Orion za to jak pedał wygląda.
Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Re: Behemoth
Fajny Ner ma pancerz imitujący kaloryfer. Zbroja +10 do rwania lasek
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

http://www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,92331 ... emoth.htmlNajwiększą niespodzianką, która czeka słuchaczy, jest chyba ostatni kawałek "Lucifer". Po pierwsze, jest po polsku. Tak, Behemoth nagrał w końcu coś po polsku, pierwszy raz od kilkunastu lat (pamiętacie "Grom" i "Lasy Pomorza"?). Na zagranicznych edycjach albumu kawałek również ukaże się po polsku. Po drugie, kawałek osnuty jest wokół wiersza młodopolskiego poety Tadeusza Micińskiego. Po trzecie, utwór trwa osiem minut. Całe szczęście nie jest to osiem minut ostrego grania - tempo kawałka zmienia się kilka razy. Po czwarte, jeśli się dobrze wsłuchamy, usłyszymy... Macieja Maleńczuka. Został on zaproszony do gościnnego udziału na albumie. "Lucifer" jest kawałkiem dość nietypowym dla Behemotha i dzięki temu jest na "Evangelionie" najciekawszy.
Nemesis...as one we stand!!
co to się Adaś w Kostrzewskiego bawi ? :> nie no, zapowiada się ciekawie, zobaczymy co z tego wyjdzieDani Filth pisze:Po drugie, kawałek osnuty jest wokół wiersza młodopolskiego poety Tadeusza Micińskiego.
już nie mam tu najwięcej postów

Szajba pisze:co to się Adaś w Kostrzewskiego bawi ? :>Dani Filth pisze:Po drugie, kawałek osnuty jest wokół wiersza młodopolskiego poety Tadeusza Micińskiego.
ja żem 2 tygodnie temui pisze:Nergal się w Kostrzewskiego bawi? ; - )yankes pisze:z tekstem młodopolskiego poety Tadeusza Micińskiego.
-
El Dorado
co to się Adaś w Kostrzewskiego bawi ?Dani Filth pisze:Po drugie, kawałek osnuty jest wokół wiersza młodopolskiego poety Tadeusza Micińskiego.
-
Deleted User 4432
nie na serio , kto z was by się nie umówił z dodą ? nie mówię tu o związku , ale randka ? czemu nie .. zresztą ta laska nie jest taka głupia jak się powszechnie uważa . ona po prostu gra .tzn , tak mi się zdaje
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Nergal jest mocno zapatrzony za ocean- nie dość, że muzycznie rżnie z Morbid Angel, to jeszcze chce mieć taką laskę jak żona Davida Vincenta: http://www.dnalounge.com/flyers/2004/04 ... rers-1.jpg
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol

Czyżby nowa maska Nergala?
MIAZGA - zarówno utwór jak i design strony. Mocarne foty. Do sierpnia

Co to ma być : - D
Zabili mnie. Nie żyję. Mega są. Cała ta otoczka wokół zespołu. Tak się teraz to powinno robić.
Nowy utwór na pełnej k..... (zakaz przeklinania). Nie no zniszczyli mnie - idę do domu.
Nowy utwór na pełnej k..... (zakaz przeklinania). Nie no zniszczyli mnie - idę do domu.
brzmi ŹLE jakoś, jak to specjalny zabieg , żeby wersja albumowa zabiła to ok. Jeśli tak będzie to troszkę kiepawo. Wystarczy porównać z następnym majspejsowym trackiem. W sumie marny trochę ten kawałek i tak kompozycyjnie.
A zdjęcia
A zdjęcia
Ostatnio zmieniony śr cze 24, 2009 4:37 pm przez slayer, łącznie zmieniany 1 raz.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.