pisze:Album bardzo przypadł mi do gustu. Po 3 przesłuchaniach stwierdzam, że lepszy od Systematic Chaos. Podejrzewam, że wielu powie, że nic nowego i że sami siebie kopiują. Ja jestem przekonany, że to celowe zagranie z ich strony. Lubię tą ich zabawę własną twórczością, odwoływanie się do konkretnych utworów, łączenie wątków. Czekam na oryginał na półkach sklepowych
Niby wszystko ok,tyle że jest to 5 utwór na płycieSzajba pisze:4 kawałków, wygrywa u mnie The Best of Times.

Bardzo lubię wszystkie 3 albumy OSI, mają ten specyficzny klimatsyzygy pisze: OSI- Blood
nowe OSI daję radę,

aj tam, to wtedy powinienem jeszcze "Blood Mountain" zapodaćslayer pisze:Najlepsze mastodony Arczi:*