SLIPKNOT Vol. 3: The Subliminal Verses

SLIPKNOT Iowa
W sumie to zajebiście sie ciesze na ten koncert
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Łooo! Trzeba posłuchać.panzerschreck pisze:Część Fenrizowa przepiękna- Black Sabbath+Trouble+Danzig, zaraz mi czarownice wlecą przez okno, mistrzostwo.Nattefrost też nieźle, ale nie porywa mnie tak jak częśc pierwsza, choć kierunek jak najbardziej interesujący- tutaj bardziej Black Sabbath+Motorhead+Celtic Frost. Dobry projekt
![]()

ja tam lubie całą dyskografię ichpanzerschreck pisze:Grave- Into the grave
Choć najlepszy Grave miał dopiero nadejść, to i tak jest spoko, aczkolwiek brzmienie jest dość irytujące
No ja już się nie mogę doczekać teżArtur pisze:W sumie to zajebiście sie ciesze na ten koncert![]()

Ja poczułem zmęczenie materiału po 2 pierwszych płytach, jakoś już nie robi na mnie ten zespół wrażenia jak kiedyśArtur pisze: w sumie lubie wszystkie LP, ale "Far From Refuge" wydaje mi sie najsłabsza. Ostatnia za to świetna

No i właśnie na trójce to zmęczenie słychaćpanzerschreck pisze:Ja poczułem zmęczenie materiału po 2 pierwszych płytach, jakoś już nie robi na mnie ten zespół wrażenia jak kiedyś![]()

Dokładnie- jedynka i dwójka mocno mnie zainteresowały i urzekły, a potem już był tylko odgrzewany kotlet i jazda na sprawdzonych patentachArtur pisze:No i właśnie na trójce to zmęczenie słychaćpanzerschreck pisze:Ja poczułem zmęczenie materiału po 2 pierwszych płytach, jakoś już nie robi na mnie ten zespół wrażenia jak kiedyś![]()
ale tak serio - też ich nie mam za jakichś geniuszy, wizjonerów, bez przesady, zwyczajnie lubie i z chęcią ich zobacze w Krk. a potem pewnie bede wracał raz na rok, cóż - taka kolej rzeczy, heh
a poza tym, nie da się ukryć że w zasadzie nie widać żeby wykraczali poza ramy które sami sobie narzucili